Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Το ραδιόφωνο λειτουργουσε κανονικα (5.11.1), η εφαρμογη υπηρχε και σε λειτουργικο backup εντος Titanium, περναω την 5.11.5 και ανακαλυπτω οτι εχει εξαφανιστει, η εφαρμογη φαινεται να υπαρχει στη λιστα titanium και link2sd αλλα πουθενα στο τηλεφωνο, κανω διαγραφη δεδομενων της υποτιθεμενης εφαρμογης, τπτ, κανω απεγκατασταση και μετα εγκατασταση (μια φορα χωρις δεδομενα και μία με δεδομενα) η εγκατασταση κολλαει, κανω restart, μια απο τα ιδια. Τελος επαναφερνω απο TWRP το χθεσινο backup 5.11.1. Μετα που θα μπορω θα ξανακατεβασω τη ρομ, αφου δεν υοαρχει αλλος με το προβλημα, μαλλον δεν κατεβηκε σωστα..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Σε χάνω... προσπάθησε να βάζεις σωστά τις αριθμήσεις των roms... Επίσης όλα αυτά τα titanium και τα link2sd τα χρησιμοποιούσαμε ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ... Πραγματικά έχω χρόνια να τα χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά...(δεν το λέω υποτιμητικά...αλοίμονο!! Αλλά εννοώ ότι στην ουσία είναι περιττά! Τουλάχιστον για μένα.)
      Και φυσικά δεν μιλάμε για κανά σοβαρό πρόβλημα... πρόκειται για μια εφαρμογή που υπάρχει παντού σαν .apk και την βάζεις ανά πάσα στιγμή ως έξτρα εφαρμογή.

Αυτό που σου είπα είναι απλό και γρήγορο:
      Κάνε ένα καθαρισμό στις δύο caches και ξαναρίξε τη ρομ από πάνω (δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από τα δεδομένα σου!!!)
      Την ρομ κατέβασέ τη από εδώ στο PC σου να είσαι σίγουρος ότι θα κατέβει σωστά...
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Bill00 έγραψε:

ένα rooter της forthnet. Αλλά
      Ποιό router?
      technicolor δεν γραφει κατι αλλο. Ειναι disable το firewall, dns κτλ, δεν ξερω γιατι εγινε, παντα με αλλες συσκευες συνδεεται κανονικα. Επισης οταν προσπαθουσε να συνδεθει το xiaomi, εμποδιζε να συνδεθει και ενα samsung s3 που ειχα, και οταν σταματησα αφου δεν γινοταν τιποτα, ξανασυνδεθηκαν κανονικα υπολογιστης και s3. Τωρα ξαναγυρισα με nandroid στην 5.10.29
    • Διαφήμιση
    • μετα απο μια μερα χρησης με τη καινουργια ρομ εκτος απο τη ελλειψη του ραδιοφωνου ειδα και τη πιο καθετη αποφορτιση του κινητου.
      τι ειναι το wakelock που τρωει τοση ενεργεια; αν ειναι αυτο που περιγραφει το ονομα του τζαμπα δουλεια με τοση καταναλωση
      δειτε στατιστικα και πειτε μου αν ειναι φυσιλογικο
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Εχω την 5.10.29, χωρίς κανένα πρόβλημα, με μόνο μειονέκτημα θα έλεγα τις ~4ωρες οθόνη κατά μέσο ορο. Πέρασα με wipe cashe & dalvik την 5.11.5, και δεν μπορώ να συνδεθώ με το Wifi του σπιτιού μου, ένα rooter της forthnet. Αλλά επίσης όχι μόνο αυτό,αλλά με το που προσπαθεί να συνδεθεί,αποσυνδέεται ο υπολογιστής και δεν βρίσκει σήμα, ενώ όταν κλείνω το Wifi από το κινητό, συνεχίζει ο υπολογιστής και συνδέεται κανονικά (ασύρματα και αυτός, όχι με καλώδιο).
      Σε άλλο Wifi που πρόλαβα να δοκιμάσω σε μια καφετέρια,συνδέθηκε κανονικά με κωδικό και έκανα ενημερώσεις σε εφαρμογές.
      Οταν μετά ξαναπροσπαθησα στο σπίτι έκανε τα ίδια. Εκανα restore,ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια,με το που άνοιξε το κινητό. Μήπως ήθελε κάποια ρύθμιση παραπάνω,μήπως αλλάξαν κάτι στην καινούρια ρομ; Απέφυγα να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί το έχω αρκετό καιρό σεταρισμενο όπως θέλω, και το αφήνω για τελευταία λύση. Αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα με την 5.11.5, θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως λειτουργήσει σωστά,αλλιώς τότε θα κάνω καθαρή εγκατάσταση.
      Αυτό παρατηρείται σπάνια με router που έχουμε στο σπίτι μας μετά από αλλαγή ROM, οφείλεται στο DHCP IP Pool list και λύνεται με restart του router.
    • Διαφήμιση
    • Δοκιμασα 3-4 φορές επανεκκίνηση του ρουτερ απτό κουμπί, βάλε -βγαλε το καλώδιο, δεν άλλαξε κάτι. Πάτησα κάτι με WPS από τις ρυθμίσεις του κινητού και έψαχνε, και εκεί πρέπει να έκανα βλακεία γιατί μετά δεν συνδεόταν με τίποτα απτον υπολογιστή κανένας browser, αλλά το μτορρεντ κατέβαζε κανονικά.
      Εκανα μέσα από τις ρυθμίσεις της ip μέσω browser, restart configuration rooter, και τότε έφτιαξε και έμπαινε κανονικά ο browser στον υπολογιστή, και αφού ηρέμησα που δεν ξεμεινα από ίντερνετ τουλάχιστον, σταμάτησα τις δοκιμές και έκατσα στα αυγά μου. Θα ξαναδοκιμασω και αύριο που θα έχω την ησυχία μου μήπως ήταν αυτό.
      Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
    • Ο/H bandit650 έγραψε:

δε εχω κατεβασει τετοια εφαρμογη
      στη αυτοματη εναρξη εχω μονο φβ και μεσεντζερ
      επανεκινηση κανω παντα μετα απο εγκατασταση νεας ρομ. εκανα και τωρα αλλα δε υπαρχει καποια αλλαγη. τα ιδια βγαζει.

κοιταω στη ασφαλεια >δικαιωματα >αυτοματη εναρξη . σωστα; μονο αυτα που ειπα πιο πανω εμφανιζει .
      και στη λιστα ολων των εφαρμογων δε υπαρχει κατι σε wakelock
    • εχω δύο θεματάκια το ένα είναι ότι ενώ το βράδυ κλείνω το WiFi στο τηλέφωνο το πρωί το βρίσκω ανοικτό
      Και ότι ενώ βάζω δόνηση αυτή μετα απο λίγο βγαίνει από μόνη της και χάνω κλήσεις
      Έχετε καμία ιδέα ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Και φυσικά δεν μιλάμε για κανά σοβαρό πρόβλημα... πρόκειται για μια εφαρμογή που υπάρχει παντού σαν .apk και την βάζεις ανά πάσα στιγμή ως έξτρα εφαρμογή.

Αυτό που σου είπα είναι απλό και γρήγορο:
      Κάνε ένα καθαρισμό στις δύο caches και ξαναρίξε τη ρομ από πάνω (δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από τα δεδομένα σου!!!)
      Την ρομ κατέβασέ τη από εδώ στο PC σου να είσαι σίγουρος ότι θα κατέβει σωστά...
      Την ξαναπερασα και παλι μου την εξαφανισε, αλλα τη βρηκα μεσα σε φακελο, με αλλο ομως εικονιδιο και αλλο ονομα. Ισως και πριν ετσι εγινε, αλλα παντως κατι αλλαξε στην εφαρμογη.. Πριν ηταν με το εικονιδιο πανω και λεγοταν "ραδιοφωνο", τωρα ειναι με το κατω (οπως παλια) και λεγεται "fm ραδιο".. Παντως οκ, δουλευει
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.