Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Παιδια ψαχνω για 2η μπαταρια.απο που να παραγγειλω κ ποια?γνωριζει καποιος που να εχει παρει?ευχαριστω!
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια ψαχνω για 2η μπαταρια.απο που να παραγγειλω κ ποια?γνωριζει καποιος που να εχει παρει?ευχαριστω!
      Εγώ πήρα απ'το yesο521, αλλά βρίσκεις παντού...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

ωραία λοιπόν...πως μπορώ να ορίσω όλα τα υπόλοιπα(φωτο, μουσική, video κτλ) να αποθηκεύονται στην εξωτερική?

ΥΓ: μέσα απο το φόρουμ μου είπαν ότι μπορείς να υποδείξεις(για εμάς τους αρχάριους της miui) links με οδηγούς για tips και κόλπα της.
      Φίλε Κινέζε (πολύ γουστάρω το nick σου!!!), αν χρειαστείς κάτι άλλο γύρω από αυτό το θέμα, άνοιξε σε παρακαλώ ένα άλλο θέμα, στο κατάλληλο νήμα, επειδή εδώ θα είμαστε off topic αν συνεχίσουμε και θα μας "μαλώσουνε"! 8| :whistling: :? :roll: Επίσης μην ξεχάσεις, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξεις ένα λογαριασμό (αν δεν έχεις φτιάξει ήδη) στο Mi-Cloud, για να συγχρονίζεις τα ΠΑΝΤΑ που έχεις στη συσκευή σου, έτσι ώστε όταν και εάν χρειαστείς κάποια στιγμή να κάνεις ένα format στο κινητό σου, να μην χάσεις τίποτα! :D
      Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
      Θα ανοίξω θέμα σε άλλη ενότητα και περιμένω την συμμετοχή σου :)
    • Καλημέρα. Πολύ καλή δουλειά σε όλους παιδιά .
      Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ διότι ενδιαφέρομαι να πάρω το redmi note 2 prime, τι sar έχει?
      Όπου και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα απολύτος. Μήπως μέσα στα κινέζικα γράφει πουθενά την λέξη sar και κάποια τιμή?
      Ευχαριστώ πολύ.
    • λημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον αλλο εδω μεσα αλλα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. Εχω χοντρο προβλημα με το viber . εχω βαλει την ελληνικη 5,9,27 κι εχω εγκαταστησει 2-3 φορες το viber. Το πρωτο που μου κανει ειναι να μου δειχνει τα μηνυματα μαζεμενα μετα απο ωρα κι αφου το ανοιξω . ενω στον υπολογιστη μου τα βγαζει αμεσως. Ετσι όταν ειμαι εξω χάνω πολλα μηνυματα μιας και το εχω βασικο εργαλειο. το δευτερο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω μεσω viber (ενω απο το laptop καμπανα) δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ ή συσκευής . αν συμβαινει σε καποιον κι εχει την καλοσυνη ας βοηθησει. κατα τ αλλα μια χαρα το κινητακι αλλα αυτο ειναι βασικο προβλημα που δεν το είχα με τ αλλα. ευχαριστω
    • Ο/H EYPALINOS έγραψε:

λημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον αλλο εδω μεσα αλλα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. Εχω χοντρο προβλημα με το viber . εχω βαλει την ελληνικη 5,9,27 κι εχω εγκαταστησει 2-3 φορες το viber. Το πρωτο που μου κανει ειναι να μου δειχνει τα μηνυματα μαζεμενα μετα απο ωρα κι αφου το ανοιξω . ενω στον υπολογιστη μου τα βγαζει αμεσως. Ετσι όταν ειμαι εξω χάνω πολλα μηνυματα μιας και το εχω βασικο εργαλειο. το δευτερο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω μεσω viber (ενω απο το laptop καμπανα) δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ ή συσκευής . αν συμβαινει σε καποιον κι εχει την καλοσυνη ας βοηθησει. κατα τ αλλα μια χαρα το κινητακι αλλα αυτο ειναι βασικο προβλημα που δεν το είχα με τ αλλα. ευχαριστω
      Καλημέρα. Υπάρχει η υποψία ότι για τα push notifications φταίει το IPv6. Φτιάχνουμε MOD για να το απενεργοποιεί ακόμα και σε κινητά με stable ROM που δεν έχουν root, αλλά προς το παρόν ενώ το MOD δουλεύει σε KitKαt, δε γίνεται το ίδιο στην Lollipop. Υπάρχει πρόβλημα προσθήκης έμμεσου init.d σε Lollipop (χωρίς ανάγκη υποστήριξης από τον kernel). Αφού έχεις developer, μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή από το Google Play που απενεργοποιεί το IPv6 ή να ανοίξεις με έναν root file manager το /proc/sys/net/ipv6/conf/wlan0/disable_ipv6 και να αλλάξεις την τιμή από 0 σε 1. Η ρύθμιση είναι κοινή για Wi-Fi και δεδομένα κινητής.

Υπάρχουν άτομα που έχουν αυτό το πρόβλημα και ελέγχουν με αυτό τον τρόπο αν όντως φταίει το IPv6 για τα push notification, αλλά όσοι περισσότεροι δοκιμάσετε, τόσο το καλύτερο για να δούμε αν όντως φταίει αυτό και αν αξίζει να ασχοληθούμε επι του παρόντος περαιτέρω με το MOD.
    • Διαφήμιση
    • οκ. θα ξεκινησω με την εφαρμογη που μου φαινεται πιο ευκολο. γνωρίζετε καμια μιας και η προφανης ipv6 diesable δε λειτουργει πια?
    • Ο/H EYPALINOS έγραψε:

οκ. θα ξεκινησω με την εφαρμογη που μου φαινεται πιο ευκολο. γνωρίζετε καμια μιας και η προφανης ipv6 diesable δε λειτουργει πια?
      [ROOT] Disable IPv6
    • Διαφήμιση
    • Ο/H EYPALINOS έγραψε:

την κατεβαζω ,την εγκαταστω και μου λεει οτι αυτη η εφαρμογη εχει σταματησει. καμια αλλη
      Την πρώτη φορά που την τρέχεις στο κινητό, σου λέει αυτό το μήνυμα. Μετά πας και της δίνεις δικαιώματα root από το Κέντρο Ασφαλείας και την ξανατρέχεις ;)

Ο/H EYPALINOS έγραψε:

πηγα και με το root manager τυφλοσουρτη με τη διαδρομη που μου ειπες αλλα δεν ξερω πως αλλαζει απο 0 σε 1

Πατάς πάνω του παρατεταμένα και edit σαν αρχείο κειμένου. Άστο και δοκίμασε με το πρόγραμμα όπως σου λέω παραπάνω.