Γεια σας και απο εναν ακομα καινουριο κατοχο του θυριου...το εχω μια βδομαδα περιπου και το τερατακι τα σπαει...ακολουθησα τον οδηγο και εβαλα την (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.) τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης... βγηκε απο οτι ειδα η καινουρια rom... πως πρεπει να την περασω? θα χασω ολες τς εφαρμογες κτλ???? να μεινω καλυτερα σε αυτη που ειμαι? ειναι πιο stable?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H mitsakos_ls έγραψε:
Γεια σας και απο εναν ακομα καινουριο κατοχο του θυριου...το εχω μια βδομαδα περιπου και το τερατακι τα σπαει...ακολουθησα τον οδηγο και εβαλα την (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.) τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης... βγηκε απο οτι ειδα η καινουρια rom... πως πρεπει να την περασω? θα χασω ολες τς εφαρμογες κτλ????
Ο/H mitsakos_ls έγραψε:
Γεια σας και απο εναν ακομα καινουριο κατοχο του θυριου...το εχω μια βδομαδα περιπου και το τερατακι τα σπαει...ακολουθησα τον οδηγο και εβαλα την (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.) τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης... βγηκε απο οτι ειδα η καινουρια rom... πως πρεπει να την περασω? θα χασω ολες τς εφαρμογες κτλ???? να μεινω καλυτερα σε αυτη που ειμαι? ειναι πιο stable?
Μήτσο ...Μητσάκο...Μητσάρα... καλορίζικο το "θηρίο"!
Σε παρακαλώ μην κάνεις το ίδιο post σε διαφορετικά θέματα...!
Λοιπόν άκου, κατ'αρχήν ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που κατάφερες και ακολούθησες τον οδηγό και φλασάρισες την ελληνική ρομ. Κατά δεύτερο πρέπει να προσέξεις, επειδή φοράς stable rom και η ρομ που ρωτάς εάν πρέπει να την βάλεις ή όχι, αυτή που λες ότι ειδες που βγήκε, είναι developer rom... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ και δεν πρέπει να την περάσεις στο κινητό σου, έτσι απλα... Οταν αλλάζουμε απο Stable σε Developer πρέπει να ακολουθήσουμε πιό ειδική διαδικασία απο ένα απλό update...
Οπότε μείνε σε αυτή που έχεις, και όταν βγει καινούρια Stable, τότε μπορείς εύκολα να αναβαθμιστείς... οκ? -
Ο/H mitsakos_ls έγραψε:
Θα έλεγα αν δεν έχεις ιδιαιτερα προβλήματα μείνε με την stable που έχεις. Ετσι και αλλιώς όλα αυτά που δοκιμάζονται με τις developer κάποια στιγμή εισαγονται σε μια stable. -
χαιρετώ την παρέα ειμαι κατοχος derdmi note 2 εδω και μια εβδομαδα με την βοήθεια του κατατοπιστικοτατου οδηγού εβαλλα την ελληνικη developer rom gtv 5.11.12 απο οτι ειδα τώρα βγήκε καινουργια rom η ερωτηση μου είναι η εξής για να περασω την καινουργια ρομ ακουλουθω τα βήματα της δευτερης φασης του οδηγου.... η χρειάζεται να κάνω κατι άλλο έξτρα ...;;
-
Ο/H Dimitris Parganas έγραψε:
χαιρετώ την παρέα ειμαι κατοχος derdmi note 2 εδω και μια εβδομαδα με την βοήθεια του κατατοπιστικοτατου οδηγού εβαλλα την ελληνικη developer rom gtv 5.11.12 απο οτι ειδα τώρα βγήκε καινουργια rom η ερωτηση μου είναι η εξής για να περασω την καινουργια ρομ ακουλουθω τα βήματα της δευτερης φασης του οδηγου.... η χρειάζεται να κάνω κατι άλλο έξτρα ...;;
Κάθε φορά που θα θέλεις να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη ρομ θα ακολουθείς το ΒΗΜΑ 2 του οδηγού! Όπως το είπες! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό, όπως και δεν είσαι υποχρεωμένος κάθε βδομάδα να αναβαθμίζεις. Όποτε θέλεις... -
Καλησπέρα παιδιά! Να κάνω μια ερωτηση? Τι διάφορα έχει ή stable από την developer?αν περάσω την developer και μου ζήτηση να κάνω update θα χάσω όλες τις εφαρμογές ?
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Να κάνω μια ερωτηση? Τι διάφορα έχει ή stable από την developer?αν περάσω την developer και μου ζήτηση να κάνω update θα χάσω όλες τις εφαρμογές ?
Η Developer είναι μια εβδομαδιαία με σκοπό να την επεξεργαστούν κάποιοι ούτως ώστε να διορθωθούν τα λάθη της και σιγά σιγά μέσα από αυτή να βγει μια νέα Stable (κάθε κάποιους μήνες παράδειγμα).
Εγώ και αρκετοί άλλοι προτιμούμε το 2ο για να παίζουμε χεχεχε
Όταν κάνεις update πρέπει να είναι από Stable σε Stable ή από Developer σε Developer και σε αυτή την περίπτωση δεν χάνεις τίποτα.
Που είσαι Παππού #caeser να με δεις που εξηγώ??? -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Που είσαι Παππού #caeser να με δεις που εξηγώ???
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
"Στρουμφάκια"το προφίλ μου γράφει ηλικία...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
το προφίλ μου γράφει ηλικία...
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Υ.Γ. Σου έκανα και "like" επειδή μετράνε στη σύνταξη... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Υ.Γ. Σου έκανα και "like" επειδή μετράνε στη σύνταξη...
Μπήκε σαν τίτλος!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες