Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις.
Καλύτερα developer.
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Μόλις το ανοίξαμε μας έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση-αναβάθμιση......(την βρήκε κατευθείαν) και την κάναμε.....και είχε πάει από την 5.12.17 στην 5.12.24......από τότε κάνει την ίδια διαδικασία και σήμερα έχει φτάσει στην τελευταία GTV-6.1.21....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?????........αφού η Ελληνική ρομ η GTV Developer ΔΕΝ κάνει αυτόματη ανανέωση.....έτσι δεν είναι?......
Το τι βλέπουμε να γράφει στο Settings/About Phone μπορεί πολύ εύκολα να χαλκευθεί και αλλά να βλέπεις και ΑΛΛΑ να έχεις..
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
2)Καλύτερα Ελληνική stable ή Developer ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μία περίπτωση (δεν ξέρω αν πραγματικά γίνεται) είναι να γράφει μεν...να μην είναι δε...
-
Ο/H wolfaki έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Προσοχή το vifocal δε στέλνει γνησια
Όσα έχω κατεβάσει δεν μπορώ να τα λειτούργησω
Αν κάποιος ξέρει ας προτεινει
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H kapsts έγραψε:
Την GTV-6.1.28/29 την εβαλε κανενας? Εντυπώσεις?
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Συμπλήρωσε τα κενά miui 7 by __ _ _ _ GTV _ _ _ για να καταλάβουμε
Ο/H Bodai έγραψε:
Το τι βλέπουμε να γράφει στο Settings/About Phone μπορεί πολύ εύκολα να χαλκευθεί και αλλά να βλέπεις και ΑΛΛΑ να έχεις..
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Aυτό είναι μία πολύ καλή απάντηση και εξήγηση......άρα στο about phone....λέει ότι είναι η Ελληνική ρομ η Developer όμως στην ουσία ΔΕΝ είναι.....γιαυτό κάνει τις αναβαθμίσεις αυτόματα.
-
Καλημέρα παιδιά έκανα την διαδικασία της καθαρής εγκατάστασης σύμφωνα με τον οδηγό του νήματος.
Το 1) βήμα έγινε όλα καλά.
Στο 2) βήμα όταν λέει να ρίξουμε χύμα μέσα στο τηλέφωνο την νέα ρομ που κατεβάσαμε τι εννοεί γιατί νομίζω έκανα βλακεία.
Εγώ έβαλα χύμα στο τηλέφωνο την ρομ που αποσυμπίεσα και κατά την ώρα της αντιγραφής μου έβγαζε διάφορα.
Το αρχείο με το όνομα τάδε υπάρχει θέλετε να αντικατασταθεί;
Όπως επίσης μου έβγαζε το τάδε αρχείο μπορεί να μη λειτουργήσει σωστά με αυτή την συσκευή.
Για πείτε τη γνώμη σας γιατί ακόμη δεν μπήκα στον updater για να τη φλασαρο.Η ρομ που κατέβασα και αποσυμπίεσα είναι η ελληνική GTV 5.12.17. -
Ο/H petran7777 έγραψε:
Εγώ έβαλα χύμα στο τηλέφωνο την ρομ που αποσυμπίεσα και κατά την ώρα της αντιγραφής μου έβγαζε διάφορα.
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H petran7777 έγραψε:
-
Ο/H petran7777 έγραψε:
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H petran7777 έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα