Εγώ έχω τέτοιο να μετράω θερμοκρασία στα αυτοκίνητα στο συνεργείο εσύ απέκτησες τώρα για να βλέπεις θερμοκρασία στους ασθενείς σου από μακριά .Ανοίγεις πόρτα από το θάλαμο μπαμ μπαμ όλες τις θερμοκρασίες από όλους στο φτερό.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓι' αυτό λέω ότι προτιμώ banggood. Στην εφαρμογή βγάζει προσφορές, 2-3 πράγματα για 0.01$! Πήρα ένα δερμάτινο βραχιολάκι για την ανηψιά μου, από περιέργεια. Της άρεσε πάρα πολύ! Ποιότητα καλή και τιμή ανύπαρκτη!Ο/H caeser έγραψε:
Πάντως το Wish, με κάτι λίγα που έχω ψωνίσει κατά καιρούς (όχι μόνο ηλεκτρονικά... και άλλα πράγματα...όπως ζώνες δερμάτινες κ.λ.π.) είναι "ότι πληρώνεις παίρνεις"...Έχει φθηνά πράγματα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι πολύ ΚΑΚΗ ποιότητα
!
Ο/H perpetas έγραψε:
Η παραγγελία που έχω κάνει από 10/11 δεν έχει φτάσει ακόμα!
Έφτασε Ολλανδία 17/11 και εκεί έμεινε κολλημένη έως 06/12 μέχρι που είδα ειδοποίηση 2015-12-06 17:40:00 The item has arrived in the country of destination
Το θέμα είναι ότι το tracking των ELTA δεν έχει ενημερωθεί ακόμα και δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. 3η μέρα τώρα και καμία ενημέρωση ή κίνηση.
Αύριο συμπληρώνω 1 μήνα που περιμένω και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ξαναπαραγγείλω από γλυκούλη γιατί η αναμονή είναι τεράστια.
Αν δεν έχει δυνατότητα άλλης αποστολής, ναι...τότε είναι ένα πρόβλημαΟ/H perpetas έγραψε:
Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα.