Εγώ έχω τέτοιο να μετράω θερμοκρασία στα αυτοκίνητα στο συνεργείο εσύ απέκτησες τώρα για να βλέπεις θερμοκρασία στους ασθενείς σου από μακριά .Ανοίγεις πόρτα από το θάλαμο μπαμ μπαμ όλες τις θερμοκρασίες από όλους στο φτερό.
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
-
-
Γι' αυτό λέω ότι προτιμώ banggood. Στην εφαρμογή βγάζει προσφορές, 2-3 πράγματα για 0.01$! Πήρα ένα δερμάτινο βραχιολάκι για την ανηψιά μου, από περιέργεια. Της άρεσε πάρα πολύ! Ποιότητα καλή και τιμή ανύπαρκτη!Ο/H caeser έγραψε:
Πάντως το Wish, με κάτι λίγα που έχω ψωνίσει κατά καιρούς (όχι μόνο ηλεκτρονικά... και άλλα πράγματα...όπως ζώνες δερμάτινες κ.λ.π.) είναι "ότι πληρώνεις παίρνεις"...Έχει φθηνά πράγματα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι πολύ ΚΑΚΗ ποιότητα
!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
τι σημαινει αυτο παιδια???
s3 QS -
Ότι πετάει από κίνα προς Ολλανδία...!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Συνήθως το μήνυμα "NETHERLANDS: The item is pre-advised", χρονολογικά ΕΠΕΤΑΙ του μηνύματος "CHINA, The item had left the origining country". Είναι συνήθεις οι ετεροχρονισμένες ενημερώσεις της NL...
Έχει "ψωμί" ακόμα η αποστολή...
@maddoctor, Ναι, πάντα μέσω Ολλανδίας έρχεται εδώ όταν η αποστολή είναι με NL (Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι αργεί στην Ολλανδία λίγο περισσοτέρο, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι φτάνει εδώ, χωρίς να περάσει Τελωνείο)
-
Η παραγγελία που έχω κάνει από 10/11 δεν έχει φτάσει ακόμα!
Έφτασε Ολλανδία 17/11 και εκεί έμεινε κολλημένη έως 06/12 μέχρι που είδα ειδοποίηση 2015-12-06 17:40:00 The item has arrived in the country of destination
Το θέμα είναι ότι το tracking των ELTA δεν έχει ενημερωθεί ακόμα και δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. 3η μέρα τώρα και καμία ενημέρωση ή κίνηση.
Αύριο συμπληρώνω 1 μήνα που περιμένω και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ξαναπαραγγείλω από γλυκούλη γιατί η αναμονή είναι τεράστια.Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Η παραγγελία που έχω κάνει από 10/11 δεν έχει φτάσει ακόμα!
Έφτασε Ολλανδία 17/11 και εκεί έμεινε κολλημένη έως 06/12 μέχρι που είδα ειδοποίηση 2015-12-06 17:40:00 The item has arrived in the country of destination
Το θέμα είναι ότι το tracking των ELTA δεν έχει ενημερωθεί ακόμα και δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. 3η μέρα τώρα και καμία ενημέρωση ή κίνηση.
Αύριο συμπληρώνω 1 μήνα που περιμένω και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ξαναπαραγγείλω από γλυκούλη γιατί η αναμονή είναι τεράστια.
Δεν είναι θέμα του γλυκούλη αλλά το Ολλανδικού ταχυδρομείου, σε δική μου παραγγελία από vickmall με NL είχα τα ίδια προβλήματα.
Για να καταλάβεις, παρέλαβα και μετά από 2 μέρες ενημερώθηκε ότι έγινε παράδοση
-
Ναι, το γνωρίζω ότι δεν είναι θέμα του γλυκούλη αλλά του NL Post.
Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περιμένει περισσότερο για παραγγελία και μου έχει κακοφανεί.
Μόνο από banggood είχα παρόμοιο θέμα όπου έκανα dispute στο Paypal και πήρα πίσω τα λεφτά.
Ο γλυκούλης μου έχει φερθεί άψογα και θέλω να τον τιμήσω όταν θα έρθει με το καλό το Mi 5 αλλά 1 μήνας είναι πολύς..Won't Back Down -
Αν δεν έχει δυνατότητα άλλης αποστολής, ναι...τότε είναι ένα πρόβλημαΟ/H perpetas έγραψε:
Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα.
-
εγώ από merimobiles 28 μέρες και ακόμα περιμένω οπότε είναι γενικό το πρόβλημα
-
Και γω μία από τα ίδια:
Destination Country - Tracking Consuming: 1105 ms2015-11-20 11:07 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING
Origin Country - Tracking Consuming: 872 ms2015-11-27 16:47 Arrival at Destination Post (Country: GR)
2015-11-23 11:07 Despatched to overseas (Country code: GR)
2015-11-20 11:07 Received from Customer
Τα ΕΛΤΑ έχουν πρόβλημα στο αεροδρόμιο και είναι 2 βδομάδες πίσω στο άνοιγμα των σάκων (όπως μου είπαν οι ίδιοι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα