καλησπερα, δοκιμασα αυτο που ειπες οσον αφορα το pop-up του Facebook Μessenger αλλα παλι τιποτα. μεσα στην εφαρμογη εχω κανει τις καταλληλες ρυθμισεις.τι προβλημα υπαρχει εδω??
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
καλησπερα, δοκιμασα αυτο που ειπες οσον αφορα το pop-up του Facebook Μessenger αλλα παλι τιποτα. μεσα στην εφαρμογη εχω κανει τις καταλληλες ρυθμισεις.τι προβλημα υπαρχει εδω??
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H xristoz27 έγραψε:
Δικαιώματα => Δικαιώματα => Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" -
έχω ένα θέμα όταν ενεργοποιηθεί το Internet στην Sim δεν γράφει άμα έχει 4g 3g τι κάνω?
-
Παιδια ειδα οτι στην Deer rom για το κινητο μας το xposed πλεον δουλευει.υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αντιστοιχο και στην ελληνικη ρομ?
[ROM][Stock][hermes] Deer Project | Redmi Note 2 | XDA ForumsLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Να φταίει η ρομ που είναι η πρώτη Stable 7 που δεν εμφανίζει το 4g 3g
-
μεταφορα επαφων απο iphone γνωριζει κανεις πως γινεται;; υπαρχει τροπος;
-
ττελικά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο όταν αλλάζεις από WiFi στα δεδομένα του κινητού δεν γίνεται τίποτα... Ρομ έχω την 5.11.5 dev
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H EYPALINOS έγραψε:
λημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον αλλο εδω μεσα αλλα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. Εχω χοντρο προβλημα με το viber . εχω βαλει την ελληνικη 5,9,27 κι εχω εγκαταστησει 2-3 φορες το viber. Το πρωτο που μου κανει ειναι να μου δειχνει τα μηνυματα μαζεμενα μετα απο ωρα κι αφου το ανοιξω . ενω στον υπολογιστη μου τα βγαζει αμεσως. Ετσι όταν ειμαι εξω χάνω πολλα μηνυματα μιας και το εχω βασικο εργαλειο. το δευτερο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω μεσω viber (ενω απο το laptop καμπανα) δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ ή συσκευής . αν συμβαινει σε καποιον κι εχει την καλοσυνη ας βοηθησει. κατα τ αλλα μια χαρα το κινητακι αλλα αυτο ειναι βασικο προβλημα που δεν το είχα με τ αλλα. ευχαριστω
Υπάρχουν άτομα που έχουν αυτό το πρόβλημα και ελέγχουν με αυτό τον τρόπο αν όντως φταίει το IPv6 για τα push notification, αλλά όσοι περισσότεροι δοκιμάσετε, τόσο το καλύτερο για να δούμε αν όντως φταίει αυτό και αν αξίζει να ασχοληθούμε επι του παρόντος περαιτέρω με το MOD.
init.d? δε συζητούσαμε καλύτερα να πιάσω το τζόκερ;
δε δουλεύει ούτε με προσθήκη sysinit, install-recovery.sh, busybox run-parts κλπ? -
Ο/H karlesg έγραψε:
init.d? δε συζητούσαμε καλύτερα να πιάσω το τζόκερ;
δε δουλεύει ούτε με προσθήκη sysinit, install-recovery.sh, busybox run-parts κλπ?
-
Καλημέρα είμαι νέος κάτοχος του εν λόγο κινητού κ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου.Απλώς έχω κάποιες απορίες,επειδή είμαι βιαστικός(κ άσχετος)δεν διάβασα καλά όλες τις οδηγίες σας κ έκανα εγκατάσταση την ελλην ρομ 5.11.5 developer πάνω στην κινέζικη stable που είχε το κιν χωρίς καθαρή εγκατάσταση κ χωρίς επαναφορά εργ ρυθμίσεων...Δεν έχω καταλάβει να έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής εκτος κ αν τα παρακάτω που θα αναφέρω είναι αποτέλεσμα της βλακείας που έκανα...Δεν βρίσκω πουθενά το ραδιόφωνο,στην κάμερα δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή ''με αργή κίνηση'' κ έχω περίπου 800-900 μβ ελεύθερα ραμ με μόνο το μεσσενγερ ενεργοποιημένο...Τι να κάνω?
-
Ο/H xristakos2002 έγραψε:
μεταφορα επαφων απο iphone γνωριζει κανεις πως γινεται;; υπαρχει τροπος;
Εαν δεν έχεις κάνει, τότε πρέπει να δοκιμάσεις άλλους τρόπους. Ένας είναι να στείλεις τις επαφές σου στο pc σου με mail και απο εκεί να κάνεις τη δουλεία που θέλεις.
Γενικά το εύκολο είναι να κάνεις συγχρονισμό με google(gmail) και έπειτα συγχρονισμό στο Xiaomi σου. Νομίζω η apple το επέτρεψε μετά το ios 7 αν δεν κάνω λάθος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα