Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

@Kostas Giannakopoulos απλά δες ότι έχεις twrp με volume+ και power πάρε ένα back up από εκεί όλα τα αρχεία που έχουν MB , επίσης ένα back up μέσα από την συσκευή στα τοπικά αντίγραφα και εναν συγχρονισμό με το mi cloud τα πάντα , έπειτα κατέβασε την τελευταία xtrv rom που είναι για το κινητό σου και βάλε την μέσα χύμα ,από twrp κάνε wipe cashe/art και dalvik ( εγώ θα έκανα βέβαια καθαρή εγκατάσταση και factory reset ) και κάνε το install με πολύ καλά φορτισμένη την συσκευή .

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRVbeta1_6.12.22.zip που από ότι βλέπω είναι η τελευταία και θα ξεκινήσω τη διαδικασία.
    • καλησπέρα έκανα και γω την γκάφα μου...
      Κατέβασα την καινούργια και....
      Εγκατεστησα μια παλιά που είχα ξεχασμενη 5. Κάτι....
      Ούτε SIM έβλεπε ούτε imei
      Με τα πολλά εγκατέστησα την καινούργια και όλα καλά!
      Όλα αυτά με την αναβάθμιση >επιλογή πακέτου αναβάθμισης
      Δεν έκανα wipe τίποτα ούτε μπήκα στο twrp....
      Πάντως δουλεύει καλά!
      Ευχαριστώ πολύ!

=============== Δεκ 27th 2016, 4:53pm ===============

Ο/H stelios13 έγραψε:

καλησπέρα έκανα και γω την γκάφα μου...
      Κατέβασα την καινούργια και....
      Εγκατεστησα μια παλιά που είχα ξεχασμενη 5. Κάτι....
      Ούτε SIM έβλεπε ούτε imei
      Με τα πολλά εγκατέστησα την καινούργια και όλα καλά!
      Όλα αυτά με την αναβάθμιση >επιλογή πακέτου αναβάθμισης
      Δεν έκανα wipe τίποτα ούτε μπήκα στο twrp....
      Πάντως δουλεύει καλά!
      Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ. Δεν μου αρέσει που δεν μπορείς να κάνεις slide τους διακόπτες σε αυτήν στην προηγούμενη γινόταν και με είχε βολέψει!

=============== Δεκ 27th 2016, 7:51pm ===============
      καλησπέρα... Έχω την εντύπωση πως η 6.9.8 ήταν καλύτερη και ηταν και πιο ελαφρύ το κινητό....
      Λέτε επειδή δεν έκανα τα wipes αλλά απλά εγκατάσταση από το μενού αναβάθμισης του miui...?
      Ευχαριστώ
    • Καλησπερα σε ολους. Ειμαι με την τελευταια xtrv developer και αντιμετωπιζω και εγω το κλασσικο προβλημα με το ποσοστο της μπαταριας. Χθες πηγε απο 20% στο 0 σε 3 λεπτα χωρις να το ακουμπαω. Στην πορεια δεν αναβε. Βγαζω και ξαναβαζω την μπαταρια και μου δειχνει 50%... Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα μονο της μπαταριας αλλα και γενικα της ρομ διοτι διαβαζω οτι το εχουν αρκετοι. Το ιδιο θεμα ειχα και με την thunder του gkalen οπως και αλλα ατομα οπως διαβαζω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παντως με την ρομ που ειχε βγει πριν 2 βδομαδες δεν εβγαζα οθονη πανω απο 1 ωρα και την αλλαξα μεσα σε 1 βδομαδα, οπου σημερα εβαλα την τελευταια να δοκιμασω αν θα παει καλυτερα
    • Αγόρασα την nohon μπαταρία και εγω και διαπιστωνω οτι μολις η μπαταρία παει κατω απο 15% και δεχθω κληση, το κινητο θα απενεργοποιηθει. Ελλατωματικη μπαταρια ή φταιει κατι αλλο? Με την xiaomi μπαταρια δεν ειχα αυτο το θεμα. Επισης, δεν πειραξα τπτ στις ρυθμισεις.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • @KostasUK πόσο καιρό την έχεις; γιατί μετά από 4-5φορτισεις σαν καινούργια στρώνει αλλιώς αν δεν τρέχουν εφαρμογές κ τπτ άλλο για να έχεις πρόβλημα όπως λες δες να άλλαξεις ρομ κ κοίτα πως πάει κ μετά πας θεμα μπαταρίας
    • Ο/H GEORGE13 έγραψε:

@KostasUK πόσο καιρό την έχεις; γιατί μετά από 4-5φορτισεις αν την εχεις καινούργια στρώνει αλλιώς αν δεν τρέχουν εφαρμογές κ τπτ άλλο για να έχεις πρόβλημα τότε άλλαξε ρομ κ κοίτα πως πάει κ μετά πας μπαταρία

Την εχω 3 εβδομαδες Γιώργο. Χτες αλλαξα ρομ. Σημερα ή αυριο θα πειραματιστω. Ας ελπίσουμε να στρωσει. Σε ευχαριστώ και τα ξαναλεμε αύριο.

• Διαφήμιση
    • Ο/H KostasUK έγραψε:

Αγόρασα την nohon μπαταρία και εγω και διαπιστωνω οτι μολις η μπαταρία παει κατω απο 15% και δεχθω κληση, το κινητο θα απενεργοποιηθει. Ελλατωματικη μπαταρια ή φταιει κατι αλλο? Με την xiaomi μπαταρια δεν ειχα αυτο το θεμα. Επισης, δεν πειραξα τπτ στις ρυθμισεις.

πηγαινε Ρυθμισεις-Μπαταρια-Διαχ. χρ. μπατ. εφαρμογων και αν ειναι στο Ενισχυμενη, καντο Ανενεργο
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H greek_gene_70 έγραψε:

Ο/H KostasUK έγραψε:

Αγόρασα την nohon μπαταρία και εγω και διαπιστωνω οτι μολις η μπαταρία παει κατω απο 15% και δεχθω κληση, το κινητο θα απενεργοποιηθει. Ελλατωματικη μπαταρια ή φταιει κατι αλλο? Με την xiaomi μπαταρια δεν ειχα αυτο το θεμα. Επισης, δεν πειραξα τπτ στις ρυθμισεις.

πηγαινε Ρυθμισεις-Μπαταρια-Διαχ. χρ. μπατ. εφαρμογων και αν ειναι στο Ενισχυμενη, καντο Ανενεργο

Ωραια, θα το δοκιμάσω και αυτο που προτείνεις.
      Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρονο σου

• Καλησπέρα παιδιά.. Με gkalen 8.0.2.0 stable δεν παιζει το otg και ουτε το mi pc suite... Αντιμετωπίζει κανένας ρο ιδιο πρόβλημα?
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα παιδιά έχω ένα πρόβλημα στο λογαριασμό mi.εκανα συγχρονισμό μου στέλνουν και μέσο ,imail τους κωδικούς για να τους ξεκλιδωσω και να τα δω, μόλις βάλω το κωδικό μου ζητάει μετά και το κινητό μόλις το βάζω μου λέει ο αριθμός είναι συνδεδεμένο με το άλλο λογαριασμό.Τι να κάνω;Δεν μπορώ να μπω για να δω αυτά που έχω αποθήκευση.

=============== Δεκ 30th 2016, 7:54pm ===============
      Α παιδιά και κάτι άλλο χτες μου ήρθε ένα αρχείο android zip com.miui.home.zip.63.55kB. Μήπως είναι αναβάθμιση στο android να το κατεβάσω;