ένα reminder από το ημερολόγιο.Αναβει Χτυπάει μέχρι να σβήσει ή οθόνη. Μετά αν ανοιξω οθόνη δεν έχει μείνει πάνω στη μπαρα μια ένδειξη ότι είχα ειδοποίηση.
Άλλαξα το τύπο του remindet στο ημερολόγιο από alarm σε notification. Τώρα χτυπάει μόνο μια φορά αλλά τουλάχιστον μένει στο status bar κ τη notification page ή ειδοποίηση
Kαλημερα.
Ειμαι κι εγω κατοχος ενος TDD 16 GB .Προσφατα τοποθετησα μια sd καρτα 128 gb mixza με το ρισκο να μην την αναγνωρισει. Με την πρωτη ... παπαλα .Μετα απο λιγο κανω απο το μενου διαγραφη καρτας sd (την οποια δεν εβλεπε) και ως εκ θαυματος εμφανιζεται. Ολα καλα.
Επειδή θέλω να δοκιμάσω πλέον stable και να αφήσω για λίγο τις devs. Η εικόνα που έχω είναι ότι θέλει full wipe εννοείται από twrp. Ή να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση μέσω fastboot για σιγουριά; Και root που θέλω να είμαι ποιο είναι το σωστό; να κάνω εγκατάσταση μέσω twrp το zip αρχείο; Γιατί πριν που διάβασα σχόλια πάνω σ' αυτό είναι δοκιμασμένο.
Άκυρο μόλις κατεβάζω την ελληνική stable 7.2, διάβασα ότι έχει μέσα το superuser.zip και το περνάς.
Άκυρο μόλις κατεβάζω την ελληνική stable 7.2, διάβασα ότι έχει μέσα το superuser.zip και το περνάς.
Σε προηγούμενο σχόλιο ανέφερε ένας φίλος ότι καλό είναι να μην το φλασαρεις όταν στο βγάλει η ρομ,αλλά να το περάσεις μετά από twrp, βάζοντας το zip που θα βρεις εδώ στο forum.
Σε προηγούμενο σχόλιο ανέφερε ένας φίλος ότι καλό είναι να μην το φλασαρεις όταν στο βγάλει η ρομ,αλλά να το περάσεις μετά από twrp, βάζοντας το zip που θα βρεις εδώ στο forum.
Είδα ότι στην τελευταία stable έχει μέσα το zip αρχείο και θα το περάσω μετά την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πάντως. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν εάν θα είμαι οκ με wipe data/factory μέσω twrp recovery.
Είδα ότι στην τελευταία stable έχει μέσα το zip αρχείο και θα το περάσω μετά την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πάντως. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν εάν θα είμαι οκ με wipe data/factory μέσω twrp recovery.
Αν μπορείς , πες μας και εντυπώσεις , γιατί κι' εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω την stable μιά και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την 6.3.3 σε σύγκριση
με την 5.11.12 που είχα μείνει .