Με κάθε επανεκκίνηση παρατήρησα ότι ενώ το έχω να εκκινεί αυτόματα θέλει να το τρέχεις ξανά. Και εννοείται ότι το κλειδώνεις να μην φεύγει όταν κάνεις εκκαθάριση τις εφαρμογές από τη μνήμη.
Γεια σας, μετά της δυο τελευταίες αναβαθμίσεις το gravity screen δεν δουλεύει οπως πριν. Ενώ πριν και μετά από μια μέρα! να σήκωναν το τηλεφωνο αυτο κατευθείαν αν άνοιγε τώρα μετά 10 λεπτά πρέπει να πατήσω το κουμπι. Ξέρει κανεις τη μπορει να φταιει? Επίσης και άλλες εφαρμογές μετά από 4-5 φορες ανοίγουν!!!
Είχα το ίδιο θέμα μετά την τελευταία ενημέρωση του gravity screen, έβαλα την προηγούμενη (3.6.3) και δουλεύει μία χαρά.
καλησπερα σε όλους μπορεί να με βοηθήσει κάποιος .έβαλα την καινούργια ενημέρωση xtrv6-12-8 σε xiaomi redmi note 2prime και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο μου μου βγάζει αναφορά παταω και αναφορά και τίποτα .πως μπορώ να το φτιαξω; ευχαριστώ
καλησπερα σε όλους μπορεί να με βοηθήσει κάποιος .έβαλα την καινούργια ενημέρωση xtrv6-12-8 σε xiaomi redmi note 2prime και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο μου μου βγάζει αναφορά παταω και αναφορά και τίποτα .πως μπορώ να το φτιαξω; ευχαριστώ
Πότε κατέβασες την ROM.Αν την κατέβασες την παρασκευή είχε όντως πρόβλημα.Ξανακατέβασέ την τώρα κ πέρνα την ξανά.Έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα
την ξανακατεβασα έχεις δίκιο το πρόβλημα επιλύθηκε.ευχαριστω πολύ
=============== Δεκ 12th 2016, 4:18pm ===============
καλησπερα παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με της ενημέρωσης έχω το χιaomi redmi note 2kai έχω περάσει την τελευταία xtrv 6-12-8 εάν κάνω κάθε βδομάδα ενημέρωση θα χάσω κάποια από τα έγραφα μου πχ επαφές μύνημα τα φωτο.; ευχαριστώ
την ξανακατεβασα έχεις δίκιο το πρόβλημα επιλύθηκε.ευχαριστω πολύ
=============== Δεκ 12th 2016, 4:18pm ===============
καλησπερα παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με της ενημέρωσης έχω το χιaomi redmi note 2kai έχω περάσει την τελευταία xtrv 6-12-8 εάν κάνω κάθε βδομάδα ενημέρωση θα χάσω κάποια από τα έγραφα μου πχ επαφές μύνημα τα φωτο.; ευχαριστώ
Αν θελεις να κανεις καθε εβδομαδα τις ενημερωσεις θα μπαινεις twrp,θα κανεις wipe-advanced wipe μονο dalvik art/cache και cache και μετα install την rom.Ετσι δεν χανεις τιποτα.Το τηλ ανοιγει οπως το ειχες πριν
λογικα πάω αναβάθμιση 3τελιτσες επανακενιση σε λειτουργία recovery και μετα στα υπόλοιπα που μου γράφει ς ;θα το επιχείρησω τη επόμενη ανανέωση ευχαριστώ για την πληροφορια 1φορα θα το κάνω ελπίζω να μην τα κάνω θαλασσα
Μπορεις επίσης να διαλέξεις απλά το πακέτο αναβάθμισης και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα. Από τις τελευταίες 20 Ρομ, μία δεν έκανε τα wipes (μία αρχική 5η - 6η). Και πάλι όμως να μην τα κάνει στη χειρότερη μπορείς να τα κάνεις μετά και πάλι δεν χάνεις κάτι και η Ρομ θα δουλεύει μία χαρά.