Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Αυτό εχω σκεφτεί κ εγω να τα κάνω ολα απο την αρχή.... άπλα να ανοίξω το κινητό να δω πως ειναι και αμέσως μετά να κάνω τα βήματα προτού περάσω επαφές εφαρμογές κ.τ.λ. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλάβει καλά τι παίζει με stable και dev... κ ποιο ειναι ''καλύτερο''... τεσπα... εδω θα είμαστε κ θα τα λέμε... :D
    • καλησπέρα. Είμαι απο προχθές με την 5.11.19 dev.
      4 φορές το είδα να κάνει κατι σαν restart . Μαύρη οθόνη με το ΜΙ στην μέση κι από κάτω 2-3 κουκιδες για μερικα δευτερόλεπτα. (δεν είναι κανονικο restart γιατι δεν ζηταει pin μετά) , η μόνη αλλη αλλαγή που έκανα είναι οτι ενεργοποίησα από τον Cosmote το 4g.
      καμια ιδέα ? εχει κάποιος άλλος το ιδιο πρόβλημα ?
    • καλησπερα. ειμαι και εγω με την 5.11.19 και εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τον tecu, κανει κατι σαν restart και μετα απο λιγο επανερχεται.το εκανε πρωτη φορα οταν πηγα ν αλλαξω προφιλ στν μπαταρια αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... μου το εκανε 2-3 φορες σημερα.
      ξερει κανεις κατι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H azazeloni έγραψε:

καλησπερα. ειμαι και εγω με την 5.11.19 και εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τον tecu, κανει κατι σαν restart και μετα απο λιγο επανερχεται.το εκανε πρωτη φορα οταν πηγα ν αλλαξω προφιλ στν μπαταρια αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... μου το εκανε 2-3 φορες σημερα.
      ξερει κανεις κατι
      Αν έχεις βάλει πολύ "επιθετικό" προφιλ στην μπαταρία η συσκευή στην προσπάθεια της να σου εξοικονομήσει μπαταρία θα κάνει πολλά τέτοια καθώς θα προσπαθεί να κλείσει εφαρμογές και services που τρέχουν και καταναλώνουν ενεργεια
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Αν έχεις βάλει πολύ "επιθετικό" προφιλ στην μπαταρία η συσκευή στην προσπάθεια της να σου εξοικονομήσει μπαταρία θα κάνει πολλά τέτοια καθώς θα προσπαθεί να κλείσει εφαρμογές και services που τρέχουν και καταναλώνουν ενεργεια
      Στην αρχη νομιζα οτι κατι τετοιο εγινε, αλλα μετα ειδα και ηταν στο default οποτε μαλλον κατι αλλο πρεπει να ειναι...
    • Ο/H azazeloni έγραψε:

καλησπερα. ειμαι και εγω με την 5.11.19 και εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τον tecu, κανει κατι σαν restart και μετα απο λιγο επανερχεται.το εκανε πρωτη φορα οταν πηγα ν αλλαξω προφιλ στν μπαταρια αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... μου το εκανε 2-3 φορες σημερα.
      ξερει κανεις κατι?
      Φίλε @azazeloni, καλώς ήρθες στο φόρουμ.
      Να σε ρωτήσω ήθελα, ποιά 5.11.19 φοράς και πως την απέκτησες? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση επάνω σε κάποια άλλη παλαιότερη?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H azazeloni έγραψε:

ξερει κανεις κατι?
      Φίλε @azazeloni, καλώς ήρθες στο φόρουμ.Να σε ρωτήσω ήθελα, ποιά 5.11.19 φοράς και πως την απέκτησες? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση επάνω σε κάποια άλλη παλαιότερη?
      Kαθαρή γίνεται αφού κάνουμε factory reset? Ή αφού σβήσουμε τελείως τα πάντα? Δλδ φορματ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Να σε ρωτήσω ήθελα, ποιά 5.11.19 φοράς και πως την απέκτησες? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση επάνω σε κάποια άλλη παλαιότερη?
      Καλως σας βρηκα @caeser! Πολυ καλη δουλεια το φορουμ σας!
      Εκανα απλα εγκατασταση απ το updater οταν μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ειναι διαθεσιμη, ετσι ειχα κανει και με την προηγουμενη φορα. Δεν εχω προσπαθησει να βαλω ελληνικη η κατι αλλο γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα 2 βδομαδες που εχω το κινητο...
    • Ο/H azazeloni έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Καλως σας βρηκα @caeser! Πολυ καλη δουλεια το φορουμ σας!Εκανα απλα εγκατασταση απ το updater οταν μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ειναι διαθεσιμη, ετσι ειχα κανει και με την προηγουμενη φορα. Δεν εχω προσπαθησει να βαλω ελληνικη η κατι αλλο γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα 2 βδομαδες που εχω το κινητο...
      καλησπέρα. Είμαι απο προχθές με την 5.11.19 dev.
      4 φορές το είδα να κάνει κατι σαν restart . Μαύρη οθόνη με το ΜΙ στην μέση κι από κάτω 2-3 κουκιδες για μερικα δευτερόλεπτα. (δεν είναι κανονικο restart γιατι δεν ζηταει pin μετά) , η μόνη αλλη αλλαγή που έκανα είναι οτι ενεργοποίησα από τον Cosmote το 4g.

(μπαινω σφηνα , αλλα εγω το ξεκινησα το θεματακι με το σαν restart error.)
      δεν εχω αλλαξει profil μπαταριας (ειμαι στην προεπιλογη)
      την 5.11.19 dev την εβαλα απο το update του κινητου αφου πρωτα εκανα wipe
    • Χθες έκανα καθαρη εγκατασταση σύμφωνα με τον οδηγο που ειχε ο caeser απο stable εβαλα developer την 5.11.19 ολα τελεια

ευχαριστώ πολλή για την βοηθεια και τις οδηγίες toy caeser

Xiaomi_redmi_Note_2
      Pocofone
    • Μολις εφτασε το prime , πολυ ομορφο .Εκανα εκινηση δεν ρωτησε και μπηκε σε περιβαλλον με αγγλικα .
      Εχει την εκδοση 7 by xiaomi.eu 5.10.8.beta Μου εβγαλε μηνυμα για update
      se 5.11.19 αλλα κατεβαζει με 10 εως 30 KB/s αρα θελει ωρες για να
      κατεβασει 650 mb Να προσθεσω οτι εχει ηδη google aps
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tecu έγραψε:

Ο/H azazeloni έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Καλως σας βρηκα @caeser! Πολυ καλη δουλεια το φορουμ σας!Εκανα απλα εγκατασταση απ το updater οταν μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ειναι διαθεσιμη, ετσι ειχα κανει και με την προηγουμενη φορα. Δεν εχω προσπαθησει να βαλω ελληνικη η κατι αλλο γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα 2 βδομαδες που εχω το κινητο...
      καλησπέρα. Είμαι απο προχθές με την 5.11.19 dev.4 φορές το είδα να κάνει κατι σαν restart . Μαύρη οθόνη με το ΜΙ στην μέση κι από κάτω 2-3 κουκιδες για μερικα δευτερόλεπτα. (δεν είναι κανονικο restart γιατι δεν ζηταει pin μετά) , η μόνη αλλη αλλαγή που έκανα είναι οτι ενεργοποίησα από τον Cosmote το 4g.

(μπαινω σφηνα , αλλα εγω το ξεκινησα το θεματακι με το σαν restart error.)
      δεν εχω αλλαξει profil μπαταριας (ειμαι στην προεπιλογη)
      την 5.11.19 dev την εβαλα απο το update του κινητου αφου πρωτα εκανα wipe

Φίλοι, @tecu και @azazeloni έτσι όπως ακούω τα προβλήματά σας, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνετε μια "νέα αρχή" στις συσκευές σας, προχώροντας σε μια "καθαρή εγκατάσταση" της Ελληνικής ρομ, για να μπορέσετε (απο την αρχή) να παρακολουθήσετε και να δείτε εάν η συσκευές σας έχουν κάποιο πρόβλημα. Έχω την εντύπωση, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα κινητά σας, πέρα απο κάποια περίεργη ρομ που είχαν στο παρελθόν... Με μια καθαρή εγκάτασταση θα πάρετε εσείς τον έλεγχο και θα ξέρετε τι γίνεται...