Διαφήμιση

[ROM] THUNDER Custom Rom για το RedmiPro Omega MiUi8-6.10.27

gkalen -

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να κατεβάσετε αρχεία. Θα πρέπει να συνδεθείτε/εγγραφείτε πρώτα.
Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη κυκλοφορία του Omega THUNDER ...

THANKS and GREDITS
Miui Hellas developer Team
Miui pro developer Team
Miui en developer Team
Dsixda , για την cygwin kitchen ... [KITCHEN] Android Kitchen, v0.224 [Linux / Mac / Windows]
Khan_frd2002's , για την βοήθεια του στο repacking του κερνελ ... khan_frd2002 - Senior Member - unknown, India - XDA Forums
Worstenbrood , for Dolby Atmos ... [MOD][ARM][4.3+] Dolby ATMOS [R6.5] | Android Development and Hacking

SPECIAL THANKS
@thodorisls , for testing
@demakhs , for testing

CHANGELOG
Kernel unsecured with init.d support
Build.prop , init.d tweaks
Root with SuperSu
Sqlite optimizer
Zipalign at boot
Ram scripts
Battery tweaks
3way reboot menu
DolbyAtmos sound mod
Changed , bootanimation , fonts and icons
Προσθηκη , gmail , flash player και root explorer
Διαγραφη ολων των εφαρμογων , μονο τα απολυτως απαραιτητα στο ρομ.
Προσθηκη gmail , root explorer και flash player.
Aπενεργοποιηση της εγκαταστασης νεου recovery μαζι με το ρομ , θα ειστε με το TWRP που ειχατε.
Ισως ξεχασα κατι ...

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( clean προτεινόμενη )
Μπαίνουμε σε TWRP
Επιλέγουμε , reboot recovery
Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP
Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset )
Επιλέγουμε , install zip ( διαλέγουμε τo ρομ.zip )
Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ....
Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik
Επιλέγουμε , reboot system
Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ..
ENJOY !!!!!!!

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...
Δεν ευθυνομαι για οτιδήποτε συμβεί ( world war 3 , ανατίναξη τηλ... ,
κ.λ.π. ) , αν τα κάνετε όλα σωστά δεν έχετε να φοβηθειτε τιποτα.
  • raizodanz -

When this rom release next update ??
    thx before..

• gkalen -

Hello !!
      THUNDER Rom , now is implemented with GTV and we have one Rom in Miui Hellas ..
      The Project now called XTRV and you can find it here ...
      xiaomi-miui.gr/community/index…F%89%CF%83%CE%B7-3-12-14/

• raizodanz -

i just flash GTV or i must format data Thunder Rom n then flash GTV ?

• gkalen -

You mean XTRV ?????
      It's good to do a Factory reset and flash XTRV , though there is no problem if you flash it over THUNDER ..

• pavletos -

Μπορώ να την περάσω και μέσω flash tool?είχα περάσει στο redmi note 3 που ειχα με αυτόν τον τρόπο

• gkalen -

Καλύτερα με TWRP...

• stefosg -

Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα τις οδηγίες για την αναβάθμιση της ROM, ωστόσο δεν καταλαβαίνω κάποιες από τις συντομογραφίες. Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για να μην κάνω άσκοπες ερωτήσεις; Συσκευή Redmi pro - android 6.0MAR58K, MIUI 8.1 (8.1.2.0 MHQCNDI)

• spirosmeg -

Γιώργο γεια σου, το TWRP που υπάρχει για την συσκευή εχει bug τουλάχιστον στην έκδοση 3/32 του κιν. βλέπω δεν μπορεί να κάνει wipe data (γιατί τελικά δεν κάνει mount) μόνο wipe cache και dalvik ολοκληρώνει. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αν μπορείς να το κοιτάξεις , καλώς. Ευχαριστώ!

• gkalen -

Θέλει πιθανώς format data ..
      Αυτό το είχες από την αρχή ή παρουσιάστηκε μετά ???

• spirosmeg -

Από την πρώτη του εγκατάσταση το αντιμετώπισα δεν μπορεί να κάνει mount το partition data παρόλα αυτά πέρασα την "Omega THUNDER MiUi8-6.10.27" και ευτυχώς δεν βλέπω προβλήματα για την ώρα, αλλά δεν το έχει κανεις άλλος το θέμα μόνο εγώ? περίεργο μου φαίνεται...

• gkalen -

Πάντα από την πρώτη εγκατάσταση συμβαίνει αυτό ..
      Κοίτα τι θα κάνεις γιατί δεν μπορεί να πας έτσι , δεν γίνεται σωστή εγκατάσταση της ρομ ποτέ έτσι ...
      Σου βγάζει λοιπόν error όταν πας να κάνεις wipe data , ή Factory reset και συνεχώς errors στο data ..
      Πας στο TWRP ..
      Επιλεγεις , Wipe , και δεξια από το advanced wipe έχει ένα άλλο κουτάκι που λέει , Format data ..
      Πατάς αυτό λοιπόν , πληκτρολογεις , yes , στο κουτάκι που θα σου βγάλει και μετά κάνεις , Reboot σε recovery ..
      Όταν ξαναμπεί σε TWRP θα γίνει το Wipe data factory reset χωρίς λάθη και ή εγκατάσταση επίσης χωρίς λάθη ..
      Αν αυτό είναι το πρόβλημα σου , πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία , υπόψην ότι θα σβήσουν όλα , οπότε πάρε backup απ'οτι χρειάζεσαι ..
      Την κάρτα δεν νομίζω να την πειράξει αλλά θα σβήσει τη ρομ από μέσα , γι'αυτο να έχεις τη ρομ σε εξωτερική sd ..

• gkalen -

Αν το πρόβλημα σου δεν είναι αυτό που περιγραφω αλλά κάτι άλλο , ενημέρωσε με ..

• spirosmeg -

Καλημέρα Γιώργο ευχαριστώ για την καθοδήγηση σου όταν θα έχω πάλι στα χέρια μου το τηλ. αυτό θα σου γράψω. (το εχει ο ανιψιός μου και είναι Πάτρα) Ευχαριστώ και πάλι!

• papouz -

Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε full encryption στη συσκευή;

• gkalen -

Δεν το κατάλαβα αυτό ...

• papouz -

Η κρυπτογράφηση της συσκευής δεν δουλεύει. Μου έπαιξε μόνο με την στόκ ρομ.

• gkalen -

Πάλι δεν το κατάλαβα , δεν έχω ιδέα τι εννοεις ..
      Πρέπει να μου το εξηγήσεις να το καταλάβω ..
      Τι ακριβως θες να κάνεις και τι δεν κάνει ???

• papouz -

Ρυθμίσεις, ασφάλεια, κρυπτογράφηση συσκευής. Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με το supersu.

• tolkien -

Guys Εχω μια απορια. Ποια η διαφορα των 2 roms που εχουμε επιλογη να κατεβασουμε? Η μια λεει MIUI_ART και η αλλη gkalen. Δεν βρισκω καπου να αναφερει τι διαφορες εχει η επιλογη rom.!!!!

• gkalen -

Δε λέει έτσι ακριβώς , ή μία λέει GTV και ή άλλη THUNDER ..
      Διάβασε τα changelog και θα δεις τις διαφορές ...
      Για λίγους μήνες ακόμα θα έχουμε τις δύο ρομ στο φόρουμ , μετά θα συγχωνευθούν και θα γίνει μία ρομ με ονομασία XTRV ..

• tolkien -

ναι συγνωμη θα το ειπα λαθος, γιατι απλα εγραψα το name που λεει σαν τιτλο η καθε μια πριν πατησω το κουμπι download. Για τωρα πχ που εγω δεν ξερω καλα απο xiaomi ποια ειναι πιο σταθερη? Η' αν δεν γινεται να διαλεξετε εστω ποια ειναι πιο διαδεδομενη (εγω με ατομα που εχω μιλησει μου λενε την Thunder να εγκαθιστω μονο). Και μια ερωτηση ακομη gkalen. Ξερεις αν η καινουρια που λετε οτι ετοιμαζεται αν θα εχει αυτοματα updates ή δεν ειναι εθικτο? (οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω καταλαβει ΟΤΑΝ βγει πχ καινουρια εκδοση οπως αυτη που βγαλατε τωρα 6.10.27 πως γινεται να την περασω απο πανω). sorry απλα οπως καταλαβαινεις τωρα πηρα πρωτη φορα Xiaomi (Redmi pro) και ακομη μαθαινω.

• gkalen -

Εδώ που είσαι τώρα θα βρεις την THUNDER , μπορείς να την κατεβάσεις και να την περάσεις σύμφωνα με τις οδηγίες στην περιγραφή ..
      Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις κατά τη διαδικασία εγκατάστασης , πες μου πού κόλλας ...
      Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει bootloader για να μπορείς να βάλεις κάποια ρομ ..

• tolkien -

ναι το αγορασα unlock. Σε κανα μηνα θα μου ερθει και ενα αλλο Redmi pro 128. Ευχαριστω gkalen. ελπιζω να καταφερω να το κανω μονος μου unlock to 128ari οταν μου ερθει. Αλλιως ισως σε ρωτησω να με βοηθησεις αν μπορεις. Και παλι ευχαριστω και περιμενω να δω πως θα ειναι η νεα εκδοση σας οταν βγει με το καλο. την καλησπερα μου.

• reineggan -

hi sir, im from indonesia
    may i share link download this rom in FP facebook in my countries?
    Thx before of your great work

• gkalen -

Of course you can share this rom, i hope also in few weeks this rom will be Global based rom and will include Indonesian language too..
      Thanks !!!

• indianos78 -

Έχει διορθωθεί το πρόβλημα με την αλλαγή θέματος που έμπαινε μετά από λίγο ξανά στο αρχικό μόνο του;

• indianos78 -

Μετά θα μπορούμε κανονικά να εγκαταστήσουμε νέες developer roms; Το play store υπάρχει ε;

• gkalen -

Και βέβαια ..

• indianos78 -

Τι διαφορές έχει από την omega;
    Την εγκαθιστούμε κατευθείαν βάζοντας την μέσα στη συσκευή και επιλέγοντας το "πακέτο αναβάθμισης" μέσα από το κινητό; Πρέπει να τσεκάρουμε πάλι για bootloader;

• gkalen -

Αυτά που διαβαζεις στο CHANGELOG...
      Ή εγκατάσταση γίνεται με TWRP , όπως λέω στην περιγραφή ..

• k0uk0s -

Επιτέλους, μπράβο ρε guys.

• gkalen -

Ελπίζω να σας αρέσει και να πάει καλά ή THUNDER στο RedmiPro σας ...
      Πρώτη ρομ είναι αυτή βέβαια , ελπίζω στις επόμενες να γίνουν και καλύτερα τα πράγματα ..

• Xarokopakis -

Την εγκατέστησα είναι πολύ καλή. Δεν κολλάει. Στο apk Mi remote μου παρουσιάζει πρόβλημα όταν πάω σε αναζήτηση συσκευών αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ ίσως φταίει το πρόγραμμα αυτό. Καλή συνέχεια.

• xiaomi_redmi_pro_back_small.jpg

39,35 kB, 320×240