Εργοστασιακές και άμεσα φλασαρισμα πάλι την ελληνικηΟ/H mallias έγραψε:
Δεν βρίσκω πουθενά το ραδιόφωνο,στην κάμερα δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή ''με αργή κίνηση'' κ έχω περίπου 800-900 μβ ελεύθερα ραμ με μόνο το μεσσενγερ ενεργοποιημένο...Τι να κάνω?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Bodai επειδη είμαι κ άσχετος όπως είπα αν κάνω επ εργοστ θα επιστρέψω στην προηγούμενη κινέζικη ρομ?Πρέπει να κάνω κάποιο μπακ απ και wipe απο το TWRP??To φλασάρισμα της ελληνικής την κάνω ακριβώς όπως την πρώτη φορά(με τον πρώτο τρόπο μέσω update)?
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H xristakos2002 έγραψε:
μεταφορα επαφων απο iphone γνωριζει κανεις πως γινεται;; υπαρχει τροπος;
Γενικά το εύκολο είναι να κάνεις συγχρονισμό με google(gmail) και έπειτα συγχρονισμό στο Xiaomi σου. Νομίζω η apple το επέτρεψε μετά το ios 7 αν δεν κάνω λάθος.
θα σου ζητηση τους κωδικους τιυ icloud και μετα θα τις μεταφερειςPocofone -
1)Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση και έχω βάλει την τελευταία 5.11. Δεν έχω κάποια πρόβλημα με wifi ή ράδιο που ακούστηκε. Αλλά η ram είναι πολυ χαμηλά χωρίς καμία εφαρμογή ενεργή είναι 700-850mb το πολύ. Είναι θέμα προφανώς της ρομ;
AΚΥΡΟ, μετά από επανεκκίνηση συνήλθε μου βγάζει 1 με 1,1gb ελεύθερο.
2)Επίσης όταν προσπάθησα να βάλω το αρχείο για τους 160 χαρακτήρες. Έμπαινα στο recovery και το περνούσα. Σε τρεις ρομ 29/10 και 1/11, 5/11 μου δημιουργεί πρόβλημα. Μου βγάζει αστάματητα το μήνυμα ότι έχει σταματήσει να λειτουργεί το mi sms και δεν σταματάει με τίποτα, μόνο όταν φλασάρω ξανά από την αρχή την ρομ ησυχάζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Βέβαια το είχα κατεβάσει μια φορά, παίζει να είναι προβληματικό το ζιπαρισμένο αρχείο;
3)Και τέλος, είχα αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ 2 φορές αλλά κανείς δεν μου απαντησε, πράγμα που μου έκανε εντύπωση!
Όσον αφορά επαφές τηλεφώνου να συγχρονίζονται με τις φωτο του facebook. Άκρη δεν έβγαλα ούτε και μου έβγαινε επιλογή στους λογαριασμούς για να το προσθέσω το facebook.
Οπότε έψαξα και βρήκα στο google play την εφαρμογή sync.me και από εκεί μπόρεσα να συγχρονίσω και να τελειώσει το θέμα μου εκεί. Το αναφέρω μήπως και ο άλλος το θέλει.zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
1)Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση και έχω βάλει την τελευταία 5.11. Δεν έχω κάποια πρόβλημα με wifi ή ράδιο που ακούστηκε. Αλλά η ram είναι πολυ χαμηλά χωρίς καμία εφαρμογή ενεργή είναι 700-850mb το πολύ. Είναι θέμα προφανώς της ρομ;
AΚΥΡΟ, μετά από επανεκκίνηση συνήλθε μου βγάζει 1 με 1,1gb ελεύθερο.
2)Επίσης όταν προσπάθησα να βάλω το αρχείο για τους 160 χαρακτήρες. Έμπαινα στο recovery και το περνούσα. Σε τρεις ρομ 29/10 και 1/11, 5/11 μου δημιουργεί πρόβλημα. Μου βγάζει αστάματητα το μήνυμα ότι έχει σταματήσει να λειτουργεί το mi sms και δεν σταματάει με τίποτα, μόνο όταν φλασάρω ξανά από την αρχή την ρομ ησυχάζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Βέβαια το είχα κατεβάσει μια φορά, παίζει να είναι προβληματικό το ζιπαρισμένο αρχείο;
3)Και τέλος, είχα αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ 2 φορές αλλά κανείς δεν μου απαντησε, πράγμα που μου έκανε εντύπωση!
Όσον αφορά επαφές τηλεφώνου να συγχρονίζονται με τις φωτο του facebook. Άκρη δεν έβγαλα ούτε και μου έβγαινε επιλογή στους λογαριασμούς για να το προσθέσω το facebook.
Οπότε έψαξα και βρήκα στο google play την εφαρμογή sync.me και από εκεί μπόρεσα να συγχρονίσω και να τελειώσει το θέμα μου εκεί. Το αναφέρω μήπως και ο άλλος το θέλει.
-
Την έκανα την πατάτα... σαν newbie! Όχι, δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό!
Το κατέβασα για την 29/10 και το έβαλα ξανά στις άλλες 2 και έγινε ο κακός χαμός.zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Την έκανα την πατάτα... σαν newbie! Όχι, δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό!
Το κατέβασα για την 29/10 και το έβαλα ξανά στις άλλες 2 και έγινε ο κακός χαμός.
Ε με τόση ταλαιπωρία που τράβηξες, θα το θυμάσαι πλέον -
Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα το gorilla glass για το redmi note 2? Στο εξωτερικό ξέρω ότι υπάρχει απλά μήπως υπάρχει και εδώ...
-
Καλησπέρα, η φράση που λες είναι ατοπη.. Μήπως εννοείς tempered glass?
Δύσκολο να υπάρχει πάντως.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Για την ακρίβεια δεν ξέρω πως λέγεται έχω ακούσει οτι το λενε gorilla glass εννοώ το προστατευτικό τζαμι που προστατεύει την οθονη...
-
Παιδες , να ρωτησω μηπως ξερει κανενας ...
Εχω στο redmi note 3 prime μια Samsung sd card 64GB class 10 ... αλλα δε τη διαβαζει... Ξερει κανεις τιποτα ?
Φοραω την τελευταια ελληνικη Developer..Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ο/H faih94 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα το gorilla glass για το redmi note 2? Στο εξωτερικό ξέρω ότι υπάρχει απλά μήπως υπάρχει και εδώ...
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα