αυτό με το κάνει συχνά πυκνά (περνάω συνέχει τι καινούργιες dev μόνο με wipe cache και dalvik) και το μόνο που κάνω για να στρώσει είναι ξανά reboot wipe cache και dalvik και πέρασμα δεύτερη φορά την rom ως τώρα δουλεύει μια χαρά αυτό που κάνω
αυτό με το κάνει συχνά πυκνά (περνάω συνέχει τι καινούργιες dev μόνο με wipe cache και dalvik) και το μόνο που κάνω για να στρώσει είναι ξανά reboot wipe cache και dalvik και πέρασμα δεύτερη φορά την rom ως τώρα δουλεύει μια χαρά αυτό που κάνω
Σε ποιά συσκευή το κάνεις αυτό? Αν θέλεις ενημέρωσε το προφίλ σου, να φαίνεται τι συσκευή έχεις...
Θα το ξανακάνω αυτό που προτείνεις και θα επανέλθω με νεώτερα...
Τελικά έκανα αυτό που πρότεινες, αλλά κοίτα απο κάτω:
Τελικά δεν έγινε τίποτα, απ'ότι είδες... Μάλλον θα ξανακάνω "επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων" μου φαίνεται... και θα ξαναφλασάρω την τελευταία rom... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Αυτό με τον browser το παρατήρησα 2-3 φορές και εγώ στις δοκιμές που έκανα με την 5.9.10 EU. Μάλλον είναι κάποιο "κουσούρι" της που μεταφέρθηκε στην δική μας από τα Ευρωπαϊκά source. Μην ασχολείσαι... από την άλλη εβδομάδα όπως είπε και ο Δημήτρης θα έχουμε πάλι Κινέζικα source.
Να έχετε πάντα κατά νου ότι κατά την διάρκεια της εγκατάστασης τρέχουν scripts .... πολλά scripts .... και όλο και κάποιο απο αυτά "χτυπάει" με αποτέλεσμα αυτά τα "χαζά".
Αυτό το "Χαζό", απο κάτω ΓΙΑΤΙ γίνεται και με έχει τρελάνει? Έχω κάνει όλα τα προβλεπόμενα... και εξακολουθεί να βγαίνει και να μου σπάει τα νεύρα!
Νόμιζα ότι έρχεται απο το restore του back up, αλλά και χειροκίνητα να φτιάξω το λογαριασμό στο Google αρχίζει με το καλημέρα να εμφανίζεται:
Αυτό το "Χαζό", απο κάτω ΓΙΑΤΙ γίνεται και με έχει τρελάνει? Έχω κάνει όλα τα προβλεπόμενα... και εξακολουθεί να βγαίνει και να μου σπάει τα νεύρα!
Νόμιζα ότι έρχεται απο το restore του back up, αλλά και χειροκίνητα να φτιάξω το λογαριασμό στο Google αρχίζει με το καλημέρα να εμφανίζεται:
Είναι σίγουρα χτυπημένα τα gapps. Μήπως πέρασες χωρίς wipe την GTV ή την EU πάνω από την Κινέζικη; Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βρείς και να ξαναπεράσεις το ανάλογο πακέτο gapps ή να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.
Είναι σίγουρα χτυπημένα τα gapps. Μήπως πέρασες χωρίς wipe την GTV ή την EU πάνω από την Κινέζικη; Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βρείς και να ξαναπεράσεις το ανάλογο πακέτο gapps ή να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.
-Σύνδεσα το κινητό στο PC και μέσω του MiFlash του φλάσαρα την fastboot 5.9.1.
-Έκανα skip όλες τις ρυθμίσεις και μπήκα και του έκανα factory defaults/reset (αν και το βρήκα χωρίς νόημα να το κάνω αυτό σε ένα άδειο κινητό)
-Μετονόμασα την δική μας GTV 5.9.10 σε update.zip, την έριξα χύμα στο root directory της εσωτερικής sd και ...σούταρα με το Mi Recovery!
-Ξεκίνησα πάλι με skips και σταδιακά άρχισα να φτιάχνω λογαριασμούς χειροκίνητα... Πρώτα τον Mi account...
-Μετά τον λογαριασμό Google... Όταν έφτασα στην 2-3 οθόνη του wizard που με συνδέει στο Google πήρα αυτό το screenshot απο κάτω...