Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 208.

• Παράθεση από Panagiotakis: “Καλημέρα. Σε pyxis μετά το πέρασμα της αναβαθμισης δεν μου ανοίγουν οι ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο. Πάει να ανοίξει και κλείνει. Με πετάει πάλι στην αρχική. Έκανα επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτε. Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; Για να μπω σε κάποιες ρυθμίσεις πάω δια πλαγίας οδού και όχι σε όλες. Τι προτείνετε;; SOS SOS ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas1alina: “Μάλλον bug της rom ” δεν αποκλείεται ” Το ίδιο θα συμβαίνει και με το pyxis στο ε…

• Καλημέρα. Σε pyxis μετά το πέρασμα της αναβαθμισης δεν μου ανοίγουν οι ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο. Πάει να ανοίξει και κλείνει. Με πετάει πάλι στην αρχική. Έκανα επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτε. Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; Για να μπω σε κάποιες ρυθμίσεις πάω δια πλαγίας οδού και όχι σε όλες. Τι προτείνετε;; SOS SOS

• Αυτή δουλευει αλλά χωρίς πολλά. Τα βασικά BSG Google Camera 6.2.030 MI9SE v4 plus2 - Download - Cyanogen Mods

• Όντως δεν την εγκαθιστά ούτε και σε μένα. Την είχα βάλει πριν 3-4 μήνες και λειτουργούσε. Τώρα είμαι με την δική του. Μπορεί να είναι οι αναβαθμίσεις που γίναν από τότε.

• Παράθεση από Aurumnus: “Χρησιμοποιεί κάποιος Gcam; Στο 4PDA, υποτίθεται έχουν "Fully working GCam", αλλά χρειάζεται "a fixed buffer". 4pda.to/forum/index.php?showtopic=967761 Ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να φιξάρω το buffer. Ούτε έχω καταλάβει τι είναι το buffer στις κάμερες. ” Για gcam πολύ καλή αυτή εδώ ( MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus.apk ) δουλεύει τέλεια. Απλή εγκατάσταση κανεις αλλά μόνο για root συσκευή MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus.apk - Google Drive

• Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να αλλάξω το TWRP 3.3.1_Q-29-1 που έχω βάλει εδώ και πολύ καιρό σε 3.5.1.A9-19-03-21 Φοράω την τελευταία 21.6.2 ρομ Καλό βράδυ.

• Παράθεση από Panagiotakis: “Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη παιδιά. Κατά τη διάρκεια κλήσης η οθόνη δεν μπαίνει σε αδράνεια. Έχω πάει στις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και βλέπω ότι ο αισθητήρας απόστασης είναι στο on. Έχω κάνει στον Κερνελ το τεστ του αισθητήρα εγγύτητας και γραφει πάντα 5 . Κάνω κάτι λάθος;;; Υπάρχει πρόβλημα;; Έχω περασμένη την τελευταία XTRV ROM MI9LiteMICC9_21.4.28 (pyxis) ” Όλα καλά. Το τζαμάκι έφταιγε. Μετακινήθηκε ελάχιστα προς τα κάτω και δουλεύει τώρα.

• Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη παιδιά. Κατά τη διάρκεια κλήσης η οθόνη δεν μπαίνει σε αδράνεια. Έχω πάει στις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και βλέπω ότι ο αισθητήρας απόστασης είναι στο on. Έχω κάνει στον Κερνελ το τεστ του αισθητήρα εγγύτητας και γραφει πάντα 5 . Κάνω κάτι λάθος;;; Υπάρχει πρόβλημα;; Έχω περασμένη την τελευταία XTRV ROM MI9LiteMICC9_21.4.28 (pyxis)

• Καλησπέρα. Ξέρετε αν η τελευταία Developer που έχω βάλει τώρα έχει power menu; Έχω ενεργοποιήση από τις ρυθμίσεις - always on display - το power menu access αλλά όταν πατάω το power έχει μόνο τα power off και reboot. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Panagiotakis: “Όχι γιατί δεν το έλεγε σε αυτόν τον οδηγό που χρησιμοποίησα.... ” Όταν αλλάζουμε ROM από Stable σε Developer και το ανάστροφο, ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθεί ένα Format Data ” Σας ευχαριστώ την πέρασα.

• Παράθεση από geoanto555: “Format data έκανες ;; ” Όχι γιατί δεν το έλεγε σε αυτόν τον οδηγό που χρησιμοποίησα.... Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable

• Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Προσπάθησα να πάω από stable σε Developer και συγκεκριμένα από αυτή xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10 σε αυτή xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_21.2.3_v12-11 Έβαλα την Developer στην SD κάρτα που έχω , μπήκα στο TWRP, factory reset, μετά πίσω στο κεντρικό μενού και επέλεξα Install το .zip αρχείο που έχω τοποθετήσει μέσα στην SD. Μετα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης έκανα Reboot System και με γύρισε πάλι στο TWRP. Το έκα…

• Παράθεση από Aurumnus: “Χρησιμοποιεί κάποιος GCam; Ποια είναι η πιο σταθερή έκδοση της GCam αυτή την στιγμή; ” Αυτή δουλεύει σταθερά και απροβλημάτιστα. MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus view Απλή εγκατασταση κάνεις.

• Με root κινητό είμαι και εγώ αλλά δεν έχω περάσει κανένα buffer fix. Απλή εγκατάσταση έκανα. Κανένα πρόβλημα ή κολλήματα. Δεν ξέρω όταν δεν είσαι rooted αν δουλεύει.

• Παράθεση από jefm: “Μία έκδοση της google camera που φαίνεται να λειτουργεί MI-9-SE-GCAM-7.0.009-Abhi-OnFire-UP-by-equuleus.zip ” Την έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό. Δουλεύει άψογα. Κανένα πρόβλημα.

• Καλησπέρα σας. Μια ερωτησούλα. Όταν θα έρθει η 12 Stable XTRV ROM και την περάσω χειροκίνητα μέσω twrp χρειάζεται και wipe cache/dalvic cache ή την περνάμε χωρίς καθάρισμα; Τώρα έχω την xtrv 11.0.4 σταθερή

• XTRV rom για το 9s

Panagiotakis - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Εγώ στο mi9lite φοράω την τελευταία XTRV Stable. Αυτός στο redmi note 9s έχει τη μαμισια. Το πήρε από Ελλάδα.

• XTRV rom για το 9s

Panagiotakis - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το τηλέφωνο και προσπαθήσαμε να βρούμε τη ρύθμιση που έχει το δικό μου Μι9lite (να κλείνει με διπλό χτύπημα στην οθόνη) αλλά δεν την βρήκαμε. Ξέρει κάποιος αν έχει τέτοια ρύθμιση και που βρίσκεται; Σας ευχαριστώ

• Παράθεση από lost2: “Παράθεση από Panagiotakis: “Ναι την xtrv 11.0.3 σταθερή έχω. Αλλά γιατί δεν κάνει την ενημέρωση; 'Οταν πατάω λήψη μου βγάζει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. ” Πας εδώ Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv11 κατεβάζεις την 11.0.4 , την περνάς στο κινητό και μετά πας πάλι στην ενημέρωση (αναβάθμιση) πατάς επάνω δεξιά στις 3 τελείες από εκεί πατάς στο " Επέλεξε πακέτο αναβάθμισης " και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες (δηλαδή κάνεις χειροκίνητη την αναβάθμιση) , όλα τα υπόλοιπ…

• Ναι την xtrv 11.0.3 σταθερή έχω. Αλλά γιατί δεν κάνει την ενημέρωση; 'Οταν πατάω λήψη μου βγάζει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg