Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, το βήμα 9 δεν κατάλαβα ακριβώς όμως! που γράφω, σε ποια γραμμή εντολών?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H Opanos έγραψε:
προφανώς και θα έχεις μόνο αγγλικά και κινεζικά αν δεν βάλεις την ελληνική rom απο πάνω (stable η develop).
απλά δεν έχεις ολοκληρώσει την εγκατάσταση πηγαινε εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-RedMi-Note-2-Hermes/ κατεβασε οποια ρομ θελεις και διαβασε τα τελευτεα βηματα του οδηγου του @caeser απο εδω και κατω "
ΒΗΜΑ 2ο:
Όταν τελειώσει το σετάρισμα, συνδέουμε και πάλι το τηλέφωνο με το PC,
χρησιμοποιώντας και πάλι το USB καλώδιο. Όταν το PC δει τη νέα μας
συσκευή, θα πρέπει να δούμε κάτι τέτοιο στην οθόνη του υπολογιστή μας:"
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H smatakis έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, το βήμα 9 δεν κατάλαβα ακριβώς όμως! που γράφω, σε ποια γραμμή εντολών?
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Απλά για πληροφορία τώρα που θέλω.Τι μπορεί να ευθύνεται που πλέον δεν μπορώ να κάνω δουλειά με το miflash?Στα 2-3 πρώτα τηλ που το είχα κάνει δούλεψαν.Σε άλλα 2-3 από εκεί κ μετά δεν μου λειτουργεί το miflash.Είμαι με win 10 64 bit,ssd δίσκος είναι ο c:\(έχει αυτό καμία σημασία)? Το τηλ μπαίνει σε fastboot,συνδέω φυσικά σε usb 2 θύρα.Δοκίμασα κ άλλαξα κ θύρα usb κ άλλο καλώδιο αλλά δεν το αναγνωρίζει.Ούτε ο οδηγός με το cmd.Ούτε ο οδηγός με αυτόματη εγκατάσταση twrp
-
Μηχανήματα του διαόλου παιδάκι μου... τι περιμένεις?Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας.!
για το τηλέφωνο του @smatakis πήγα να βάλω την fastboot μέσω dos και μου έβγαλε failed στο System με αποτέλεσμα τα μην bootαρει το τηλέφωνο
αργότερα μου είπε ο smatakis οτι ειχε περάσει Κινεζική ρομ από το en.miui
από οτι είδα κάποια post πριν οι κινέζικες ρομ ειναι κλειδωμένες και δεν αφήνουν να περάσει η ελληνική fastboot
ισχει αυτό; αν ναι πια fastboot βάζω ώστε να ειναι ξεκλείδωτή για να περάσω μετά την ελληνική;Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας.!
για το τηλέφωνο του @smatakis πήγα να βάλω την fastboot μέσω dos και μου έβγαλε failed στο System με αποτέλεσμα τα μην bootαρει το τηλέφωνο
αργότερα μου είπε ο smatakis οτι ειχε περάσει Κινεζική ρομ από το en.miui
από οτι είδα κάποια post πριν οι κινέζικες ρομ ειναι κλειδωμένες και δεν αφήνουν να περάσει η ελληνική fastboot
ισχει αυτό; αν ναι πια fastboot βάζω ώστε να ειναι ξεκλείδωτή για να περάσω μετά την ελληνική;
Αυτό που χρειάζεται να έχεις έτοιμο είναι η FASTBOOT rom και ο υπολογιστής σου να βλέπει το τηλέφωνο σαν Com port όταν το συνδέεις σβηστό. Αν το τηλέφωνο σου είναι το Redmi Note 2 τότε η καταλληλότερη FASTBOOT Rom είναι αυτή που δίνει εδώ ο @caeser, γιατί θα σου περάσει κατευθείαν και το TWRP recovery.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ερώτηση, στο coolpad f1 με επεξεργαστή της mediatek με το mobileuncletools μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση του recovery και να περάσεις το recovery της επιλογής σου αφού το είχες περάσει χύμα στην μνήμη του κινητού, ξέρει κανείς αν γίνεται και στα xiaomi; Μια που και το note 2 φοράει επεξεργαστή της mtk. Θα ήταν εύκολο εάν περάσουμε twrp ή cmw να βάλουμε την rom της επιλογής μας με τα κατάλληλα wipes και format να περάσουμε τις rom της επιλογής μας από την sd card, χωρίς την χρήση ήλεκτ. Υπολ. Το recovery των xiaomi είναι κλειδωμένα στο mi recovery 2.01;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το recovery των xiaomi είναι κλειδωμένα στο mi recovery 2.01;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το recovery των xiaomi είναι κλειδωμένα στο mi recovery 2.01;
Στην δική μας συσκευή γίνεται αυτή ή διαδικασία που περιγράφω;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στην δική μας συσκευή γίνεται αυτή ή διαδικασία που περιγράφω;
=> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2