Στο δικό μου RN2 με gkalen STABLE HermesTHUNDER MiUi V8.0.1.0 δουλεύει κανονικά με γρήγορο διπλό πάτημα, και μάλιστα απ' ό,τι παρατήρησα με τη ρύθμιση ''Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασης'' στο OFF!
παιδια καλησπέρα, φοραω την stable 8.0.1.0 και ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό το κινητό....ή 8.0.2.0 είναι καλύτερη σε διάρκεια μπαταρίας?
υπόψη το κινητό είναι δεν είναι ρουτ.
Στο δικό μου RN2 με gkalen STABLE HermesTHUNDER MiUi V8.0.1.0 δουλεύει κανονικά με γρήγορο διπλό πάτημα, και μάλιστα απ' ό,τι παρατήρησα με τη ρύθμιση ''Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασης'' στο OFF!
Τελικά αυτό ήταν η λύση...με πολύ γρήγορο διπλό πάτημα, δούλεψε και σε μένα, με κλειδωμένη, απενεργοποιημένη κεντρική οθόνη!
εδω και κανα δυο εβδομαδες εμφανιζονται απο το πουθενα κατι τετοιες εικονες κατα την πλοηγηση μου στο φορουμ με το κινητο
ειναι απ το φορουμ καποιο τρικ;
μπας και ειναι απ τον browser (dolphin) που χρησιμοποιω; εμφανιζονται και σε σας; συνηθως ειναι αστειες εικονες ζωων, οπου μολις πατησω επανω τους εξαφανιζονται.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
εδω και κανα δυο εβδομαδες εμφανιζονται απο το πουθενα κατι τετοιες εικονες κατα την πλοηγηση μου στο φορουμ με το κινητο
ειναι απ το φορουμ καποιο τρικ;
μπας και ειναι απ τον browser (dolphin) που χρησιμοποιω; εμφανιζονται και σε σας; συνηθως ειναι αστειες εικονες ζωων, οπου μολις πατησω επανω τους εξαφανιζονται.
και νόμιζα ότι μου εμφάνισε άλλη μία εικόνα και πήγα να πατήσω να μαζέψω πόντους αλλά ήταν στην φώτο σου
Είναι παιχνίδι του φόρουμ για τους VIP με κλήρωση δώρου στο τέλος