Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ενημερωτικά,
Άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα με σκόνη στην μπροστινή κάμερα(ανάμεσά τους κι εγω...) . Μπαίνει απο το ηχείο αριστερά όπως το κοιτάμε...Για τους τολμηρούς
[TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 | XDA ForumsStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
-
Ο/H Graydath έγραψε:
Ενημερωτικά,
Άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα με σκόνη στην μπροστινή κάμερα(ανάμεσά τους κι εγω...) . Μπαίνει απο το ηχείο αριστερά όπως το κοιτάμε...Για τους τολμηρούς
[TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 | XDA Forums
Σε όσους συμβαίνει, καλό είναι να αναφέρουν έκδοση τηλεφώνου (standard/prime) και part number, για να δούμε αν είναι μεμονωμένο ή γενικό θέμα. -
Καλησπέρα. Είμαι νέος σχετικά στο χώρο. Έχω διαβάσει τις οδηγίες και τους οδηγούς. Παρακαλώ γιατί έχω μπερδευτεί αν θέλετε με βοηθάτε.
Επαφή το τηλ. με τον υπολογιστή έχει χάσει. Την ρομ (stable ή developer) την έχω στο κινητό. Πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρίς να συνδέσω το pc (μόνο με κινήσεις από το τηλ.); Τώρα φορώ την Miui 7 xiaomi-miui.gr GTV 5.11.1/Developer. Ελπίζω φυσικά μετά την καθαρή εγκατάσταση να δει ο υπολογιστής το τηλ. -
Εχω την 5.10.29, χωρίς κανένα πρόβλημα, με μόνο μειονέκτημα θα έλεγα τις ~4ωρες οθόνη κατά μέσο ορο. Πέρασα με wipe cashe & dalvik την 5.11.5, και δεν μπορώ να συνδεθώ με το Wifi του σπιτιού μου, ένα rooter της forthnet. Αλλά επίσης όχι μόνο αυτό,αλλά με το που προσπαθεί να συνδεθεί,αποσυνδέεται ο υπολογιστής και δεν βρίσκει σήμα, ενώ όταν κλείνω το Wifi από το κινητό, συνεχίζει ο υπολογιστής και συνδέεται κανονικά (ασύρματα και αυτός, όχι με καλώδιο).
Σε άλλο Wifi που πρόλαβα να δοκιμάσω σε μια καφετέρια,συνδέθηκε κανονικά με κωδικό και έκανα ενημερώσεις σε εφαρμογές.
Οταν μετά ξαναπροσπαθησα στο σπίτι έκανε τα ίδια. Εκανα restore,ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια,με το που άνοιξε το κινητό. Μήπως ήθελε κάποια ρύθμιση παραπάνω,μήπως αλλάξαν κάτι στην καινούρια ρομ; Απέφυγα να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί το έχω αρκετό καιρό σεταρισμενο όπως θέλω, και το αφήνω για τελευταία λύση. Αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα με την 5.11.5, θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως λειτουργήσει σωστά,αλλιώς τότε θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. -
Ο/H geo007 έγραψε:
Καλησπέρα. Είμαι νέος σχετικά στο χώρο. Έχω διαβάσει τις οδηγίες και τους οδηγούς. Παρακαλώ γιατί έχω μπερδευτεί αν θέλετε με βοηθάτε.
Επαφή το τηλ. με τον υπολογιστή έχει χάσει. Την ρομ (stable ή developer) την έχω στο κινητό. Πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρίς να συνδέσω το pc (μόνο με κινήσεις από το τηλ.); Τώρα φορώ την Miui 7 xiaomi-miui.gr GTV 5.11.1/Developer. Ελπίζω φυσικά μετά την καθαρή εγκατάσταση να δει ο υπολογιστής το τηλ.
-
-
Εξαφανιστηκε το ραδιόφωνο στην 5.11.5!Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Εξαφανιστηκε το ραδιόφωνο στην 5.11.5!
Για ψάξε μήπως είναι σε κανά φάκελο και δεν το έχεις δει ακόμα... αλλιώς κάνε ένα καθαρισμό στη cache και στη cache dalvik και ξαναφλάσαρε μια στιγμή τη ρόμ, μήπως για κάποιο λόγο δεν εγκαταστάθηκε σωστά... Υπάρχει και σαν σκέτο .apk που μπορείς εύκολα να το βρεις και να το βάλεις, αλλά καλύτερα να ξαναπεράσεις τη ρομ, μήπως υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη προηγούμενη εγκατάσταση. -
Εκανα wipes, επανεκκινηση, το ξαναεγκατεστησα απο backup που ειχα, τπτ.. Ξαναγυρισα σε 11.5.1 γιατι το ηθελα αμεσαΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Εκανα wipes, επανεκκινηση, το ξαναεγκατεστησα απο backup που ειχα, τπτ.. Ξαναγυρισα σε 11.5.1 γιατι το ηθελα αμεσα
Αυτό που σου είπα ήταν ΑΠΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ και δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ back up, επειδή δεν χάνεις απολύτως τίποτα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα