Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Το number fixer λέει ότι προσθέτει το +30 στα νούμερα (αν δεν κάνω λάθος) γιατί να φτιάξει την αναζήτηση ;
      Μπορεί και καμια επαφή (ειδικά αυτές που γίνονται import απο το FB) μπορεί να έχει κάποιον ειδικό χαρακτήρα και χαλάει το index. Θα πρέπει να την βρείς, να την διορθώσεις ή να την σβήσεις και μετά Rebuild Index
    • @gkoutrou68 Παράθεση: <<Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές. >>

Είναι μία επαφή που έχει σύμβολα στο όνομά της και σου δημιουργεί πρόβλημα. Στο γράμμα που σε πάει ή στο πρώτο που πατώντας το σε πάει στο αστεράκι, δοκίμασε να σβήσεις επαφές με αυτό το γράμμα
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Bill00 έγραψε:

Δοκιμασα 3-4 φορές επανεκκίνηση του ρουτερ απτό κουμπί, βάλε -βγαλε το καλώδιο, δεν άλλαξε κάτι. Πάτησα κάτι με WPS από τις ρυθμίσεις του κινητού και έψαχνε, και εκεί πρέπει να έκανα βλακεία γιατί μετά δεν συνδεόταν με τίποτα απτον υπολογιστή κανένας browser, αλλά το μτορρεντ κατέβαζε κανονικά.
      Εκανα μέσα από τις ρυθμίσεις της ip μέσω browser, restart configuration rooter, και τότε έφτιαξε και έμπαινε κανονικά ο browser στον υπολογιστή, και αφού ηρέμησα που δεν ξεμεινα από ίντερνετ τουλάχιστον, σταμάτησα τις δοκιμές και έκατσα στα αυγά μου. Θα ξαναδοκιμασω και αύριο που θα έχω την ησυχία μου μήπως ήταν αυτό.
      Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
      Δοκίμασε τότε να σβύσεις το router να να το ανάψεις ξανά. Και για να είμαστε και σίγουροι, πριν ανοίξεις πάλι το router να έχεις κλειστά και το pc και το κινητό.Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το κινητό σου.
      Μπορεί να μην φταίει το κινητό σου σαν κινητό, αλλά μπορεί να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ROM, την οποία από ότι βλέπω αποσύρανε οι Κινέζοι.
      Δοκίμασε βέβαια τα παραπάνω να κάνεις την δουλειά σου τώρα και περνάς την διορθωμένη μόλις βγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Καλημέρα στην παρέα.
      Είμαι και εγώ ένα ευτυχής (για την ώρα...) κάτοχος του "Ερμή" από προχθές.
      Πέρασα από την πρώτη στιγμή την ελληνική σταθερή 5.11.5
      Έχω ένα πρόβλημα (bug ?) και μια απορία.
      Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές.
      Απορία: Με περασμένη καθαρή την 5.11.5 έχω ελεύθερη μνήμη 750ΜΒ από τα 2 Γίγα. Είναι λογικό ;;;
      Πρίν από αυτή τη συσκευή είχα μια Acer E2 Liquid με περασμενο το MIUI v5 και από το 1 Γίγα είχα ελεύθερα τα 600ΜΒ. Το ίδιο και όταν έβαλα την v6.

Τώρα αγόρασα συσκευή με διπλάσια μνήμη για να έχω την ίδια ;;;;
      Ευχαριστώ
      Γιάννης
      Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.
      Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.

Για την ram τώρα. Είναι κάτι που ποτέ δεν δίνω σημασία εφόσον το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και ταχύτατα. Η ram με απλά λόγια είναι ένας κουβας. Όσο μεγαλύτερη τόσο μεγαλύτερος κουβας αρα περισσότερες εφαρμογές που μπορούν να εκτελεστουν ταυτόχρονα μέσα από τον κουβα, γιατί για να εκτελεστεί μια εφαρμογή, πρώτα φορτώνεται στην ram και από εκεί την εκτελεί ο επεξεργαστής. Αν σταματήσει να εκτελείται μια εφαρμογή αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει από την μνήμη ram από μονη της. Θα παραμένει εκει μεχρι μια άλλη εφαρμογή χρειαστεί να πάρει θέσεις στην μνήμη για να εκτελεστεί και είναι κατηλημενες από την προηγούμενη εφαρμογή. Άρα η μνήμη ραμ είναι εκεί για να γεμίζει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η σωστή διαχείριση της, (το σωστο μπες - βγες) κάτι που το τηλέφωνο σου το κάνει γι αυτό και δεν βλέπεις κολλήματα ή μηνύματα λάθους μνημης.

Με γειά το εργαλείο σου.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Μετά το Redmi Note 2 που είχε πέσει στα χέρια μου για να το στήσω πριν το παραδώσω, πριν 1,5 μήνα περίπου, πλέον είμαι στην αναμονή και για το δικό μου σε Prime version τώρα!! ^^
      Ήμουν μεταξύ αυτού και του Xiaomi Mi Note (λόγω 3 gb ram κυρίως) αλλά θυσίασα αυτό το 1 gb ram ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα. Ελπίζω αυτή η έλλειψη του 1gb να μην φανεί στην καθημερινή χρήση σε βάθος 2 ετών όταν θα ξαναλλάξω.
    • Το wifi hotspot γιατι μου κλεινει μετα απο καποια ωρα..;
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Το wifi hotspot γιατι μου κλεινει μετα απο καποια ωρα..;
      Ενα δεν έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω στο hotspot μετά από λίγα λεπτά κλείνει μόνο του για λόγους κατανάλωσης (νομίζει οτι το ξέχασες).
      Σου κλείνει παρόλο που έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω;;
    • Διαφήμιση
    • Επειδή παιδεύομαι, έχω βάλει στις ρυθμίσεις -->λογαριασμοί -> Όλα ->facebook δείχνει ότι συγχρονίζει τις επαφές αλλά όταν πάω στις επαφές μου για να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται, βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει καμία επαφή στο facebook.
      Το θέμα μου είναι καθαρά να συνδέονται οι επαφές του κινητού μου με τις φωτογραφίες τους στο facebook και δεν βρίσκω τον τρόπο ακόμη. Μήπως κάνω κάτι ή παραλείπω και δεν γίνεται; Κάποια ιδέα για να ξεμπλοκάρω;
      zaf_4 --> Zafeira
    • Οποιος ενδιαφερεται για την καμερα εκανα και δευτερο αλμπουμ με σημερινες φωτος!!!

flickr.com/gp/130960304@N05/82Q9h7
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν για τα θέματα μου.
      Με τις επαφές όντως υπήρχαν κάποιες με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και κάποιες που τα εμαιλ τους μπήκαν σαν τηλέφωνα.
      Άλλες σβήστηκαν άλλες διορθώθηκαν. Η ταξινόμηση δουλεύει όπως προβλέπεται.

Για την μνήμη τώρα. Έκανα πάλι επιστροφή σε εργοστασιακές και είχα 700ΜΒ ελεύθερα. Ξαναπέρασα με το ΜιΦλας την αγγλοκινέζικη που έγραψε ο caeser και είχα πάλι 700ΜΒ ελεύθερα.
      Μετά έκανα install from SD από το TWRP την επίσημη
      xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.5_v7-5.0.zip

που έχετε στο φόρουμ.
      Αποτέλεσμα : 1,1GB ελεύθερα !! Παράλληλα είναι rooted και τα ελληνικά της είναι άψογα για την ώρα.
      Με βλέπω να μένω εδώ για την ώρα.

Ευχαριστώ και πάλι.
      Γιάννης
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Οποιος ενδιαφερεται για την καμερα εκανα και δευτερο αλμπουμ με σημερινες φωτος!!!

flickr.com/gp/130960304@N05/82Q9h7
      Πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες! Μπράβο!
    • Διαφήμιση
    • να σαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ! Πιστεύω μπορεί και καλύτερα.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be