Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

Automation πατάς το + πάνω δεξιά. Στην πρώτη οθόνη επιλέγεις το clicker. Διαλέγεις οποία από τις τρεις επιλογές θέλεις ( single , double , long press). Στην οθόνη που θα σε πάει πατάς το gateway. Εκεί πατα την επιλογή enable/disable arming mode ώστε όταν το πατάς να ανοίγει ο συναγερμός και όταν το ξαναπατας να κλείνει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  • Διαφήμιση
    • Δν το κατάφερα θα ξαναπροσπάθησε και θα ενημερώσω ευχαριστω πάντως

=============== Φεβ 27th 2018, 11:13pm ===============
    Μου βγάζει κάτι κινέζικα
  • Διαφήμιση
  • Ώραια κατάφερα και το συνδέσα για πείτε εάν μπορείτε πως μπορώ να ρυθμίσω τον χρόνο απόκρισης ώστε να μπω μέσα στο σπίτι και να το κλείσω;
  • Ο/H Skbaggelis88 έγραψε:

Ώραια κατάφερα και το συνδέσα για πείτε εάν μπορείτε πως μπορώ να ρυθμίσω τον χρόνο απόκρισης ώστε να μπω μέσα στο σπίτι και να το κλείσω;
    Από όσο ξέρω δεν γίνεται να βάλεις καθυστέρηση στο πότε βαράει ο συναγερμός, εφόσον είναι Armed το getaway.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Χαιρετώ την ομάδα!
    Είμαι νεο μέλος του φόρουμ και έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Xiaomi. Έχω αρκετές συσκευές της (mi scale 2, mi smart home, mi band 2, Bluetooth ηχείο, στύλο xiaomi κ.α.) εκτός κινητού ακόμη λόγω μέτριας κάμερας..
    Επι του θέματος, έχω εδω και μερικές μέρες το smart alarm τις xiaomi, αυτο που βγάζει στο GearBest κιτ 5 σε 1. Να πω την αλήθεια σαν συναγερμός δεν μου γεμίζει το μάτι.. Δεν θα τρομάξουν οι κλέφτες, δεν θα ακούσουν τίποτα οι γείτονες... εκτός και αν βάλω μια σειρήνα στην σμαρτ πρίζα και βαράει οταν χτυπάει ο συναγερμός! (Γίνετε αυτο?)
    Όσον αφορά τις smart δυνατότητες μου αρέσουν αρκετά και βλέπω πολλά σενάρια που μπορώ να κάνω!
    Έχω ενα πρόβλημα βασικό όμως.. δεν μου έρχονται notifications στο κινητό οταν χτυπάει ο συναγερμός... το έχω ψάξει πολυ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. Εβαλα και σε apk την τελευταια έκδοση του mi home αλλά πάλι τίποτα.. έχω LG G5 και ολα τα αλλα στο κινητό δουλεύουν άψογα.. επισης έχω και ενα iPad όπου εκεί ολα καλα! Άμεσα ειδοποιεί. Αλλά τι να το κάνω που δεν το έχω πάνω μου συνεχώς... Υπάρχει λύση?

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια camera που να συνδέετε με το όλο συστημα.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
  • Ο/H Manolis Vest έγραψε:

Χαιρετώ την ομάδα!
    Είμαι νεο μέλος του φόρουμ και έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Xiaomi. Έχω αρκετές συσκευές της (mi scale 2, mi smart home, mi band 2, Bluetooth ηχείο, στύλο xiaomi κ.α.) εκτός κινητού ακόμη λόγω μέτριας κάμερας..
    Επι του θέματος, έχω εδω και μερικές μέρες το smart alarm τις xiaomi, αυτο που βγάζει στο GearBest κιτ 5 σε 1. Να πω την αλήθεια σαν συναγερμός δεν μου γεμίζει το μάτι.. Δεν θα τρομάξουν οι κλέφτες, δεν θα ακούσουν τίποτα οι γείτονες... εκτός και αν βάλω μια σειρήνα στην σμαρτ πρίζα και βαράει οταν χτυπάει ο συναγερμός! (Γίνετε αυτο?)
    Όσον αφορά τις smart δυνατότητες μου αρέσουν αρκετά και βλέπω πολλά σενάρια που μπορώ να κάνω!
    Έχω ενα πρόβλημα βασικό όμως.. δεν μου έρχονται notifications στο κινητό οταν χτυπάει ο συναγερμός... το έχω ψάξει πολυ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. Εβαλα και σε apk την τελευταια έκδοση του mi home αλλά πάλι τίποτα.. έχω LG G5 και ολα τα αλλα στο κινητό δουλεύουν άψογα.. επισης έχω και ενα iPad όπου εκεί ολα καλα! Άμεσα ειδοποιεί. Αλλά τι να το κάνω που δεν το έχω πάνω μου συνεχώς... Υπάρχει λύση?

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια camera που να συνδέετε με το όλο συστημα.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
    Όλα όσα Ρωτάς έχουν απαντηθεί στα προηγούμενα ποστ.
    Καλό διάβασμα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Διαφήμιση
  • Ο/H xifias21 έγραψε:

Ο/H xifias21 έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H xifias21 έγραψε:

Καλησπέρα,

Μάλλον κάτι κάνω λάθος...
    Ή είναι θέμα κινητού...
    Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει..
    Screenshots
    OffTopic

Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει.
    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal

Καλησπέρα και πάλι ,
    Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini) παίζουν τα notifications σωστά :o :o :o
    Σε μένα όχι ακόμα.
    Πολύ περίεργο .

Καμιά ιδέα ;

Καλησπέρα και πάλι ,
    Έγινε update του Gateway σήμερα και ξεκίνησαν τα notifications να δουλεύουν ...

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος . Έχει διαφορά αν κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής (Mi Home) από Play Store ή manually ?
    Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.. στο κινητό της γυναίκας μου λειτουργεί μια χαρα (nexus 5) στο δικό μου δεν έχω καμία ειδοποίηση... ειναι ρύθμιση του κινητού μου;