[Stable V9.5.4.0] Xiaomi Redmi Note 3
MIUI_ART -
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να κατεβάσετε αρχεία. Θα πρέπει να συνδεθείτε/εγγραφείτε πρώτα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού
Akis Apla -
ποτε θα βγει καινουργια εκδοση; (Γιατι η 9.5.4.0 εχει πολλα θεματα).
humixiaomi -
Πρόβλημα με το wifi σε απόσταση μεγαλύτερη των 5 μέτρων από το router.
fanis77 -
παιδια μια βοηθεια επειδη ειμαι ασχετος..πως θα κανω flash την καινουρια ρομ? και ποια πρεπει να βαλω? εγω εχω την stable 8.0.6.0(LHOMIDG)
djtutis -
Παίδες μπορείτε στην τελευταία stable να αλλάξετε ήχο στο ξυπνητήρι με κάποιο τραγούδι; Επιλέγω κανονικά το τραγούδι που θέλω και παρόλα αυτά συνεχίζει να διαλέγει από τα προκαθορισμένα...
burningzc -
Μου βγάζει πολλά σφάλματα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο τηλέφωνο.
Παίζει καμια V8 rom???
Τωρα πρέπει να περάσω άλλη rom?
Ξέρει κάποιος τι να κάνω?
Kalaitzisnik -
Η [Stable V8.2.1.0] γιά Xiaomi Redmi Note 3, πότε θα βγεί; Ξέρει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ!!!
difragos -
Επειδή είμαι σχετικά ασχετος με τις Rom και τις αναβαθμίσεις και τώρα προσπαθώ να πάρω μία σειρά απο το forum, εμένα η συσκευή μου Redmi Note 3 (hennessy) φοράει την MiUi 8.1.3 Stable(LHNCNDI) με ξεκλείδωτο bootloader επίσημα, ποια ελληνική μπορώ να περάσω??
Την (xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0) ή την XTRV 7.1.12 ???
Συγχαρηστήρια σε όλα τα παιδιά που εχουν φτιάξει αυτά τα τοσο αναλυτικα topics και για εμάς τους αρχάριους.
brusk -
Γεια σου, έχω ένα πρόβλημα με την γκαλερί
supra98 -
Καλησπέρα και από εμένα
Χρησιμοποιώ την 7.3.1.0 αλλά έχει κολλήματα στο fingerprint σε κλειδωμένη οθόνη δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορές
tasosp -
Καλησπερα σας , πως μπορω να τη περασω ? Ειμαι με την 77 0 19 .
milkoglou -
καλησπερα παιδια μου εχουν στειλει το κωδικο για να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα μου βγαζει προβλημα με τον λογαριασμο οτι και καλα δεν ειναι ο σωστος
γνωριζει κανενας λυση σε αυτο το προβλημα δεν με ενοχλει να βαλω την επισημη rom της xiaomi απλως θελω να κανω το update
billy.niotis -
χαλια και σε μενα το ιδιο
pitouras -
ΔΗλ ποια η διαφορά με την εκδοση 77.0.19.0 που εχω εγω ?
pitouras -
Ρε παιδια μια ερωτηση....Γιατι πρεπει να γινονται ολα αυτα ? Δηλ εγω που δε ξερω γιατι πρεπει να γινω προγραμματιστης ?
billy.niotis -
swstos
siouatha -
καλησπερα η ελληνικη ρομ ισχυει κ για την εκδοση pro του note 3?
gkyriako -
Καλησπέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Δεν είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader. Έκανα με flash tool το reset στην επίσημη έκδοση και μετά έβαλα και την developer από πάνω. Πως μπορώ να την εγκαταστήσω?
billy.niotis -
δεν μπορεις
billy.niotis -
πρεπει να ξεκλειδωσεις
Giorgos X Thess -
Είναι ξεκλείδωτο το bootloader εργοστασιακά?
Pna_ts -
όχι δεν είναι....
kiriakos156 -
Καλησπερα σας.Εχω to redminote 3 32GB ROM - 3GB RAM με miui77.stable 77.0.19.0(LHCNCJ) και εκδοση kernel 3.10.61+94f7795b-71019-0f58104d. Μπορω να εγκαταστησω την Ελληνικη εκδοση?