Thanks, I try version 3.9.5 En
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
το περιμενω και εγω να μου ερθει ολο το πακετο...Gateway 2, μαζι με αισθητήρες κινησης , μαγνητικη , θερμοκρασίας υγρασιας, Κουμπι , και ηδη μου εχει ερθει και η camera mijia 360 panorama για να συνεργαστει με ολο το συστημα....
Ψαχνω ακομα την καμερα οκ βρηκα καποια μεταφρασμενα απο το μενου...Αλλα δεν εχω καταφερει να την κανω να δουλεψει ως motion alarm να μου στελενει ειδοποιηση στο κινητο η ακομα καλυτερα να μου χτυπαει rigtone γιατι η ειδοποιηση μπορει να μην την λαβεις υποψιν η να μην την ακουσεις...αν καποιος περασει μπροστα απο την καμερα.
Αν υπαρχει καποιος οδηγος για το πως τα συνδεουμε ολα τα υπολοιπα στο Gateway ας δωσει καποιο link...Ελπιζω η καμερα να συνεργαστει καλυτερα με το Gateway και να κανει αυτα που θελω οταν μου ερθει....γιατι τωρα δεν εχω βγαλει ακρη....Μου ερχονται ασχετες ειδοποιησεις ενω ειμαι σπιτι και την εχω γυρισμενη στο τοιχο δηλαδη να μην αντιλαμβανεται κινηση καθε 2 με 3 λεπτα....και γενικώς δεν μπορεσα να την σεταρω οπως ηθελα....Οποιαδηποτε βοήθεια δεκτη.
=============== Μαρ 7th 2017, 5:06pm ===============
Μου ήρθε σημερα το πακετο... με το Gateway, body sensor, door/window sensor, temp/humidity sensor, Zigbee plug , button wifi. Ολα καλα τα συνδεσα ολα με το Gateway καθως και την καμερα που μου ειχε ερθει ποιο μπροστα η Mijia 360 την οποια ακομα δεν καταφερα λογω κινεζικων να παραμετροποιησω πληρως...Αλλα ολα τα αλλα καλουδια ειχαν στα αγγλικα και καταλαβαινεις πως να κανεις τα σεναρια. Αυτο που ψαχνω τωρα ειναι θελω οταν βαζω τον συναγερμο με το κουμπι wifi να εχει καθυστερηση στην ασφαλιση αλλα και στην απασφάλιση γιατι μπαινοντας μεσα ο αισθητήρας της πορτας θα ανοιξει και θα χτυπησει. Ξερει κανεις πως το κανουμε? Το ψαχνω απο δυο πλευρες ειτε απο το γενικο συναγερμο να μην χτυπησει απευθειας αλλα με καθυστερηση 30 δευτερολεπτων για να προλαβεις να μπεις μεσα και να κλεισεις τον συναγερμο με το κουμπι......η με τον αισθητήρα μεσα απο εκει αλλα και στο μενου του αισθητήρα της πορτας ξεχωριστα αν εχει καθυστερηση οταν ανοιξει να μην δωσει κατευθειαν σημα αλλα με λιγο καθυστερηση εστω 30 δευτερα.
Επισης θελω να κανω το εξης οταν χτυπαει ο συναγερμος να πω να ανοιξει την πριζα οκ το καταφερα να αρχιζει να φωναζει το Gateway να κανει φλας το Gateway να μου στειλει εμενα κληση και ειδοποιηση.....δεν το εκανα ακομα....και να γραφει η καμερα Πως θα το κανω??? βασικα πραγματα δηλαδη για σεναρια συνγαγερμου περισσοτερο....
και κατι αλλο μπορουμε να αλλαξουμε το ραδιοφωνο με δικους μας σταθμους εστω να το πειραξουμε απο μεσα το αρχειο της εφαρμογης????να του βαλουμε αλλους σερβερ???Δεν ξερω ο Maddoctor που μετεφρασε και μπηκε στα ενδοτερα μήπως καταφερε κατι.... -
Τσέκαρε εδώ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ LINK!!!! Mi Smart Home 2.5.3_60133 English app translations - MarkH (miui-uk) - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Τσέκαρε εδώ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ LINK!!!! Mi Smart Home 2.5.3_60133 English app translations - MarkH (miui-uk) - App - Xiaomi MIUI Official Forum
Τελος παντων οπως ειπα εβγαλα μια ακρη οχι 100% ολα τα μενου αλλα καπως. Τωρα αυτο που ψαχνω ειναι οπως αναφερω τα σενάρια πως θα τα ρυθμισω το gateway και τα αλλα περιφερειακα. κυριως πως θα βαλω καθυστερηση (να μην χτυπησει ο συναγερμός κατα την εισοδο στο σπιτι ωστε να προλαβω να πατησω το κουμπι)στην ενεργοποιηση του συναγερμου. Αν το εχει κανει κανεις ας μου πει τον τροπο -
Σόρρυ δεν το πρόσεξα.
