Έχετε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) είναι ίδια με του Redmi Note 3 Pro (Kenzo): Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi Note 3 Pro
Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς εγκατάστασης ρομ για το κινητό: Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Κλικ για περισσότερες πληροφορίες.
Ποιο κινητό έχω ?
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) είναι ίδια με του Redmi Note 3 Pro (Kenzo): Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi Note 3 Pro
Επιπρόσθετα το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) υποστηρίζει την Band 20 των 800Mhz για σύνδεση σε 4G Δίκτυα και είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος.
Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς εγκατάστασης ρομ για το κινητό: Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Επιπρόσθετα το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) υποστηρίζει την Band 20 των 800Mhz για σύνδεση σε 4G Δίκτυα και είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος.
11 φορές διαβάστηκε
douke -
Καλό μεσημέρι ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλούδια που προσφέρετε σε όσους ασχολούμαστε έστω και αργά με τα Mi. Απορία πρωτάρη: Έχω πάρει αυτό το κινητό για ένα φίλο geekbuying.com/item/product-362396/ και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το Kenzo ή το Kate για να κατεβάσω την αντίστοιχη rom. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει είμαι υπόχρεος. Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά που κάνετε,