[Stable-V9.5.5.0] Xiaomi RedMi 3S
MIUI_ART -
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να κατεβάσετε αρχεία. Θα πρέπει να συνδεθείτε/εγγραφείτε πρώτα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούMIUI_ART -
1 Επισκέπτης
kourouva -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 8.2.3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
Anastasis -
Καλήσπερα, η ρομ αυτή κάνει για redmi 3 pro.? ram 3/32 ευχαριστώ!
Spark -
Τελικά κάνει??
Vags.H2o -
καλησπέρα
έχω βάλει την τελευταία ROM (xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip) 2 φόρες αλλά το κινητό μου παραμένει να μην είναι ρουταρισμένο. τι μπορώ να κάνω; Αυτά η ROM υποτίθεται ότι είναι ρουταρισμένη;
speedkiller -
Καλησπέρα,
στο όνομα των αρχείων βλέπω να περιλαμβάνει το "5.1" η συσκευή έρχεται με 6άρι Android.
Μετά το σχετικό Flash πάει σε 5.1?
Thanks
speedkiller -
Απαντάω στον εαυτό μου:
Κάτι λείπει στα αρχεία androidfilehost.com/?fid=457095661767106036
είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_Stable-V8.0.10.0
greenalex1996 -
τελικα η "xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_Stable-V8.0.6.0.zip" ειναι lolipop ή marshmallow?
speedkiller -
Lolipop πρέπει να είναι.
Michalis Rellis -
είναι marshmallow 6.0.1..
jimakos234 -
καλησπέρα, για το redmi 3s prime (3gb/32gb storage) κανει αυτη η ρομ?
nikoscar -
Καλησπέρα, έχω κάνει εγκατάσταση την τελευταία έκδοση, stable 8.0.6.0 και μου κάνει επανεκκίνηση όταν μιλάω με bluetooth ή hands free. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Ας διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.
kwnpapadi -
Καλησπερα σας εχω κατεβασει το Zip αρχειο παω να το κανω εγκατασταση και μου λεει can't verify update αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!!
Chris Gousias -
Κανενα προβλημα ,ρολοι παει ! Ευχαριστω πολυ!!! Μαλλον θα μεινει καιρο η συγκεκριμενη στο συστημα!!!
lazarosbot -
Για να βάλουμε αυτή τη stable χρειάζεται και εδώ ξεκλείδωμα ο bootloader; η συσκευή έχει την αρχική ρομ stable με πολλές γλώσσες
maximos -
Ναι, θέλει ξεκλείδωμα και πρέπει να κάνεις την διαδικασία, en.miui.com/thread-235865-1-1.html (την αντίστοιχει με τα αρχεία για την συσκευή σου.
maximos -
H rom είναι 5.1 ή 6.0
Michalis Rellis -
Είναι 6.0.1!!!