Αύριο καθώς μετά από 19 ώρες και αφού σε 5 από τώρα πρέπει να σηκωθώ και πάλι λέω να πάω για νανάκια...
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως..
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Παρεπιπτόντως από περιέργεια μόλις το ξεζίπαρα στον c και δεν άλλαξε κάτι έχει ακριβώς την ίδια μορφή,από χτες το κατέβασα συνολικά 2 φορές και την ίδια μορφή έχειΟ/H caeser έγραψε:
Ναι... σε κάποιες περιπτώσεις παίζει.
Πάρε το zip, βάλτο επάνω στην επιφάνεια εργασίας, κάνε unzip εκει πάνω και κάνε τη δουλειά σου... Μετά, όταν τελειώσεις "μαζεψέ" τα... δεν είναι τίποτα.
Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδο χύμα μέσα στο C:/...
Προχώρα σε φλασάρισμα να δοκιμάσεις να δεις αν το κάνει...Ο/H kimnag έγραψε:
Παρεπιπτόντως από περιέργεια μόλις το ξεζίπαρα στον c και δεν άλλαξε κάτι έχει ακριβώς την ίδια μορφή,από χτες το κατέβασα συνολικά 2 φορές και την ίδια μορφή έχειΟ/H caeser έγραψε:
Ναι... σε κάποιες περιπτώσεις παίζει.
Πάρε το zip, βάλτο επάνω στην επιφάνεια εργασίας, κάνε unzip εκει πάνω και κάνε τη δουλειά σου... Μετά, όταν τελειώσεις "μαζεψέ" τα... δεν είναι τίποτα.
Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδο χύμα μέσα στο C:/...
θα το φλασάρει αφού και την Κυριακή μου τα φλάσαρε,αν και με την τρίτη φορά,αλλά...θα είναι σωστά;Ο/H caeser έγραψε:
Προχώρα σε φλασάρισμα να δοκιμάσεις να δεις αν το κάνει...
Τι εννοείς εάν θα είναι σωστά? Αν φλασάρεις τη σωστή ρομ, γιατί να μην είναι σωστά?Ο/H kimnag έγραψε:
θα το φλασάρει αφού και την Κυριακή μου τα φλάσαρε,αν και με την τρίτη φορά,αλλά...θα είναι σωστά;Ο/H caeser έγραψε:
Προχώρα σε φλασάρισμα να δοκιμάσεις να δεις αν το κάνει...
Εννοώ θα γίνει σωστά η δουλειά μου;γιατί τους ίδιους φακέλους είχα και την Κυριακή στο προηγούμενο φλασάρισμα,αλλά ακόμα το κινητό δεν έχει στρωσει!Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς εάν θα είναι σωστά? Αν φλασάρεις τη σωστή ρομ, γιατί να μην είναι σωστά?
Το εάν θα φλασάρεις πρώτα TWRP ή όχι δεν σχετίζεται με το εάν θα φλασάρεις την Ελληνική ρομ. (θεωρητικά, φυσικά και μπορείς να το κάνεις... ωστόσο η ελληνική ρομ έρχεται με ενσωματωμένο το TWRP... οπότε ποιός ο λόγος πρώτα να φλασάρεις με TWRP εάν πρόκειται να βαλεις την Ελληνική?)Ο/H conktr έγραψε:
Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εαν φλασαρουμε κατευθειαν twrp και φλασαρουμε την ελληνικη ROM υπαρχει προβλημα?Χρειαζεται base rom απο xiaomi.eu?Εγω πηρα το τηλεφωνο απο κινα και ειχε μια developer rom στην οποια εβαλα την original xiaomi ετσι να δω τι λεει.Μετά οταν την ειδα και επαιξα λιγο φλασαρα twrp εβαλα την stable xiaomi.eu και φλασαρα mi recovery.
Και πως θα μπορούσα να σου πω εάν θα γίνει σωστά η δουλειά σου?Ο/H kimnag έγραψε:
Εννοώ θα γίνει σωστά η δουλειά μου;γιατί τους ίδιους φακέλους είχα και την Κυριακή στο προηγούμενο φλασάρισμα,αλλά ακόμα το κινητό δεν έχει στρωσει!Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς εάν θα είναι σωστά? Αν φλασάρεις τη σωστή ρομ, γιατί να μην είναι σωστά?
βρε άλλο ρωτάω,και σε μένα στο πτώτο φλασάρισμα πηγε κορυφή το θέμα μου,αλλά λέω το δικό μου ξεζιπάρισμα μου βγάζειάλλη μορφή,και μήπως αυτό είναι και το θέμα που με δυσκολεύει να κάνω σωστά την δουλειά μου!!Τώρα είδα επίσης ότι στις fastboot έχει την hermes images v7.0.8.o..... ενώ μέχρι εχθές που την ξανακατέβασα ήταν η h 7.0.6....άλλαξε κάτι ή ο αριθμός αυτός δεν λέει κάτι;Ο/H caeser έγραψε:
Και πως θα μπορούσα να σου πω εάν θα γίνει σωστά η δουλειά σου? Τόσα παιδιά τα έχουν καταφέρει μια χαρά ακολουθώντας πιστά τον οδηγό... Αν πήγε κάτι στραβά με σένα, απλά ξαναπροσπάθησε...
Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι... εσύ πας από ΑΛΛΟΥ και κατεβάζεις τις fastboot.. και τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπεις άλλα των άλλων! Εάν ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο ποστ του νήματος που γράφουμε τώρα, και ακολουθήσεις τα Links, τότε θα κατεβάσεις τη σωστή fastboot rom, που είναι η hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgzΟ/H kimnag έγραψε:
βρε άλλο ρωτάω,και σε μένα στο πτώτο φλασάρισμα πηγε κορυφή το θέμα μου,αλλά λέω το δικό μου ξεζιπάρισμα μου βγάζειάλλη μορφή,και μήπως αυτό είναι και το θέμα που με δυσκολεύει να κάνω σωστά την δουλειά μου!!Τώρα είδα επίσης ότι στις fastboot έχει την hermes images v7.0.8.o..... ενώ μέχρι εχθές που την ξανακατέβασα ήταν η h 7.0.6....άλλαξε κάτι ή ο αριθμός αυτός δεν λέει κάτι;Ο/H caeser έγραψε:
Και πως θα μπορούσα να σου πω εάν θα γίνει σωστά η δουλειά σου? Τόσα παιδιά τα έχουν καταφέρει μια χαρά ακολουθώντας πιστά τον οδηγό... Αν πήγε κάτι στραβά με σένα, απλά ξαναπροσπάθησε...
Όχι αυτό που λες δεν ισχύει μπήκα εδώ και βρήκα αυτο το λινκ και για αυτό ρώτησα.Από την στιγμή που ακολουθώ οδηγό δικό σου γιατί να μπω και να ψάξω άλλη fastboot από αλλου;Και ξανα λεω αν έψαχνα αλλού γιατί να ρωτήσω.Αν δεν είναι του site μας αυτό το λινκ γιατί υπάρχει στο θέμα με τις fastboot για τους χρήστες του forum;Ο/H caeser έγραψε:
Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι... εσύ πας από ΑΛΛΟΥ και κατεβάζεις τις fastboot.. και τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπεις άλλα των άλλων! Εάν ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο ποστ του νήματος που γράφουμε τώρα, και ακολουθήσεις τα Links, τότε θα κατεβάσεις τη σωστή fastboot rom, που είναι η hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz