Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H bandit έγραψε:

πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα

το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!![/quote]
    Αυτό πράγματι πολύς κόσμος το εχει εμφανίσει!
  • Ο/H bandit έγραψε:

πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα

το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!!
    Με την καιρουργια καρτα της Εθνικης..?? Εγω με Πειραιως και Eurobank τιποτα... και οταν λες με τον παλιο τροπο εννοεις κανονικα μεσω paypal να υποθεσω χωρις Request money.
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H bandit έγραψε:

Με την καιρουργια καρτα της Εθνικης..?? Εγω με Πειραιως και Eurobank τιποτα... και οταν λες με τον παλιο τροπο εννοεις κανονικα μεσω paypal να υποθεσω χωρις Request money.
    οχι δεν ειναι καινουργια η καρτα και ναι χωρις Request money μεσω paypal

OffTopic
    (GR_Macedon) καλύτερα να συνεχίσετε τη συζήτηση στο αντίστοιχο θέμα - οδηγό
  • Διαφήμιση
  • Ο/H bandit έγραψε:

Σε νιώθω!!! χαχαχ!

Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβασα και για το vickmall και είπα να δοκιμάσω!

Κουφό?
    Βασίλης
  • Ο/H Stinger έγραψε:

Ο/H bandit έγραψε:

Σε νιώθω!!! χαχαχ!
    Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβασα και για το vickmall και είπα να δοκιμάσω!

Κουφό?

Δεν είναι κουφό, μάλλον έχει να κάνει με το πως έχει δηλώσει κάθε online shops την επιχείρησή του.
    Ηλεκτρονικά, Υπολογιστές, Γενικού εμπορείου κλπ...εκεί είναι που κόβουν τα Capital Controls
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Stinger έγραψε:

Ο/H bandit έγραψε:

Σε νιώθω!!! χαχαχ!Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβασα και για το vickmall και είπα να δοκιμάσω!

Κουφό?
    Δεν είναι κουφό, μάλλον έχει να κάνει με το πως έχει δηλώσει κάθε online shops την επιχείρησή του.
    Ηλεκτρονικά, Υπολογιστές, Γενικού εμπορείου κλπ...εκεί είναι που κόβουν τα Capital Controls
    Αυτό το γνωρίζω, banggood όμως που σίγουρα είχα δοκιμάσει ξανά κάρτα πριν κάνενα μήνα δεν παιρνούσε. Και θεοριτικά δεν έχει αλλάξει κάτι (εκτός των εμβασμάτων προς το εξωτερικό) ως προς τα αγαθά που επιτρέπονται να αγοραστούν..
    Βασίλης
  • Ο/H Stinger έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Stinger έγραψε:

Ο/H bandit έγραψε:

Σε νιώθω!!! χαχαχ!Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβασα και για το vickmall και είπα να δοκιμάσω!
    Κουφό?
    Δεν είναι κουφό, μάλλον έχει να κάνει με το πως έχει δηλώσει κάθε online shops την επιχείρησή του.Ηλεκτρονικά, Υπολογιστές, Γενικού εμπορείου κλπ...εκεί είναι που κόβουν τα Capital Controls
    Αυτό το γνωρίζω, banggood όμως που σίγουρα είχα δοκιμάσει ξανά κάρτα πριν κάνενα μήνα δεν παιρνούσε. Και θεοριτικά δεν έχει αλλάξει κάτι (εκτός των εμβασμάτων προς το εξωτερικό) ως προς τα αγαθά που επιτρέπονται να αγοραστούν..
    Εκτος εαν αλλαξε την κατηγορια που δηλωνε το banggood για να μην χασει τους Ελληνες πελατες..
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Διαφήμιση
  • το banggood εχει λογαριασμο σε ελληνικη , καθως απο την πρωτη μερα των cc δεχοταν παραγγελιες
  • Καλησπέρα, αγόρασα και εγώ ένα redmi note 2 prime από τον γλυκούλη και μου έστειλε τη φωτογραφία του δέματος. Ομολογώ πως με αγχωσε πιο πολύ γιατι ενώ είχα ζητήσει απλό registered mail μου το έστειλε με SF Express μέσω Post NL. Αν καταλαβαίνω καλά δεν περνάει τελωνείο γιατί έχει ολλανδικό tracking number. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί κάτω από τα στοιχεία μου αριστερά έχει τυπώσει με μικρά γράμματα "redmi note 2 32 black ROM" !!! Το έχει δηλώσει mp4 player αξίας 30$
    Στο email που μου στέλνει και ο ίδιος γράφει: "Hope the phone arrive you safe and quickly :D "
    ...Ελπίζω να μην είναι κανένας από εσάς τελωνιακός lol
  • Ο/H RadioactiveToy έγραψε:

Καλησπέρα, αγόρασα και εγώ ένα redmi note 2 prime από τον γλυκούλη και μου έστειλε τη φωτογραφία του δέματος. Ομολογώ πως με αγχωσε πιο πολύ γιατι ενώ είχα ζητήσει απλό registered mail μου το έστειλε με SF Express μέσω Post NL. Αν καταλαβαίνω καλά δεν περνάει τελωνείο γιατί έχει ολλανδικό tracking number. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί κάτω από τα στοιχεία μου αριστερά έχει τυπώσει με μικρά γράμματα "redmi note 2 32 black ROM" !!! Το έχει δηλώσει mp4 player αξίας 30$
    Στο email που μου στέλνει και ο ίδιος γράφει: "Hope the phone arrive you safe and quickly :D "
    ...Ελπίζω να μην είναι κανένας από εσάς τελωνιακός lol
    Με αυτά κι μ'αυτά έχω φτάσει να χάσω το λογαριασμό με το πόσα πακέτα έχω λάβει απο τον "γλυκούλη" μέχρι σήμερα (όχι όλα δικά μου... γνωστοί και φίλοι ...ξέρεις πως πάει...). Όλα μέχρι σήμερα έχουν έρθει με Post NL και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SF EXPRESS (αυτό είναι όνομα ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και όχι είδος αποστολής), όλα γράφουν τι περιέχει το πακέτο (μέχρι και το Mi Note Pro έγραφε!!!) και ΚΑΝΕΝΑ δεν πέρασε τελωνείο μέχρι σήμερα...
    Άκου τι γίνεται... Αυτός με κάποιο τρόπο (νόμιμο προφανώς) τα στέλνει (μάλλον σε τσουβάλι ή conteiner) στην Ολλανδία και απο εκεί αρχίζει το "επίσημο" ταξίδι τους στη χώρα μας! Αν προσέξεις επάνω στο πακέτο έχει Ολλανδική διεύθυνση Αποστολέα και όχι κινέζικη... που σημαίνει ότι εάν εσύ δεν παραλάβεις για τον οποιοδήποτε λόγο το πακέτο θα επιστρέψει στην Ολλανδία, όχι στη Κίνα. (μάλλον σε κάποιο warehouse??). Η Post NL όμως είναι πολύ αργή... και έτσι συνήθως κάνει 14-20 μέρες να έρθει σε μας...
    Ερχόμενο όμως ένα πακέτο απο την Ολλανδία, που είναι χώρα της ΕΕ δεν περνάει τελωνείο...
    Η ευχή που σου έγραψε, ότι σου εύχεται το πακέτο να φτάσει ασφαλές και γρήγορα, είναι κλασική ευχή των κινέζων... την έχω δει σχεδόν σε όλους!
    Άντε...ξεανγχώσου και με το καλό να παραλάβεις!
  • @caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα :P ). Αλληλούια!!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H ev3rflow έγραψε:

@caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα :P ). Αλληλούια!!!
    Αμην...
    (Βάστα μικρό καλάθι... Με την πρώτη "στραβή", το "κράξιμο" τον περιμένει στη γωνία... Μέχρι τώρα τα πάει καλά όμως...)