Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
      1. Νομιζω οτι μπορεις να το αλλαξεις ρυθμιση στις προσθετες ρυθμισεις-μπαταρια-τροφοδοσια.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Καλημερα, κάποιος να γνωρίζει best settings για το greenify.....? Έχω το pro αλλά δεν βλέπω να κάνει δουλειά, βέβαια δεν υποστηρίζει το expoced δεν είναι συμβατό με 64bit μου δείχνει μνμ, κάποιος να βοηθήσει?
    • Παιδια χαιρετω.
      Έχει βρει κανείς καμιά καλή βάση (ποιότητα και τιμή) για redmi note 2 για μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο?
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Eurih70 έγραψε:

Παιδια χαιρετω.
      Έχει βρει κανείς καμιά καλή βάση (ποιότητα και τιμή) για redmi note 2 για μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο?
      Ευχαριστώ
      Aπο βιασυνη(νομιζα οτι ζητησες βαση για αυτοκινητο),ποσταρα αλλα το "πηρα" πισω![procontra][/procontra]
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Bill00 έγραψε:

Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.
      Δοκίμασε να το ανεβάζεις σταδιακα.. (sph και sph2) .
      Το δικο μου πχ στο level6 είναι 128.
      Αν και δεν νομίζω να είναι εκει το πρόβλημα έτσι όπως τα λες.

Τα ανέβασα αρκετά, και μένα ήταν το ανώτατο 128 default, και το έφτασα μέχρι 158, και τα άλλα αναλογικά +15 περίπου, αλλά δυνατά δεν θα το έλεγα ότι ακούω, υπάρχει και αλλοίωση στην φωνή. Μάλλον είναι hardware πρόβλημα, είχα την 6.1.14 και πέρασα με clean install την 5.12.17 για να αράξω εκεί λόγω μπαταρίας,μέχρι να βγει κάποια ισάξια ώστε να αναβαθμισω. Πριν μιλήσω με Vickmall για να δω τι μπορεί να γίνει,μπορώ να κάνω κάτι εγώ; η να πάω να το δει κάποιος που γνωρίζει από xiaomi. Για να το στείλω στον Κινέζο το αφήνω ως τελευταία λύση, γιατί μετά θα μείνω χωρίς κινητό κανά μήνα+..
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Bill00 έγραψε:

Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.
      Δοκίμασε να το ανεβάζεις σταδιακα.. (sph και sph2) .Το δικο μου πχ στο level6 είναι 128.
      Αν και δεν νομίζω να είναι εκει το πρόβλημα έτσι όπως τα λες.
      Τα ανέβασα αρκετά, και μένα ήταν το ανώτατο 128 default, και το έφτασα μέχρι 158, και τα άλλα αναλογικά +15 περίπου, αλλά δυνατά δεν θα το έλεγα ότι ακούω, υπάρχει και αλλοίωση στην φωνή. Μάλλον είναι hardware πρόβλημα, είχα την 6.1.14 και πέρασα με clean install την 5.12.17 για να αράξω εκεί λόγω μπαταρίας,μέχρι να βγει κάποια ισάξια ώστε να αναβαθμισω. Πριν μιλήσω με Vickmall για να δω τι μπορεί να γίνει,μπορώ να κάνω κάτι εγώ; η να πάω να το δει κάποιος που γνωρίζει από xiaomi. Για να το στείλω στον Κινέζο το αφήνω ως τελευταία λύση, γιατί μετά θα μείνω χωρίς κινητό κανά μήνα+..
      Κοιτα, το καλύτερο θα ήταν να το στελνες πίσω να το κάνουν αυτοί.
      Τώρα αν έχεις θέμα με το χρόνο ρώτα σε κανα κατάστημα αν το αναλαμβάνουν να το ανοίξουν γτ πολλοί δεν πιάνουν "κινέζικα".
      Δοκίμασε μια άλλη κάρτα σιμ. Ξέρω ακούγεται κάπως αυτό αλλά σε μένα με την wind μου κάνει κάτι παραμορφώσεις το ακουστικό. Με κοσμοτε ποτέ.

• καλησπερα παιδια!!σημερα με ηρθε το νεο καπακι μπαταριας!!οριστε μερικες φωτος!!πολυ ευχαριστημενος γενικα.ωραια αισθηση στο χερι,σαν αλλο κινητο!

Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα στο forum. Έχω δύο θεματάκια που μπορεί και να συνδέονται μεταξύ τους.
      1) Είναι φορές που το here maps κρασάρει και δεν ανοίγει καθόλου. Άλλες φορές πάλι λειτουργεί κανονικά. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι συμβαίνει και σε άλλους. Τί μπορεί να φταίει;
      2) Την ίδια στιγμή πατάω το κουμπί του gps (όπως έκανα χθες, σε ανοιχτό χώρο με καθαρό ουρανό), περιμένω ώρα αλλά ούτε καν το εικονίδιο εμφανίζεται και δεν έχω σύνδεση. Άλλες φορές πάλι συνδέεται κανονικά.
      Φοράω την 5.10.29. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη - ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Πέρνα καμιά πιο καινούρια (5.12.17), έχουν λυθεί αυτά, έχει πολύ καλό gps
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H sallonikios έγραψε:

προσεξε αν σου μειωνει το σημα του wifi κ του δικτυου επειδη το γυρω ειναι μεταλλικο κ πες μας
      Ως τεχνικός θα σου πω ότι πρόβλημα στο σήμα είτε GSM είτε Wifi έχεις όταν είναι ολο μεταλικό το καπάκι.
      Γι'αυτό και αν έχεις δει κάποια επώνυμα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει με μεταλικό καπάκι αφήνουν μία πλαστική ακμή (οριζόντια) για να εισχωρεί το σήμα στην κεραία.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sallonikios έγραψε:

προσεξε αν σου μειωνει το σημα του wifi κ του δικτυου επειδη το γυρω ειναι μεταλλικο κ πες μας
      Δεν ειναι μεταλλο φιλε μου!! ;)
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be