Διαφήμιση

[Stable V9.5.4.0] Xiaomi Redmi Note 3

MIUI_ART -

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να κατεβάσετε αρχεία. Θα πρέπει να συνδεθείτε/εγγραφείτε πρώτα.
Η συγκεκριμένη Stable ROM είναι για το Xiaomi Xiaomi Redmi Note 3 από εμάς (Xiaomi-Miui Hellas).

MD5 SUM :

Σημειώσεις :

Google Apps
Στην ROM συμπεριλαμβάνονται το Google Apps.
  • Πρώτα φλασάρουμε την ROM
  • REBOOT

Multilangue
H ROM έχει Eλληνικά & Αγγλικά ...
  • Akis Apla -

ποτε θα βγει καινουργια εκδοση; (Γιατι η 9.5.4.0 εχει πολλα θεματα).

• humixiaomi -

Πρόβλημα με το wifi σε απόσταση μεγαλύτερη των 5 μέτρων από το router.

• fanis77 -

παιδια μια βοηθεια επειδη ειμαι ασχετος..πως θα κανω flash την καινουρια ρομ? και ποια πρεπει να βαλω? εγω εχω την stable 8.0.6.0(LHOMIDG)

• djtutis -

Παίδες μπορείτε στην τελευταία stable να αλλάξετε ήχο στο ξυπνητήρι με κάποιο τραγούδι; Επιλέγω κανονικά το τραγούδι που θέλω και παρόλα αυτά συνεχίζει να διαλέγει από τα προκαθορισμένα...

• burningzc -

Μου βγάζει πολλά σφάλματα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο τηλέφωνο.
    Παίζει καμια V8 rom???
    Τωρα πρέπει να περάσω άλλη rom?
    Ξέρει κάποιος τι να κάνω?

• Kalaitzisnik -

Η [Stable V8.2.1.0] γιά Xiaomi Redmi Note 3, πότε θα βγεί; Ξέρει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ!!!

• difragos -

Επειδή είμαι σχετικά ασχετος με τις Rom και τις αναβαθμίσεις και τώρα προσπαθώ να πάρω μία σειρά απο το forum, εμένα η συσκευή μου Redmi Note 3 (hennessy) φοράει την MiUi 8.1.3 Stable(LHNCNDI) με ξεκλείδωτο bootloader επίσημα, ποια ελληνική μπορώ να περάσω??
    Την (xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0) ή την XTRV 7.1.12 ???
    Συγχαρηστήρια σε όλα τα παιδιά που εχουν φτιάξει αυτά τα τοσο αναλυτικα topics και για εμάς τους αρχάριους.

• brusk -

Γεια σου, έχω ένα πρόβλημα με την γκαλερί

• supra98 -

Καλησπέρα και από εμένα

Χρησιμοποιώ την 7.3.1.0 αλλά έχει κολλήματα στο fingerprint σε κλειδωμένη οθόνη δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορές

• tasosp -

Καλησπερα σας , πως μπορω να τη περασω ? Ειμαι με την 77 0 19 .

• milkoglou -

καλησπερα παιδια μου εχουν στειλει το κωδικο για να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα μου βγαζει προβλημα με τον λογαριασμο οτι και καλα δεν ειναι ο σωστος
    γνωριζει κανενας λυση σε αυτο το προβλημα δεν με ενοχλει να βαλω την επισημη rom της xiaomi απλως θελω να κανω το update

• billy.niotis -

χαλια και σε μενα το ιδιο

• pitouras -

ΔΗλ ποια η διαφορά με την εκδοση 77.0.19.0 που εχω εγω ?

• pitouras -

Ρε παιδια μια ερωτηση....Γιατι πρεπει να γινονται ολα αυτα ? Δηλ εγω που δε ξερω γιατι πρεπει να γινω προγραμματιστης ?

• siouatha -

καλησπερα η ελληνικη ρομ ισχυει κ για την εκδοση pro του note 3?

• gkyriako -

Καλησπέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
    Δεν είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader. Έκανα με flash tool το reset στην επίσημη έκδοση και μετά έβαλα και την developer από πάνω. Πως μπορώ να την εγκαταστήσω?

• billy.niotis -

δεν μπορεις

• billy.niotis -

πρεπει να ξεκλειδωσεις

• Giorgos X Thess -

Είναι ξεκλείδωτο το bootloader εργοστασιακά?

• Pna_ts -

όχι δεν είναι....

• kiriakos156 -

Καλησπερα σας.Εχω to redminote 3 32GB ROM - 3GB RAM με miui77.stable 77.0.19.0(LHCNCJ) και εκδοση kernel 3.10.61+94f7795b-71019-0f58104d. Μπορω να εγκαταστησω την Ελληνικη εκδοση?

• RN3.jpg

36,6 kB, 600×455