Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sbil2 έγραψε:
Καλημέρα. Να ρωτήσω το note 2 έχει δικό του τηλεφωνικό κατάλογο?
Όταν παω να αποθηκέυσω μια επαφή μου βγάζει μόνο λογαριασμό Google ή Mi. Δεν μπορώ να αποθηκευσω στην συσκευη?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στο recovery μετά από λίγο η οθόνη κλειδώνει και μου λέει swipe right το κάνω αλλά τίποτα γιατί?? Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στο recovery μετά από λίγο η οθόνη κλειδώνει και μου λέει swipe right το κάνω αλλά τίποτα γιατί?? Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
σε όλους το κάνει. Απλά κάνε πιο αργά το swipe και θα ξεκλειδώσει. -
Καλημέρα,
Πριν από μέρες από κάπου στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις.
Σαββατοκύριακο πέρασα την τελευταία dev ROM GTV 5.11.26 και τώρα δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να απενεργοποιήσω να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις. -
Ο/H starman έγραψε:
Καλημέρα,
Πριν από μέρες από κάπου στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις.
Σαββατοκύριακο πέρασα την τελευταία dev ROM GTV 5.11.26 και τώρα δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να απενεργοποιήσω να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του forum για την εξαιρετική δουλειά που από ότι καταλαβαίνω γίνεται.
Είμαι νέο μέλος και από σήμερα κάτοχος ενός redmi note 2 το οποιο μόλις παρέλαβα από vickmall. Είναι ή πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi. Το έχω βάλει να φορτίζει προς το παρόν.
Θα ήθελα να ρωτησω υπάρχει κάποια σειρά ενεργειών που θα έπρεπε να προσεξω και να κάνω ή να αποφυγω, ώστε να ξεκινησω ομαλά τη χρήση του;
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του forum για την εξαιρετική δουλειά που από ότι καταλαβαίνω γίνεται.
Είμαι νέο μέλος και από σήμερα κάτοχος ενός redme note 2 το οποιο μόλις παρέλαβα από vickmall. Είναι ή πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi. Το έχω βάλει να φορτίζει προς το παρόν.
Θα ήθελα να ρωτησω υπάρχει κάποια σειρά ενεργειών που θα έπρεπε να προσεξω και να κάνω ή να αποφυγω, ώστε να ξεκινησω ομαλά τη χρήση του;
Ευχαριστώ πολύ.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H thomas01 έγραψε:
Είμαι νέο μέλος και από σήμερα κάτοχος ενός redmi note 2 το οποιο μόλις παρέλαβα από vickmall. Είναι ή πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi. Το έχω βάλει να φορτίζει προς το παρόν.
Ευχαριστώ πολύ.
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μια ερώτηση. Μια μέρα, δεν θυμαμαι πως , μου βγήκε μια ρυθμιση για τη δονηση. Αν τη θελω δυνατη κλπ. Πώς τη βρίσκω;
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Μια ερώτηση. Μια μέρα, δεν θυμαμαι πως , μου βγήκε μια ρυθμιση για τη δονηση. Αν τη θελω δυνατη κλπ. Πώς τη βρίσκω;
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα