Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • OffTopic
    Βιάστηκα, τώρα έχω άλλο θέμα δεν με αφήνει να γράψω στο keyboard, οποτε δεν μπορώ να συνδεθώ wifi gmail account κλπ, έχετε κάποια ιδέα τι μπορώ να ελέγξω;
  • Ξανακάνε Flash την ROM που είχες (προφανώς την τελευταία GTV-5.12.24) από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

(Ακαθόριστο Σφάλμα 0x80004005:error canot load "D:\xiaomi":no error)
    μετά το D:\xiaomi υπάρχει πουθενά κενό ? Εννοώ στον σύνδεσμο μέχρι την Ρομ
  • Ο/H akarv έγραψε:

οκ το βρήκα thanks το κινητό πετάει.

Ωραίος την πέρασες με το εργαλείο λόγω θέματος miflash και εσύ φίλε μου?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  • Το περασα όπως ακριβώς λένε οι οδηγιες καθως καταλάθος το είχα κουρεψει & δεν μπουταρε. Μου λειτουργησε με τις οδηγίες που αναφερει απλα θέλει λίγο υπομονη στα Βοοτ που θα σου κανει το κινητο
  • Ειχα την εκδοση 66.77.33.00 , απειραχτη ετσι οπως μου ηρθε απο το gearbest
    Σημερα εκανα αποπειρα να βαλω την δικη σας , ο οδηγος ειναι κατατοπιστικοτατος και δεν με δυσκολεψε πουθενα . Χοντρικα μεσα σε μιση ωριτσα ,με τον περισσοτερο χρονο να περιμενω να κατεβουν τα αρχεια , ειχα νεα rom .

Πριν κατι μερες που χαζευα το φορουμ σας , ειχα πεσει πανω σε ενα τοπικ που λεει τι κανει η καθε εφαρμογη του κινητου (mi remote , αυτο για την γυμναστικη κτλ κτλ )
    Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ απο αυτο για να δω τι να βγαλω και τι να κρατησω ?

edit με επιπλεον ερωτηση .
    Πριν ειχα βαλει το CM , να το ξαναβαλω η αυτο που εχει απο μαμα το κινητο ειναι κομπλε ?
    Τα ονοματα στις επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες , ομως δεν μου τις αρχειοθετει με βαση το αρχικο γραμμα αλλα απλα τις εχει βαλει ολες χυμα(μονο ελληνικα γραμματα ειναι διαθεσιμα αποτι φαινεται) . (στην προηγουμενη εκδοση τις ειχε κανονικα)
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τον κατατοπιστικό οδηγό. Σετάρισα το τηλ. του γιου μου στην τελευταία stable και η απόδοση απογειώθηκε .... :thumbup: :thumbup: :thumbup: .

Γιώργος Φ.
  • Ο/H KPetros έγραψε:

Ειχα την εκδοση 66.77.33.00 , απειραχτη ετσι οπως μου ηρθε απο το gearbest
    Σημερα εκανα αποπειρα να βαλω την δικη σας , ο οδηγος ειναι κατατοπιστικοτατος και δεν με δυσκολεψε πουθενα . Χοντρικα μεσα σε μιση ωριτσα ,με τον περισσοτερο χρονο να περιμενω να κατεβουν τα αρχεια , ειχα νεα rom .
    Πριν κατι μερες που χαζευα το φορουμ σας , ειχα πεσει πανω σε ενα τοπικ που λεει τι κανει η καθε εφαρμογη του κινητου (mi remote , αυτο για την γυμναστικη κτλ κτλ )
    Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ απο αυτο για να δω τι να βγαλω και τι να κρατησω ?
    edit με επιπλεον ερωτηση .
    Πριν ειχα βαλει το CM , να το ξαναβαλω η αυτο που εχει απο μαμα το κινητο ειναι κομπλε ?
    Τα ονοματα στις επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες , ομως δεν μου τις αρχειοθετει με βαση το αρχικο γραμμα αλλα απλα τις εχει βαλει ολες χυμα(μονο ελληνικα γραμματα ειναι διαθεσιμα αποτι φαινεται) . (στην προηγουμενη εκδοση τις ειχε κανονικα)

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και χρόνια πολλά!
    -Δεν ξέρω ποιό λινκ θέλεις... Πήγαινε ψηλά στη σελίδα στα Downloads -->Ελληνικές Εφαρμογές και δες εάν είναι αυτό που θέλεις. Θα σου σύνιστούσα, ωστόσο, να φτιάξεις ένα φάκελο και να βάλεις μέσα όλες τις Ελληνικές εφαρμογές. Πιάνουν ελάχιστο χώρο και ΜΗΔΕΝ μνήμη όσο δεν τρέχουν... Ποτέ δεν ξέρεις ποιά και πότε θα σου χρειαστεί...
    -Ποιό CM εννοείς? Το CM Transfer? Αυτό πρέπει να υπάρχει μαζί με την Ελληνική ρομ. Εάν όχι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα! Είναι εξαιρετικό!
    -Πήγαινε Επαφές-->πάτα συνεχόμενα το αριστερό shift Key (Ξ) να βγει το μενου-->Προβολή Προτιμήσεων-->Προβολή ονομάτων επαφών ως -->Ονομα ή Επίθετο
    Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Number Fixer και να βάλεις μπροστά απο τους αριθμούς το +30 για να σου κάνει σωστή αναγνώριση κλήσεων...
  • Σε ευχαριστω πολυ !!!
    Για τις εφαρμογες θα κανω αυτο που προτινεις , ισως καμια μερα να αξιωθω και να παρω κανα mi band

CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει
    [το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ]

Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 . Στο screenshot που ανεβασα φαινεται πως οι επαφες μου ειναι αγγλικα , αλλα στην δεξια μερια εχει μονο ελληνικους χαρακτηρες για να πηδαω κατευθειαν επανω στο αρχικο γραμμα . Βεβαια ουτε αυτο μου ειναι προβλημα , απλα πριν δουλευε

Υπαρχουν 2 κινεζικα μεσα , υποθετω διαγραφη ?

Και τελος , κατι που εντοπισα πριν λιγο , εχοντας εγκατεστημενο το Mi PC Suite οταν συνδεω το κινητο με το PC ,ακουγεται ενα ντουγκου ντουγκου πως το βρηκε , το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα για καποιο λογο δεν "συνεργαζεται"
    (μεσα απο τον υπολογιστη μια χαρα μπαινω στα αρχεια του κινητου)
    Images
    • Screenshot_2015-12-29-23-15-56.png

45,14 kB, 450×800, viewed 81 times
    • rthgrthr4h.png

157,05 kB, 1.024×542, viewed 86 times
    • Screenshot_2015-12-29-23-25-52.png

151,29 kB, 450×800, viewed 82 times
  • Ο/H KPetros έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ !!!
    Για τις εφαρμογες θα κανω αυτο που προτινεις , ισως καμια μερα να αξιωθω και να παρω κανα mi band
    CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει
    [το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ]
    Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 . Στο screenshot που ανεβασα φαινεται πως οι επαφες μου ειναι αγγλικα , αλλα στην δεξια μερια εχει μονο ελληνικους χαρακτηρες για να πηδαω κατευθειαν επανω στο αρχικο γραμμα . Βεβαια ουτε αυτο μου ειναι προβλημα , απλα πριν δουλευε
    Υπαρχουν 2 κινεζικα μεσα , υποθετω διαγραφη ?
    Και τελος , κατι που εντοπισα πριν λιγο , εχοντας εγκατεστημενο το Mi PC Suite οταν συνδεω το κινητο με το PC ,ακουγεται ενα ντουγκου ντουγκου πως το βρηκε , το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα για καποιο λογο δεν "συνεργαζεται"
    (μεσα απο τον υπολογιστη μια χαρα μπαινω στα αρχεια του κινητου)
    -CM Trasfer είναι πρόγραμμα ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑΣ μεταφοράς αρχείων! Καμμιά απολύτως σχέση με τη ταχύτητα του Bluetooth... Αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ...
    -Το Clean Master εγω δεν το χρησιμοποιώ... αλλά εσύ αν θέλεις μπορείς να το χρησιμοποιείς.
    -Τις κινεζιές μπορείς να τις απεγκαταστήσεις χωρίς πρόβλημα
    -Το Note 2 δεν πρόκειται να συνεργαστεί σωστά με το MiPcSuite... Μην χάνεις το χρόνο σου!
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά Χρόνια πολλά. Βοήθεια γιατί έχω φρικάρει.
    Πριν λιγες μέρες έφερα 2 redmi note 2 prime απο banggood. Τα κινητά φοράγανε μια έκδοση miui polska.
    Αφού διάβασα στο site σας , αποφάσισα να περάσω στο δικό μου την δική σας έκδοση . (το άλλο το έδωσα σε μια ξαδέρφη μου.)
    ακολούθησα τον οδηγό αυτό : Αυτόματη-Εγκατάσταση-TWRP-recovery-σε-Redmi-Note-2-και-Prime-μέσω-FASTBOOT
    Μπήκε στο twrp wipe ολα εκτός sd card, flash την τελευταία ρομ , και μου πετάει ένα error, ξαναδοκιμάζω χωρις να αλλάξω τίποτα και αυτή την φορά το κάνει!
    Reboot, και όλα καλά.
    Πριν λίγο λέω να φλασάρω και της ξαδέρφης, με την ίδια διαδικασία , μπαίνει το twrp , wipe ολα εκτός sd card, flash , πάλι error , δοκιμάζω πάλι , την παίρνει (success) ,
    στο reboot φριζάρει. Βγάζω μπαταρία φορτώνει , ξεκινάνε οι ρυθμίσεις και στο τελευταίο βήμα που βάζεις τους κωδικούς για το mi λογαριασμό, βγάζει δυστυχώς η εφαρμογη mi cloud εχει σταμ... σφάλμα και ότι και να κάνεις ξαναγυρνάει πίσω μανα ξανά, οπότε δεν μπαίνεις στην αρχική σελίδα ποτέ.
    Ξαναφλασάρω τα ίδια.
    Δοκιμάζω και τον 2ο τρόπο που λέει καθαρη εγκατάσταση με miflash, ακολουθώ ακριβώς τα βήματα και όταν πατάω flash βγάζει error.
    ΤΑ ΝΕΒΡΑ ΜΟΥ !!!!
    Καμμιά ιδέα;