Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Περιμένω να σκάσει μύτη η Ελληνική miui.... βλέπω μια μπάρα να προχωράει αργά και υπομονετικά... Σαν ταινία του Αγγελόπουλου πάει... Ωχ τώρα κόλλησε δε προχωράει... τα ίδια μου έκανε και στο πρώτο βήμα. Ενώ έβλεπε το κινητό ο χρόνος κυλούσε άλλα η μπάρα (η πρασινη) ακινητη και κατω εγραφε "device is busy" ξέρετε στη κινεζο αγγλικη rom... Και ξαφνικά κανει ένα τσουφ και μετά τα 132 sec έγινε πράσινη... έκανα βεβαία επανεκκίνηση to pc το τηλέφωνο και έστρωσε το θέμα.... όπα να τη και η Ελληνική αλλά μισό λεπτό γιατί έχει και κινέζικα apps????
    (computerrage)
  • Ο/H kostas km έγραψε:

Περιμένω να σκάσει μύτη η Ελληνική miui.... βλέπω μια μπάρα να προχωράει αργά και υπομονετικά... Σαν ταινία του Αγγελόπουλου πάει... Ωχ τώρα κόλλησε δε προχωράει... τα ίδια μου έκανε και στο πρώτο βήμα. Ενώ έβλεπε το κινητό ο χρόνος κυλούσε άλλα η μπάρα (η πρασινη) ακινητη και κατω εγραφε "device is busy" ξέρετε στη κινεζο αγγλικη rom... Και ξαφνικά κανει ένα τσουφ και μετά τα 132 sec έγινε πράσινη... έκανα βεβαία επανεκκίνηση to pc το τηλέφωνο και έστρωσε το θέμα.... όπα να τη και η Ελληνική αλλά μισό λεπτό γιατί έχει και κινέζικα apps????
    Αυτός, (που κάνει την εγκατάσταση), αυτή (η ρομ) και τα μυστήρια (γιατί έχει και κινέζικα apps????)
    Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για τον Bruce Willis και η Cybill Shepherd, από τη γνωστή σειρά του ABC "Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια!", αλλά για μια ελληνική ρομ, που ο δημιουργός της άφησε μέσα τις τελευταίες κινέζικες εφαρμογές, για να σου δώσει τη χαρά της "εκτελεστικής βολής", δηλαδή να τις πάρεις με το δακτυλό σου, να τις σύρεις μέχρι πάνω στην κορυφή, όπου θα βγει ο κάδος και θα μπορέσεις να τις "εναποθέσεις" γνωρίζοντας ότι πλέον η ρομ που απολαμβάνεις είναι 100% ελληνικοποιημένη... απαλλαγμένη ακόμα και απο τις τελευταίες "κινεζιές"!
    Καλώς ήρθες λοιπόν στο φόρουμ, φίλε @kostas km και με το καλό να χαρείς το νέο σου τηλέφωνο και τη νέα ελληνική ρομ! :thumbsup:
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kostas km έγραψε:

Περιμένω να σκάσει μύτη η Ελληνική miui.... βλέπω μια μπάρα να προχωράει αργά και υπομονετικά... Σαν ταινία του Αγγελόπουλου πάει... Ωχ τώρα κόλλησε δε προχωράει... τα ίδια μου έκανε και στο πρώτο βήμα. Ενώ έβλεπε το κινητό ο χρόνος κυλούσε άλλα η μπάρα (η πρασινη) ακινητη και κατω εγραφε "device is busy" ξέρετε στη κινεζο αγγλικη rom... Και ξαφνικά κανει ένα τσουφ και μετά τα 132 sec έγινε πράσινη... έκανα βεβαία επανεκκίνηση to pc το τηλέφωνο και έστρωσε το θέμα.... όπα να τη και η Ελληνική αλλά μισό λεπτό γιατί έχει και κινέζικα apps????
    Αυτός, (που κάνει την εγκατάσταση), αυτή (η ρομ) και τα μυστήρια (γιατί έχει και κινέζικα apps????)Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για τον Bruce Willis και η Cybill Shepherd, από τη γνωστή σειρά του ABC "Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια!", αλλά για μια ελληνική ρομ, που ο δημιουργός της άφησε μέσα τις τελευταίες κινέζικες εφαρμογές, για να σου δώσει τη χαρά της "εκτελεστικής βολής", δηλαδή να τις πάρεις με το δακτυλό σου, να τις σύρεις μέχρι πάνω στην κορυφή, όπου θα βγει ο κάδος και θα μπορέσεις να τις "εναποθέσεις" γνωρίζοντας ότι πλέον η ρομ που απολαμβάνεις είναι 100% ελληνικοποιημένη... απαλλαγμένη ακόμα και απο τις τελευταίες "κινεζιές"!
    Καλώς ήρθες λοιπόν στο φόρουμ, φίλε @kostas km και με το καλό να χαρείς το νέο σου τηλέφωνο και τη νέα ελληνική ρομ! :thumbsup:
    Έχεις δίκιο άλλα εγώ έκανα κάτι άλλο... Εργοστασιακες ρυθμίσεις... έστησα όλα τα κινέζικα (δυστυχώς μαζί και κάποια ελληνικά όπως το swiftkey) στο τοίχο... και μπαμ!!!! Καλώς σας βρήκα!!!!
    (computerrage)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kostas km έγραψε:

Έχεις δίκιο άλλα εγώ έκανα κάτι άλλο... Εργοστασιακες ρυθμίσεις... έστησα όλα τα κινέζικα (δυστυχώς μαζί και κάποια ελληνικά όπως το swiftkey) στο τοίχο... και μπαμ!!!!
    Το swiftkey θα το χρειαστείς... είναι πολύ καλό "εργαλείο". Μπορείς εύκολα να το ξανακατεβάσεις από το Googleplay και να το κάνεις και πάλι εγκατάσταση...
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kostas km έγραψε:

Έχεις δίκιο άλλα εγώ έκανα κάτι άλλο... Εργοστασιακες ρυθμίσεις... έστησα όλα τα κινέζικα (δυστυχώς μαζί και κάποια ελληνικά όπως το swiftkey) στο τοίχο... και μπαμ!!!!
    Το swiftkey θα το χρειαστείς... είναι πολύ καλό "εργαλείο". Μπορείς εύκολα να το ξανακατεβάσεις από το Googleplay και να το κάνεις και πάλι εγκατάσταση...
    Αυτο θα κάνω ήδη μου λείπει...
    (computerrage)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

H fastboot είναι μέσα στον φάκελο images και εκεί θα βρεις ΜΟΝΟ αρχεία και όχι άλλους φακέλους.

Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία.

Ο/H kimnag έγραψε:

Κι εγώ τον αρχικό διαλέγω,ποτέ δεν επέλεξα τον ιmages αλλά πάντα ολοκηρώνονταν η διαδικασία..
    και καθώς και τα συγκριτικα screenshot δικα μου και caeser στα post 281 + 282 τελικά τι λάθος έχω κάνει εγώ;;;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kimnag έγραψε:

Τελικά δεν μπορεί να απαντήσει κανείς;
    Τον φάκελο τον έχεις μέσα σε έναν άλλο φάκελο που λέγεται flash??? Δεν φαίνεται καλά στο screenshot...
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

ναι...μπροστά γράφει "flash"
    Εεεε... ας το βγάλει απο εκεί... ας τον βάλει (τον φάκελο που έκανε upnzip τη ρομ) χύμα μέσα στο C: ή επάνω στην επιφάνεια εργασίας... (και μετά, όταν κάνει τη δουλειά του, ας τον μετακινήσει όπου θέλει)
    Επίσης το MiFlash να το τρέχει ως administrator....
  • Ο/H caeser έγραψε:

Τον φάκελο τον έχεις μέσα σε έναν άλλο φάκελο που λέγεται flash??? Δεν φαίνεται καλά στο screenshot..
    Ναι,παιζει ρολο;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kimnag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Τον φάκελο τον έχεις μέσα σε έναν άλλο φάκελο που λέγεται flash??? Δεν φαίνεται καλά στο screenshot..
    Ναι,παιζει ρολο;
    Ναι... σε κάποιες περιπτώσεις παίζει.
    Πάρε το zip, βάλτο επάνω στην επιφάνεια εργασίας, κάνε unzip εκει πάνω και κάνε τη δουλειά σου... Μετά, όταν τελειώσεις "μαζεψέ" τα... δεν είναι τίποτα.
    Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδο χύμα μέσα στο C:/...