Σου είναι ευκολο να μου πεις που βρηκες τον οδηγο εγκαταστασης των drivers giati προσπαθω κ εγω αλλα δεν βρισκω ακρηΟ/H NasDriver έγραψε:
κατέβασε το Mi PC Suite, δοκίμασε σε άλλη USB 2 θύρα, δοκίμασε με άλλο καλώδιο...δοκίμασε επανεκκίνηση του υπολογιστή...Ο/H mikhailbakurin έγραψε:
Moυ έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα, εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να συνδέσω ένα στο πισί και δεν το βλέπει το mi flash. Έβαλα και ADB οδηγούς σύμφωνα με το άλλο θέμα και τους ΜΤΚ65ΧΧ που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
αν έχεις windows 10, δες τις οδηγίες για εγκατάσταση drivers σε windows 10
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H koseutaseu έγραψε:
Ερώτηση... πόσα mA πρέπει να είναι ο φορτιστής? Θέλω να πάω αντάπτορα για το αυτοκίνητο και βλέπω διάφορα νούμερα .
Κάνοντας διάφορους πειραματισμούς έχω αντιληφθεί ότι αν το κινητό που έχεις είναι για φορτιστή 1000mAh τότε όσο μεγαλύτερος και να είναι με την ίδια ταχύτητα θα φορτίζει πάλι.
Πιστεύω ότι δεν εξαρτάται λοιπόν από τον φορτιστή και μιλάω πάντα για την περίπτωση του μεγαλύτερου φορτιστή.
Αν θυμάμαι καλά η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται από τον επεξεργαστή. Αν γνωρίζει κάποιος μέλος ας το επιβεβαιώσει αυτό.
Πρόσεξε μόνο τον adaptor που θα αγοράσεις να έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας CE, επίσης αν έχει διπλή υποδοχή USB ακόμη καλύτερα σε περίπτωση που σου χαλάσει η μία να μην ξεμείνεις από φορτιστή.
Παράλληλα πολλοί adaptors γράφουν ετικέτα output: 5V 1A
Αλλά αν το μετρήσεις σου βγάζουν 0,6-0,7Α.
Δες εδώ με τι μπορείς να το μετρήσεις:
xiaomi-miui.gr/community/index…B9%CF%83%CE%B7%CF%82-USB/Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H koseutaseu έγραψε:
Ερώτηση... πόσα mA πρέπει να είναι ο φορτιστής? Θέλω να πάω αντάπτορα για το αυτοκίνητο και βλέπω διάφορα νούμερα .
Πιστεύω ότι δεν εξαρτάται λοιπόν από τον φορτιστή και μιλάω πάντα για την περίπτωση του μεγαλύτερου φορτιστή.
Αν θυμάμαι καλά η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται από τον επεξεργαστή. Αν γνωρίζει κάποιος μέλος ας το επιβεβαιώσει αυτό.
Πρόσεξε μόνο τον adaptor που θα αγοράσεις να έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας CE, επίσης αν έχει διπλή υποδοχή USB ακόμη καλύτερα σε περίπτωση που σου χαλάσει η μία να μην ξεμείνεις από φορτιστή.
Παράλληλα πολλοί adaptors γράφουν ετικέτα output: 5V 1A
Αλλά αν το μετρήσεις σου βγάζουν 0,6-0,7Α.
Δες εδώ με τι μπορείς να το μετρήσεις:
xiaomi-miui.gr/community/index…B9%CF%83%CE%B7%CF%82-USB/
-
Ο/H Dimitris96 έγραψε:
ισαι λαθος φιλε...Ο φορτιστης original ειναι 2Α fast charge με 1A δεν κανεις...Θελεις 2Α για ιδιες ταχυτητες φορτισης.
Δεν το είχα προσέξει.
Ειχα την εντύπωση ότι ήταν 1Α
Ο/H koseutaseu έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H Dimitris96 έγραψε:
Εισαι λαθος φιλε...Ο φορτιστης original ειναι 2Α fast charge με 1A δεν κανεις...Θελεις 2Α για ιδιες ταχυτητες φορτισης.
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H Dimitris96 έγραψε:
Εισαι λαθος φιλε...Ο φορτιστης original ειναι 2Α fast charge με 1A δεν κανεις...Θελεις 2Α για ιδιες ταχυτητες φορτισης.
-
Ο/H panospc έγραψε:
Έχει 2A φορτιστή αλλά από διάφορα άτομα που έχουν κάνει μετρήσεις το μέγιστο ρεύμα που τραβάει είναι περίπου 1.38A
Αν συνδέσεις και τον Xiaomi original και βάλεις καμιά εφαρμογή που μετράει τα ampere τόσο περίπου θα σου δείξει.
Εκεί πατησα και σου είπα ότι είναι και θέμα επεξεργαστή.
Και 10Α φορτιστή να πάρεις πάλι 1.38Α το μέγιστο θα τραβάει.Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Μερικές φορές όταν ανοίγω τον στοκ browser μου βγάζει μήνυμα για ενημέρωση. Αξίζει να το κάνω; Θα βελτιωθεί σε κάτι ο browser;
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει ξαναγραφεί.Εχω διαβάσει-γνωρίζω 5 πράματα-δεν είμαι εντελώς άσχετος...και λόγω του παρακάτου μηνύματος του Μακεδόνα..
"Αν δεν θέλεις να αναρωτιέσαι συνέχεια σε τυχών πρόβλημα: "μήπως φταίει το ότι μετέφερα ρυθμίσεις άλλης συσκευής σε αυτή, μήπως εκείνο, μήπως το άλλο....." κάνε μια καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής ΡΟΜ."....αποφάσισα να κάνω αυτό που λέει o Mακεδόνας-για να είμαι σίγουρος.
Το κινητό ήρθε από Vickmall με την 5.12.17 (χωρίς όμως το τηλεχειριστήριο) και TWRP recovery-όχι Mi recovery όπως τα περισσότερα που στέλνουν.....έχει διατυπωθεί πολλές φορές εδώ ότι οι κινέζοι περνάνε ότι-να ναι.
Οπότε πάω μέσω Miflash -κατεβάζω την σωστή fastboot(που όπως λέει αποτελεί την βάση)....κατεβάζω την σωστή Ελληνική GTV -κάνω τα βήματα όπως λέει-όμως:
Την ώρα που πατάω το Flash μέσα από το πρόγραμμα Miflash για να ξεκινήσει....στα 2 δευτερόλεπτα σταματάει και μου βγάζει με κόκκινα γράμματα error και κάτι 0X00889...και λάθος image.
Nα σας πω ότι την ίδια διαδικασία την έχω κάνει για άλλους φίλους και δεν συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα.Το έχω κάνει σε 3 Mi4C και σε 2 redmi2...εννοείτε με τις αντίστοιχες fastboot και rom των τηλεφώνων.
Οπως καταλαβαίνετε δεν ρωτάω ΠΩΣ θα το κάνω....το έχω διαβάσει-το ξέρω-το έχω κάνει άλλες 5 φορές.Για ποιο λόγο δεν μου περνάει την fastboot ρωτώ και αν έχει γίνει σε κάποιον άλλο το ίδιο πρόβλημα.
Επίσης θέλω να κάνω συνδρομή 1 χρόνου για να έχω όλα τα πλεονεκτήματα και δεν μπορώ.Με παραπέμπει στο paypal και μετά μου λέει....."Data does not match input character set or default encoding. For more information, please contact the merchant."......και "At this time, we are unable to process your request. Please return to Xiaomi Miui Hellas and try another option."Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Μπορείς να κάνεις flash την FastBoot και από ένα Command Prompt Window (DOS).
Θα ανοίξεις το Folder που είναι η Fastboot με το Flash_all.bat ως διαχειριστής, και θα τρέξεις το Flash_all.bat όσο είσαι συνδεμένος σε Fastboot με την συσκευή σου.
Όσο για το Paypal, το δοκίμασα πριν από λίγο και δουλεύει κανονικά.
Ίσως ήταν προσωρινό πρόβλημα του Paypal... -
Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα ?......γιατί τώρα βλέπω στα σχόλια κάτω από την fastboot που πρέπει να περάσουμε ότι 3 άτομα τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως.....υπάρχει mismatch μεταξύ image and device!
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…50-FastBoot-ROM/#comments
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Μετά το πέρασμα της νέας ROM χρειάζεται καμμιά φορά να δοκιμάζουμε και άλλες Versions SP Flash Tool γιατί εμφανίζονται ασυμβατότητες.
Πάντως με το Command window τα περνάς μια χαρά και δε χρειάζεται να ψάχνεις κάθε τόσο ποια Version θα σου κάνει την δουλειά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα