Κι εγώ τις χρησιμοποιώ αλλά είχα μάθει με μια εξωτερική εφαρμογή και δεν μπορώ να μάθω με αυτήν,γι'αυτο και θέλω να την αντικαταστήσω,Δεν μ'αφήνει να την σβήσω με τον κάδο μεχρι στιγμής την κάνω απλά βρρρ βόλτα σε όλη την επιφάνεια του κινητού αλλά δεν λέει να φύγει,καλά πάντως πιο πολύ πλάκα έχει όταν κάνω έναν φάκελο και θέλω να βάλω μια εφαρμογή μέσα και ο φάκελος δεν θέλει και τον κυνηγάω με την εφαρμογήΟ/H caeser έγραψε:
Οι σημειώσεις δεν ξέρω εάν σβήνονται με ασφάλεια... εγώ τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και έτσι δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τις πετάξω...
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Για το καλό του τηλεφώνου σου μη σβήνει εφαρμογές που είναι στο σύστημα γιατί σε επόμενη αναβαθμθση μπορεί επειδή δεν θα φαίνονται να μην εγκατασταθεί σωστά η ρομ που θα τις "ψάχνει" να τις αναβαθμίσει. Απλά φτιάξε ενα φάκελο στο desktop και ριξε τα εικονιδια τους εκεί μέσα αφου δεν τιε θελεις.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Για το καλό του τηλεφώνου σου μη σβήνει εφαρμογές που είναι στο σύστημα γιατί σε επόμενη αναβαθμθση μπορεί επειδή δεν θα φαίνονται να μην εγκατασταθεί σωστά η ρομ που θα τις "ψάχνει" να τις αναβαθμίσει. Απλά φτιάξε ενα φάκελο στο desktop και ριξε τα εικονιδια τους εκεί μέσα αφου δεν τιε θελεις.
-
Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Μόλις έκανα την εγκατάσταση ακολουθώντας τα βήματα.
Ωστόσο, έχω μια απορία, επειδή είμαι αρχάριος με το android. Η έκδοση του android δε θα έπρεπε να είναι 5.1; Το MIUI 7 διαφημίζεται ως βασισμένο στο android 5.1. Η έκδοση που μου δείχνει η επιλογή “Σχετικά με το τηλέφωνο” είναι 5.0.2:
Μοντέλο: Redmi Note 2
Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G
Έκδοση MIUI: MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.5 | Developer
Γνωρίζει κανείς αν το 5.0.2 σημαίνει κάτι και αν θα είχε νόημα ή θα ήταν εφικτό να αναβαθμίσω σε android 5.1; -
Ο/H g000444555 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Μόλις έκανα την εγκατάσταση ακολουθώντας τα βήματα.
Ωστόσο, έχω μια απορία, επειδή είμαι αρχάριος με το android. Η έκδοση του android δε θα έπρεπε να είναι 5.1; Το MIUI 7 διαφημίζεται ως βασισμένο στο android 5.1. Η έκδοση που μου δείχνει η επιλογή “Σχετικά με το τηλέφωνο” είναι 5.0.2:
Μοντέλο: Redmi Note 2
Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G
Έκδοση MIUI: MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.5 | Developer
Γνωρίζει κανείς αν το 5.0.2 σημαίνει κάτι και αν θα είχε νόημα ή θα ήταν εφικτό να αναβαθμίσω σε android 5.1;
Η έκδοση 5.0.2. αλλά και η έκδοση 5.1 είναι διαδοχικές εκδόσεις της γνωστής Lollipop του Android, στην οποία βασίζεται η Miui V7 που φοράει η συσκευή.
Για να αναβαθμιστείς σε 5.1, από την 5.0.2 που είσαι τώρα, θα πρέπει να περιμένεις την αντίστοιχη αναβάθμιση που θα κάνει η Xiaomi στη Miui... (όταν την κάνει φυσικά). Στο Mi Note Pro την έχει ήδη κάνει, οπότε δεν νομίζω ότι θα αργήσει πολύ και σε αυτή τη περίπτωση... Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου.... -
Γειά σας λίγο βοήθεια. έχω κάνει τα πρώτα βήματα και βρίσκομαι στο σημείο που το MIFLASH προσπαθεί να flashαρει το κινητό. έχει φτάσει στα 1400s και δεν δείχνει καμία πρόοδο (δεν γίνεται η μπάρα πράσινη) στο status εμφανίζει ακομη $fastboot-s (κ το σημείο που έχω κάνει αποσυμπίεση).... τΟ PC είναι παλιό... τι να κάνω να αποσυνδέσω το κινητό η να περιμένω;
-
Ο/H barwnos έγραψε:
Γειά σας λίγο βοήθεια. έχω κάνει τα πρώτα βήματα και βρίσκομαι στο σημείο που το MIFLASH προσπαθεί να flashαρει το κινητό. έχει φτάσει στα 1400s και δεν δείχνει καμία πρόοδο (δεν γίνεται η μπάρα πράσινη) στο status εμφανίζει ακομη $fastboot-s (κ το σημείο που έχω κάνει αποσυμπίεση).... τΟ PC είναι παλιό... τι να κάνω να αποσυνδέσω το κινητό η να περιμένω;
-
θα περιμένω. ευχαριστώ για την αμεση απάντηση. 2200s....καρβουνιάρης.
-
Ο/H barwnos έγραψε:
θα περιμένω. ευχαριστώ για την αμεση απάντηση. 2200s....καρβουνιάρης.
-
Μπράβο για τον κόπο σου, έγιναν όλα όπως αναφέρεις.
Το κινητό απλά τα σπάει!zaf_4 --> Zafeira -
το εκλεισα κ τωρα το βαζω σε αλλο pc.
-
Ο/H barwnos έγραψε:
το εκλεισα κ τωρα το βαζω σε αλλο pc.
υ.γ. Την αποσυμπίεση του αρχείου .zip που έχει την fastboot κάνε την στην επιφάνεια εργασίας...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες