OffTopic
Βιάστηκα, τώρα έχω άλλο θέμα δεν με αφήνει να γράψω στο keyboard, οποτε δεν μπορώ να συνδεθώ wifi gmail account κλπ, έχετε κάποια ιδέα τι μπορώ να ελέγξω;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμετά το D:\xiaomi υπάρχει πουθενά κενό ? Εννοώ στον σύνδεσμο μέχρι την ΡομΟ/H kiriakos1963 έγραψε:
(Ακαθόριστο Σφάλμα 0x80004005:error canot load "D:\xiaomi":no error)
Ο/H akarv έγραψε:
οκ το βρήκα thanks το κινητό πετάει.
Ο/H KPetros έγραψε:
Ειχα την εκδοση 66.77.33.00 , απειραχτη ετσι οπως μου ηρθε απο το gearbest
Σημερα εκανα αποπειρα να βαλω την δικη σας , ο οδηγος ειναι κατατοπιστικοτατος και δεν με δυσκολεψε πουθενα . Χοντρικα μεσα σε μιση ωριτσα ,με τον περισσοτερο χρονο να περιμενω να κατεβουν τα αρχεια , ειχα νεα rom .
Πριν κατι μερες που χαζευα το φορουμ σας , ειχα πεσει πανω σε ενα τοπικ που λεει τι κανει η καθε εφαρμογη του κινητου (mi remote , αυτο για την γυμναστικη κτλ κτλ )
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ απο αυτο για να δω τι να βγαλω και τι να κρατησω ?
edit με επιπλεον ερωτηση .
Πριν ειχα βαλει το CM , να το ξαναβαλω η αυτο που εχει απο μαμα το κινητο ειναι κομπλε ?
Τα ονοματα στις επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες , ομως δεν μου τις αρχειοθετει με βαση το αρχικο γραμμα αλλα απλα τις εχει βαλει ολες χυμα(μονο ελληνικα γραμματα ειναι διαθεσιμα αποτι φαινεται) . (στην προηγουμενη εκδοση τις ειχε κανονικα)
-CM Trasfer είναι πρόγραμμα ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑΣ μεταφοράς αρχείων! Καμμιά απολύτως σχέση με τη ταχύτητα του Bluetooth... Αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ...Ο/H KPetros έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ !!!
Για τις εφαρμογες θα κανω αυτο που προτινεις , ισως καμια μερα να αξιωθω και να παρω κανα mi band
CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει
[το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ]
Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 . Στο screenshot που ανεβασα φαινεται πως οι επαφες μου ειναι αγγλικα , αλλα στην δεξια μερια εχει μονο ελληνικους χαρακτηρες για να πηδαω κατευθειαν επανω στο αρχικο γραμμα . Βεβαια ουτε αυτο μου ειναι προβλημα , απλα πριν δουλευε
Υπαρχουν 2 κινεζικα μεσα , υποθετω διαγραφη ?
Και τελος , κατι που εντοπισα πριν λιγο , εχοντας εγκατεστημενο το Mi PC Suite οταν συνδεω το κινητο με το PC ,ακουγεται ενα ντουγκου ντουγκου πως το βρηκε , το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα για καποιο λογο δεν "συνεργαζεται"
(μεσα απο τον υπολογιστη μια χαρα μπαινω στα αρχεια του κινητου)