Αν έχεις κάποιον γνωστό με το ίδιο κινητό να κάνετε σκάντζα τις μπαταρίες σας για μερικές μέρες θα είχες μία καλύτερη εικόνα ή δοκίμασε την εργοστασιακή που είχε για μία βδομάδα
Η 9.2.4 stable απο global source πως είναι; Είναι καλή ; Έχω την 9.2.3 stable από china source και είμαι ευχαριστημένος. Να την περάσω ή όχι ; Επειδή θέλει FR
Η 9.2.4 stable απο global source πως είναι; Είναι καλή ; Έχω την 9.2.3 stable από china source και είμαι ευχαριστημένος. Να την περάσω ή όχι ; Επειδή θέλει FR
Η 9.2.4. μου εκατσε μια χαρα.Μονο που στις ρυθμισεις αρχικης οθονης δεν περιλαμβανε την επιλογη 4Χ5,4Χ6 κλπ,δηλ ποσα εικονιδια εφαρμογων επιθυμω να εχω στην αρχικη οθονη.Μονο και μονο γι'αυτο γυρισα στην 9.2.3. china.
Παντως να πω την εμπειρία μου. Το redmi note 2 το ειχα με miui 9 custom και κάθε 12 ωρες ηθελε φόρτιση το ιδιο και με μια miui 8. Του εβαλα παλι global miui 7 με fastboot 7.0.12.0 (LHMMICI) (rom του Δεκεμβρίου του 2015) και επανήλθαν οι χρόνοι αυτονομίας της μπαταρίας στα παλια γνωστά επίπεδα. Θελω να πω, καλη χρυσή η miui αλλα το να έχεις την τελευταία version ειναι σιγουρα μεγάλο του κόστος σε μπαταρία. Όσοι υποφέρετε απο μικρό SOT ας το ξανασκεφτειτε.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Μιας και περιμενω μια νεα Nohon και λεω να δωσω μια τελευταια ευκαιρια-πνοη στο τηλεφωνο πριν το στειλω για το θεμα της αυτονομιας,
τωρα φοραει την arΩμα 7.11.9 Miui 9, το σκεφτομαι να παω προς τα πισω σε εκδοση οπως γραφει ο RadioactiveToy, για να κερδισω σε αυτονομια, αλλα θα μου λειψει η αισθητικη των νεων Rom και εικονιδιων γενικα. Τι λετε να το τολμησω ? Αν το κανω μιας και μιλαμε για downgrade θα πρεπει να κανω full factory reset για καθαρη εγκατασταση ετσι δεν ειναι?
Η 9.2.4. μου εκατσε μια χαρα.Μονο που στις ρυθμισεις αρχικης οθονης δεν περιλαμβανε την επιλογη 4Χ5,4Χ6 κλπ,δηλ ποσα εικονιδια εφαρμογων επιθυμω να εχω στην αρχικη οθονη.Μονο και μονο γι'αυτο γυρισα στην 9.2.3. china.
Να ρωτησω επισης η 9.2.4 και η 9.2.3 πως τα πανε και αν εχει ελληνικα 9.2.3 china.
Μιας και περιμενω μια νεα Nohon και λεω να δωσω μια τελευταια ευκαιρια-πνοη στο τηλεφωνο πριν το στειλω για το θεμα της αυτονομιας,
τωρα φοραει την arΩμα 7.11.9 Miui 9, το σκεφτομαι να παω προς τα πισω σε εκδοση οπως γραφει ο RadioactiveToy, για να κερδισω σε αυτονομια, αλλα θα μου λειψει η αισθητικη των νεων Rom και εικονιδιων γενικα. Τι λετε να το τολμησω ? Αν το κανω μιας και μιλαμε για downgrade θα πρεπει να κανω full factory reset για καθαρη εγκατασταση ετσι δεν ειναι?
Να ρωτησω επισης η 9.2.4 και η 9.2.3 πως τα πανε και αν εχει ελληνικα 9.2.3 china.
Καλησπερα @kapsts επισης!
Προσωπικα θα προτιμουσα να ειμαι παντα updated-upgraded, δεν νομιζω να εχουν τοοοσο τεραααστια διαφορα οι ρομ...Επισης οι μπαταριες απο τον 1ο χρονο σχεδον (αναλογα και την χρηση βεβαια) αρχιζουν να χανουν σε επιδοση μπαταριας!
Ναι για το downgrade πρεπει να κανεις factory reset, μπορεις μεσα απο το twrp στα wipes να επιλεξεις για wipe data και τα caches-dalvik και υστερα να κανεις flash την ρομ που εχεις ηδη κατεβασει!
Ολες οι rom του miui hellas team(XTRV-ARΩMA) διαθετουν ελληνικη γλωσσα, ασχετος αν τα sources ανήκουν-βασίζονται στις κινεζικες ρομ η στις global!
Παιδια καλησπερα.Οπως εχω αναφερει κι αλλες φορες κατα το παρελθος ειμαι κατοχος του redmi note 2 πανω απο 2 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος αν και δεν του εχω καν κανει update την ρομ παρα μονο οταν το πρωταγορασα που ειχα βαλει την ελληνικη. Το θεμα μου ομως ειναι αλλο . Θελω να παρω ενα νεο xiaomi εως 150 εβρω απο ελλαδα και θελω απλα γνωμες για ποιο για να μην ψαχνω ολα τα νηματα για προβληματα του καθενος. Εχω σταμπαρει το redmi 4x sta 32 rom kai 3 ram sta 140-150 εβρω. Τι λεει ειναι καλο η εχετε να συστησετε καποιο αλλο?
Ευχαριστω....