Ο/H 33cent έγραψε:
γεια χαρά..παίδες!!
έβαλα την 5.11.1 dev...κ μου έβγαλε 1 app το Xiaomi Xiaomi κάτι σαν κάμερα είναι..
με κινέζικα πάνω....το χει κ κάνας άλλος..κ τι κάνει..??
To ειχε και στην προηγουμενη rom
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H 33cent έγραψε:
γεια χαρά..παίδες!!
έβαλα την 5.11.1 dev...κ μου έβγαλε 1 app το Xiaomi Xiaomi κάτι σαν κάμερα είναι..
με κινέζικα πάνω....το χει κ κάνας άλλος..κ τι κάνει..??
Θήκη για Redmi note2 και μπαταρία.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
τι ψάχνει;;ςΟ/H bilis1234 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει ότι ψάχνω. Εγώ πάντως βλέπω μπαοκ αν και γαυρος!!!!Ο/H caeser έγραψε:
Ναι αυτό... δεν το θέλω εγώ...Ο Bilis, @bilis1234 το ψάχνει... ("...εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου...")Ο/H Bodai έγραψε:
Εγω τίποτα!! Ο @caeser το ψάχνει...
Γιατί να την βγάλεις? Σου δημιουργεί θέματα?Ο/H 33cent έγραψε:
είχα την 10.22 κ έβαλα την 11.1..απλά δεν ξέρω πως να την βγάλω
xiaomi xiaoyi cam θέλω να βγάλω, όχι την ρομ.. χε χε μην τρελαθούμε κιόλας..Ο/H Bodai έγραψε:
σερνεις το εικονιδιο στη κορυφη βγαινει ο καδος και κανεις απεγκατασταση. το ιδιο και για οποια αλλη εφαρμογη θελεις να αφαιρεσειςΟ/H 33cent έγραψε:
xiaomi xiaoyi cam θέλω να βγάλω, όχι την ρομ.. χε χε μην τρελαθούμε κιόλας..Ο/H Bodai έγραψε:
![]()
Ο/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root.Ο/H kinezos69 έγραψε:
Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω?
ote TV και nova go μόνο σε stable δουλευει και όχι σε devΟ/H kinezos69 έγραψε:
Το έκανα φίλε μου, αφαίρεσε το busybox αλλά συνεχίζει να μην μου ανοίγει το novago.Ο/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root.Ο/H kinezos69 έγραψε:
Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα.
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Δεν πρόσεξες ότι στο πρώτο μου μήνυμα αναφέρω ότι έχω την stable rom περασμένη και αυτό είναι το θέμα μου διότι ένας απο τους λόγους που την έβαλα είναι το novago.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
ote TV και nova go μόνο σε stable δουλευει και όχι σε devΟ/H kinezos69 έγραψε:
Το έκανα φίλε μου, αφαίρεσε το busybox αλλά συνεχίζει να μην μου ανοίγει το novago.Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα.Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Το έκανα φίλε μου, αφαίρεσε το busybox αλλά συνεχίζει να μην μου ανοίγει το novago.Ο/H dnomikos έγραψε:
Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα.