Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Δοκιμασα 3-4 φορές επανεκκίνηση του ρουτερ απτό κουμπί, βάλε -βγαλε το καλώδιο, δεν άλλαξε κάτι. Πάτησα κάτι με WPS από τις ρυθμίσεις του κινητού και έψαχνε, και εκεί πρέπει να έκανα βλακεία γιατί μετά δεν συνδεόταν με τίποτα απτον υπολογιστή κανένας browser, αλλά το μτορρεντ κατέβαζε κανονικά.
      Εκανα μέσα από τις ρυθμίσεις της ip μέσω browser, restart configuration rooter, και τότε έφτιαξε και έμπαινε κανονικά ο browser στον υπολογιστή, και αφού ηρέμησα που δεν ξεμεινα από ίντερνετ τουλάχιστον, σταμάτησα τις δοκιμές και έκατσα στα αυγά μου. Θα ξαναδοκιμασω και αύριο που θα έχω την ησυχία μου μήπως ήταν αυτό.
      Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
      Δοκίμασε τότε να σβύσεις το router να να το ανάψεις ξανά. Και για να είμαστε και σίγουροι, πριν ανοίξεις πάλι το router να έχεις κλειστά και το pc και το κινητό.
      Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το κινητό σου.
    • Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα.
      Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει.
      Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stavregos έγραψε:

Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα.
      Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει.
      Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;;
      Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το "εργαλείο"!
      Νομίζω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Μια επιπλέον μπαταρία σίγουρα λύνει πολλά προβλήματα αυτονομίας, είναι μικρή και ελαφριά και χωράει σχεδόν παντού επάνω μας, αλλά ένα power bank έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, μπορείς να φορτίσεις πολλαπλές συσκευές (εάν έχεις), αλλά το μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορείς να το έχεις επάνω σου καθημερινά λόγω βάρους και μεγέθους. So... it's up to you! :D
    • Ο/H stavregos έγραψε:

Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα.

καλώς ήρθες και να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου. όσο για την αυτονομία, αν δεν έχεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο background πιστεύω δεν θα έχεις κάποιο θέμα
    • Καλημέρα στην παρέα.
      Είμαι και εγώ ένα ευτυχής (για την ώρα...) κάτοχος του "Ερμή" από προχθές.
      Πέρασα από την πρώτη στιγμή την ελληνική σταθερή 5.11.5
      Έχω ένα πρόβλημα (bug ?) και μια απορία.
      Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές.
      Απορία: Με περασμένη καθαρή την 5.11.5 έχω ελεύθερη μνήμη 750ΜΒ από τα 2 Γίγα. Είναι λογικό ;;;
      Πρίν από αυτή τη συσκευή είχα μια Acer E2 Liquid με περασμενο το MIUI v5 και από το 1 Γίγα είχα ελεύθερα τα 600ΜΒ. Το ίδιο και όταν έβαλα την v6.

Τώρα αγόρασα συσκευή με διπλάσια μνήμη για να έχω την ίδια ;;;;
      Ευχαριστώ
      Γιάννης
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H stavregos έγραψε:

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το "εργαλείο"!Νομίζω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Μια επιπλέον μπαταρία σίγουρα λύνει πολλά προβλήματα αυτονομίας, είναι μικρή και ελαφριά και χωράει σχεδόν παντού επάνω μας, αλλά ένα power bank έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, μπορείς να φορτίσεις πολλαπλές συσκευές (εάν έχεις), αλλά το μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορείς να το έχεις επάνω σου καθημερινά λόγω βάρους και μεγέθους. So... it's up to you! :D
      Σε καταλαβαίνω.αλλά έστω ότι παίρνω και τα δύο,από που να τα πάρω γιατί λίγο που κοίταξα διαπιστώνω διαφορές στις τιμές.πχ το power bank 10400 mAh της Xiaomi το βρίσκω από 11€ μέχρι και 30€ το ίδιο και με την μπαταρία.

Ο/H makis855 έγραψε:

Ο/H stavregos έγραψε:

καλώς ήρθες και να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου. όσο για την αυτονομία, αν δεν έχεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο background πιστεύω δεν θα έχεις κάποιο θέμα
      Σε ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.Δεν "κατηγορώ" το τηλέφωνο για μικρή αυτονομία απλά εγώ το χρησιμοποιώ πολύ και θα ήθελα να έχω και κάτι εφεδρικό μαζί μου για ασφάλεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Καλημέρα στην παρέα.
      Είμαι και εγώ ένα ευτυχής (για την ώρα...) κάτοχος του "Ερμή" από προχθές.
      Πέρασα από την πρώτη στιγμή την ελληνική σταθερή 5.11.5
      Έχω ένα πρόβλημα (bug ?) και μια απορία.
      Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές.
      Απορία: Με περασμένη καθαρή την 5.11.5 έχω ελεύθερη μνήμη 750ΜΒ από τα 2 Γίγα. Είναι λογικό ;;;
      Πρίν από αυτή τη συσκευή είχα μια Acer E2 Liquid με περασμενο το MIUI v5 και από το 1 Γίγα είχα ελεύθερα τα 600ΜΒ. Το ίδιο και όταν έβαλα την v6.
      Τώρα αγόρασα συσκευή με διπλάσια μνήμη για να έχω την ίδια ;;;;
      Ευχαριστώ
      Γιάννης

Γιάννη, καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή σου!
      Για τις επαφές, χρησιμοποίησε το number fixer να τις φτιάξεις και θα λυθεί το πρόβλημα.
      Για την μνήμη, ΟΧΙ, δεν δικαιολογείται. Πόσο "καθαρή εγκατάσταση" έκανες στη ρομ? Δηλαδή με ποιο τρόπο?
      Στη δική μου συσκευή, που τρέχει 7 εφαρμογές στο auto start και έχει και ...162 "κιλά" εφαρμογές από πίσω (με εργοστασιακό θέμα όμως) η διαθέσιμη στην εκκίνηση είναι πάνω από 1,1G...

• Ο/H stavregos έγραψε:

Σε καταλαβαίνω.αλλά έστω ότι παίρνω και τα δύο,από που να τα πάρω γιατί λίγο που κοίταξα διαπιστώνω διαφορές στις τιμές.πχ το power bank 10400 mAh της Xiaomi το βρίσκω από 11€ μέχρι και 30€ το ίδιο και με την μπαταρία.

Τα περισσότερα ΓΝΩΣΤΑ κινεζομάγαζα που χρησιμοποιούν οι χρήστες εδώ μέσα συνήθως δίνουν γνήσια προϊόντα... Διάλεξε το πιο φθηνό και αγόρασε από εκεί...
      Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ
    • Caeser,
      ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
      Το number fixer λέει ότι προσθέτει το +30 στα νούμερα (αν δεν κάνω λάθος) γιατί να φτιάξει την αναζήτηση ;
      Όσον αφορά την μνήμη. Εγκατέστησα τη ρομ με τον τρόπο που έγραψες (μέσω της αγγλικής έκδοσης).
      Μάλιστα πρώτα έκανα την εγκατάσταση, μετά έκανα επαναφορά από το backup μου από την κάρτα ατου παλιού τηλεφώνου και μετά διαπίστωσα το θέμα με την μνημη.
      Μάλιστα χθές το βράδυ, έκανα διαγραφή από το twrp cache, dalvik, data και έκανα εκ νέου εγκατάσταση από το zip της 5.11.5.
      Ξαναξεκίνησε και μόλις σεταρίστηκε είχε πάλι 700ΜΒ ελεύθερα χωρίς εγκατεστημ'ενα προγράμματα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Caeser,
      ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
      Το number fixer λέει ότι προσθέτει το +30 στα νούμερα (αν δεν κάνω λάθος) γιατί να φτιάξει την αναζήτηση ;
      Όσον αφορά την μνήμη. Εγκατέστησα τη ρομ με τον τρόπο που έγραψες (μέσω της αγγλικής έκδοσης).
      Μάλιστα πρώτα έκανα την εγκατάσταση, μετά έκανα επαναφορά από το backup μου από την κάρτα ατου παλιού τηλεφώνου και μετά διαπίστωσα το θέμα με την μνημη.
      Μάλιστα χθές το βράδυ, έκανα διαγραφή από το twrp cache, dalvik, data και έκανα εκ νέου εγκατάσταση από το zip της 5.11.5.
      Ξαναξεκίνησε και μόλις σεταρίστηκε είχε πάλι 700ΜΒ ελεύθερα χωρίς εγκατεστημ'ενα προγράμματα.

Τώρα, εκτός του ότι δεν σου λειτουργεί σωστά η αναζήτηση στο κατάλογο και δεν έχεις και σωστή αναγνώριση κλήσης... (ίσως δεν το έχεις διαπιστώση ακόμα). Όταν όμως βάλεις το +30 μπροστά απο τους αριθμούς σου, θα φτιάξουν και τα δύο...
      Όσο για την εγκατάσταση, εγώ δεν έγραψα για αγγλική έκδοση... :D αλλά για ελληνική!
      Τι να σου πω, ίσως η επαναφορά του back up που έκανες, επανέφερε και κάποια δεδομένα, που μπορεί να σου δεσμεύουν τη μνήμη και να μην είναι χρήσιμα στη version που φοράς... δεν ξέρω... ?(