Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Γιατι δεν πατας απλως το κουμπι DND στο notification center..;
      μα εχει επιλογη να μπαινει μονο του συγκεκριμενη ωρα και προσπαθω να δω πως γινεται , αλλο η χειροκινητη επιλογη , οκ εν δε γινεται η μονιμη με χρονο αυτο θα κανω , αλλα ρωταω μηπως καποιος το εχει καταφερει .
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Παιδιά ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε ο οδηγός για την αναβάθμηση και όταν πήγε να κάνει update με την ελληνική έκδοση από το 5% πήγαινε στο 99% κατευθύαν και έβγαζε το μνμ "install update.zip failed! update.zip is corrupted.
      Ξανακάνω τα τελευταία βήματα μήπως μου ξέφυγε κάτι αλλά το ίδιο. στον φάκελο που μετονομάζω δεν έχει κατάληξη zip και γράφω σκέτο updat
      Please help!!
    • Ο/H enaounis έγραψε:

Παιδιά ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε ο οδηγός για την αναβάθμηση και όταν πήγε να κάνει update με την ελληνική έκδοση από το 5% πήγαινε στο 99% κατευθύαν και έβγαζε το μνμ "install update.zip failed! update.zip is corrupted.
      Ξανακάνω τα τελευταία βήματα μήπως μου ξέφυγε κάτι αλλά το ίδιο. στον φάκελο που μετονομάζω δεν έχει κατάληξη zip και γράφω σκέτο updat
      Please help!!
      Δεν έχει κανένα νόημα να επαναλαμβάνεις την ίδια ερώτηση μέσα στο φόρουμ σε διαφορετικά threads. Η ερώτησή σου απαντήθηκε ΕΔΩ
    • Διαφήμιση
    • Επειδή τώρα παίζω λίγο με τη συσκευή είδα ότι έχει αρκετά ανοιχτά interfaces και μπορεί κάποιος να παίξει με συχνότητες cores κλπ, να παίξει με gpu και άλλα διάφορα. Όλα αυτά για να γίνουν σωστά και για να μη χάνονται μετά από reboot χρειάζεται να γίνει χρήση init.d scripts

Αλλά επειδή μερικά από αυτά έχουν ρίσκο άμα δεν έχει κάποιος backup, δε θέλω να δώσω οδηγίες γιατί αυτός που θα τα πειράξει πρέπει να έχει μια καλή γνώση τι κάνει το καθετί.

Τέλος στο φίλο που με ρώτησε χθες για το touchboost μετά από μια πρόχειρη ματιά να του προτείνω επίσης πριν δοκιμάσει στα 1469000 για touchboost, πρώτα να δοκιμάσει να το βάλει στα 1326000.

Το 1183000 πάντως μου φαίνεται πιο λογικό και αρκετό. Αν και πάλι κάποιος νομίζει ότι είναι αργό ας δοκιμάσει πρώτα το 1326000 και μετά σαν τελευταίο το 1469000. Οτιδήποτε από εκεί και πάνω νομίζω ότι είναι υπερβολή...

Πάντως αυτή τη στιγμή εγώ που το δουλεύω με touchboost στο 1183000 είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Βέβαια η συσκευή είναι σχετικά άδεια από εφαρμογές και δεν τρέχουν πολλά πράγματα από πίσω, οπότε μπορεί και αυτό να παίζει το ρόλο του.
      Αλλά όπως είπα ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και συνήθειες, οπότε όλες οι απόψεις είναι δεκτές και σεβαστές :)

Τέλος αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει παραπάνω πράγματα, εκτός από τις συχνότητες μπορεί να παίξει και με τον αριθμό των cores που τίθονται άμεσα σε λειτουργία στο touchboost. By default είναι 3. Γενικά όρεξη ναχει κάποιος και χρόνο και πολλά μπορεί να δοκιμάσει.......
    • Ειδα τη βελτιωση που ηθελα με το 1469, αλλα θα δοκιμασω και αυτο που προτεινεις στα 1326
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum redmi 2 poor microphone sound other end - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος
    • Έχω το redmi note 2 κατέβασα την stable. Έχω τώρα την 5.10.26 GTV . πως βάζω το τηλέφωνο σε ρεκοβερυ ? Αν πάρω μπακ απ την τρέχουσα Ρομ και μετά το περάσω στην νέα θα μου φέρει όλες τις εφαρμογές .? Την Ρομ που είναι να περάσω την αποθηκευω στην sd και την περναω από το ρεκοβερυ ? Οποίος ξέρει ας απαντήσει .ευχαριστώ.Θέλω να περάσω την νέα stable rom . φαντάζομαι με αυτή τη Ρομ θα παίζουν το novago και otetvgo
    • Διαφήμιση
    • σιγουρα θα παιζουν οι εφαρμογες αφου δεν είναι root η stable το ιδιο θελω να κανω και γω για το nova go αλλα πρεπει να κανεις επαναφορά και θα χασεις τα παντα γιατι δεν ταιριαζουν οι ρομ και πρεπει να κανεις σεταρισμα από την αρχη
    • Ο/H gkionis έγραψε:

Έχω το redmi note 2 κατέβασα την stable. Έχω τώρα την 5.10.26 GTV . πως βάζω το τηλέφωνο σε ρεκοβερυ ? Αν πάρω μπακ απ την τρέχουσα Ρομ και μετά το περάσω στην νέα θα μου φέρει όλες τις εφαρμογές .? Την Ρομ που είναι να περάσω την αποθηκευω στην sd και την περναω από το ρεκοβερυ ? Οποίος ξέρει ας απαντήσει .ευχαριστώ.Θέλω να περάσω την νέα stable rom . φαντάζομαι με αυτή τη Ρομ θα παίζουν το novago και otetvgo
      • Το τηλέφωνο μπαίνει στη recovery με δύο διαφορετικούς τρόπους:
      α. Ενώ είναι κλειστό (σβηστό), πατάς ταυτόχρονα Power+Volume UP ή
      β. Πας στην εφαρμογή "Αναβάθμιση"--> πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά--> "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery"
      • Ναι, παίρνεις τοπικό back up, από το "Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά--> Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία Αντιγράφου
      • Για να πας από την 5.10.26 GTV (που είναι Developer rom) στην αντίστοιχη Stable rom, πρέπει προηγουμένως να κάνεις από το "Αντίγραφα & Επαναφορά"--> Εργοστασιακές Ρυθμίσεις. Μετά την νέα (stable rom) μπορείς να την έχεις όπου θέλεις και μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση είτε από τη recovery, είτε από το "Αναβάθμιση" της συσκευής.
      • Ναι, εάν περάσεις την Stable, μετά θα παίζουν τα "GO's"
    • Ο/H sitelem2 έγραψε:

σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum redmi 2 poor microphone sound other end - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος
      Όποιος από τα παιδιά εδώ, σε αυτό το φόρουμ, έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής Ρομ, δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα (που συχνά έρχονται από παλιότερες κινέζικες ρομ που φόραγε το κινητό).
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H gkionis έγραψε:

Έχω το redmi note 2 κατέβασα την stable. Έχω τώρα την 5.10.26 GTV . πως βάζω το τηλέφωνο σε ρεκοβερυ ? Αν πάρω μπακ απ την τρέχουσα Ρομ και μετά το περάσω στην νέα θα μου φέρει όλες τις εφαρμογές .? Την Ρομ που είναι να περάσω την αποθηκευω στην sd και την περναω από το ρεκοβερυ ? Οποίος ξέρει ας απαντήσει .ευχαριστώ.Θέλω να περάσω την νέα stable rom . φαντάζομαι με αυτή τη Ρομ θα παίζουν το novago και otetvgo
      • Το τηλέφωνο μπαίνει στη recovery με δύο διαφορετικούς τρόπους:
      α. Ενώ είναι κλειστό (σβηστό), πατάς ταυτόχρονα Power+Volume UP ήβ. Πας στην εφαρμογή "Αναβάθμιση"--> πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά--> "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery"
      • Ναι, παίρνεις τοπικό back up, από το "Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά--> Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία Αντιγράφου
      • Για να πας από την 5.10.26 GTV (που είναι Developer rom) στην αντίστοιχη Stable rom, πρέπει προηγουμένως να κάνεις από το "Αντίγραφα & Επαναφορά"--> Εργοστασιακές Ρυθμίσεις. Μετά την νέα (stable rom) μπορείς να την έχεις όπου θέλεις και μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση είτε από τη recovery, είτε από το "Αναβάθμιση" της συσκευής.
      • Ναι, εάν περάσεις την Stable, μετά θα παίζουν τα "GO's"

κάνοντας όμως πρωτού περαστεί η νέα ρομ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
      δεν θα σβηστεί η νέα ρομ αν είναι περασμένη στην μνήμη του τηλεφώνου ?
      επισης έβαλα και παίρνει μπακ απ με τον τρόπο που είπες . που αποθηκεύεται
      αυτό ? δηλαδή πάλι λέω με την επαναφορά εργοστασιακών μήπως χαθεί και
      το μπακ απ ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkionis έγραψε:

κάνοντας όμως πρωτού περαστεί η νέα ρομ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
      δεν θα σβηστεί η νέα ρομ αν είναι περασμένη στην μνήμη του τηλεφώνου ?
      επισης έβαλα και παίρνει μπακ απ με τον τρόπο που είπες . που αποθηκεύεται
      αυτό ? δηλαδή πάλι λέω με την επαναφορά εργοστασιακών μήπως χαθεί και
      το μπακ απ ?
      Το back up το κρατάει στην SD στη διαδρομή Miui/backup/ALLbackup/(φάκελος με όνομα αρχείου την ημερομηνία και ώρα που πήρες το back up). Επίσης μπορείς να το αντιγράψεις και στο PC σου.
      Τη ρομ βάλτη στη SD ή μετά την επαναφορά σύνδεσέ το στον υπολογιστή και φέρε τη rom από εκεί...