-
@geotok Βάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση του mi home από το play store και επιλέγεις Αγγλικά. Καθυστέρηση στον αφοπλισμό του συναγερμού δεν υπάρχει, θα πρέπει να το κάνεις πριν μπεις σπίτι. Ράδιο επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Θετική απάντηση
Ο/H zananiro έγραψε:
@geotok Βάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση του mi home από το play store και επιλέγεις Αγγλικά. Καθυστέρηση στον αφοπλισμό του συναγερμού δεν υπάρχει, θα πρέπει να το κάνεις πριν μπεις σπίτι. Ράδιο επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Οσο για την καθυστερηση στην αφοπλιση εκανα το εξής
Δημιουργησα ξεχωριστο σενάριο που του λεω
Οταν Meet all contitions
1. ανοιξει η πορτα
2. και ο συναγερμος ειναι in dark (gateway alarm)
τοτε add instructions
1. time lapse 30 sec
2. Gateway να παιξει το rintone που θελουμε πχ police 2
3. Send Notification to device
4. Plug Zigbee turn on να μου ανοιξει ενα φως στην εξυπνη πριζα...(προεραιτικο)
Αλλα ταυτόχρονα κλεινουμε απο το system arm στο alarm trigger το the door open ενω τα αλλα motion detected τα αφηνουμε ενεργα.
Στην ουσια του ειπα οτι δεν θα χτυπησεις οταν ανοιξει η πορτα οπως κανεις απο το default σεναριο του συναγερμου αλλα θα ακολουθησεις το
σεναριο door open
Το δοκιμασα δουλεψε σε μενα δοκιμαστε το αν θελετε.
κατα τα αλλα στο click παρατατεμενα εχω βαλει οπλιση συναγερμου και ξανα αφοπλιση συναγερμου οποτε μπαινοντας εχω 30 δευτερα να πατησω το click
Δεν ξερω αν βοηθησα.
Ψαχνοντας μπορεις να κανεις παπαδες τελικα....Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην maddoctor ()
Αιτία: Αν και δεν έχω το ανάλογο gateway για να το δοκιμάσω, μπράβο για την λύση που βρήκες. Θα μπει link στο πρώτο μήνυμα για την λύση σου. -
καλησπερα στην ομαδα εχω δυο θεματα αν μπορειτε να με βοηθησετε
αν παω να κανω ανανενωση την εφαρμογης εχω την 3.9.5 και λεει να κανω update σε 3.10.6 μου εμφανηζει μηνυμα οτι απετυχε, και οταν παω να συνδεσω τον αισθητηρα κινησης ή οτιδηποτε αλλο στο gateway με βγαζει οτι διακοπηκε η εφαρμογη και κλεινει (δηλαδη παει να φορτοσει ποιον αισθητηρα θελω να προσθεσω και και εκει κλεινει ) ευχαριστω! -
Ο/H nikos154 έγραψε:
αν παω να κανω ανανενωση την εφαρμογης εχω την 3.9.5 και λεει να κανω update σε 3.10.6 μου εμφανηζει μηνυμα οτι απετυχε, και οταν παω να συνδεσω τον αισθητηρα κινησης ή οτιδηποτε αλλο στο gateway με βγαζει οτι διακοπηκε η εφαρμογη και κλεινει (δηλαδη παει να φορτοσει ποιον αισθητηρα θελω να προσθεσω και και εκει κλεινει ) ευχαριστω!
Έχεις την 3.9.5 του γιατρού ή την official? Αν έχεις του.γιατρού το update Ίσως αποτυγχάνει Γιατί έχει διαφορετική ψηφιακή υπογραφή. Η 3.9.5 είναι παλιά, έχει βγει 4.0.11 στο playstore. Αν έχεις την official βάλε αυτή από το play store.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
geotok ολα καλά έκανα εγκατάσταση τους σταθμούς επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα αγγλικά αν θέλεις και μπορείς κανε ένα review γενικά για το τι μπορει να κάνει το mi home ! ευχαριστώ
-
Ο/H alnikou έγραψε:
geotok ολα καλά έκανα εγκατάσταση τους σταθμούς επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα αγγλικά αν θέλεις και μπορείς κανε ένα review γενικά για το τι μπορει να κάνει το mi home ! ευχαριστώ
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H nikos154 έγραψε:
αν παω να κανω ανανενωση την εφαρμογης εχω την 3.9.5 και λεει να κανω update σε 3.10.6 μου εμφανηζει μηνυμα οτι απετυχε, και οταν παω να συνδεσω τον αισθητηρα κινησης ή οτιδηποτε αλλο στο gateway με βγαζει οτι διακοπηκε η εφαρμογη και κλεινει (δηλαδη παει να φορτοσει ποιον αισθητηρα θελω να προσθεσω και και εκει κλεινει ) ευχαριστω!
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες