Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 208.
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotakis: “Καλημέρα. Σε pyxis μετά το πέρασμα της αναβαθμισης δεν μου ανοίγουν οι ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο. Πάει να ανοίξει και κλείνει. Με πετάει πάλι στην αρχική. Έκανα επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτε. Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; Για να μπω σε κάποιες ρυθμίσεις πάω δια πλαγίας οδού και όχι σε όλες. Τι προτείνετε;; SOS SOS ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas1alina: “Μάλλον bug της rom ” δεν αποκλείεται ” Το ίδιο θα συμβαίνει και με το pyxis στο ε…
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σε pyxis μετά το πέρασμα της αναβαθμισης δεν μου ανοίγουν οι ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο. Πάει να ανοίξει και κλείνει. Με πετάει πάλι στην αρχική. Έκανα επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτε. Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; Για να μπω σε κάποιες ρυθμίσεις πάω δια πλαγίας οδού και όχι σε όλες. Τι προτείνετε;; SOS SOS
-
Παράθεση από Aurumnus: “Χρησιμοποιεί κάποιος Gcam; Στο 4PDA, υποτίθεται έχουν "Fully working GCam", αλλά χρειάζεται "a fixed buffer". 4pda.to/forum/index.php?showtopic=967761 Ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να φιξάρω το buffer. Ούτε έχω καταλάβει τι είναι το buffer στις κάμερες. ” Για gcam πολύ καλή αυτή εδώ ( MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus.apk ) δουλεύει τέλεια. Απλή εγκατάσταση κανεις αλλά μόνο για root συσκευή MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus.apk - Google Drive
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη παιδιά. Κατά τη διάρκεια κλήσης η οθόνη δεν μπαίνει σε αδράνεια. Έχω πάει στις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και βλέπω ότι ο αισθητήρας απόστασης είναι στο on. Έχω κάνει στον Κερνελ το τεστ του αισθητήρα εγγύτητας και γραφει πάντα 5 . Κάνω κάτι λάθος;;; Υπάρχει πρόβλημα;; Έχω περασμένη την τελευταία XTRV ROM MI9LiteMICC9_21.4.28 (pyxis) ” Όλα καλά. Το τζαμάκι έφταιγε. Μετακινήθηκε ελάχιστα προς τα κάτω και δουλεύει τώρα.
-
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη παιδιά. Κατά τη διάρκεια κλήσης η οθόνη δεν μπαίνει σε αδράνεια. Έχω πάει στις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και βλέπω ότι ο αισθητήρας απόστασης είναι στο on. Έχω κάνει στον Κερνελ το τεστ του αισθητήρα εγγύτητας και γραφει πάντα 5 . Κάνω κάτι λάθος;;; Υπάρχει πρόβλημα;; Έχω περασμένη την τελευταία XTRV ROM MI9LiteMICC9_21.4.28 (pyxis)
-
Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Προσπάθησα να πάω από stable σε Developer και συγκεκριμένα από αυτή xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10 σε αυτή xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_21.2.3_v12-11 Έβαλα την Developer στην SD κάρτα που έχω , μπήκα στο TWRP, factory reset, μετά πίσω στο κεντρικό μενού και επέλεξα Install το .zip αρχείο που έχω τοποθετήσει μέσα στην SD. Μετα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης έκανα Reboot System και με γύρισε πάλι στο TWRP. Το έκα…
-
Παράθεση από lost2: “Παράθεση από Panagiotakis: “Ναι την xtrv 11.0.3 σταθερή έχω. Αλλά γιατί δεν κάνει την ενημέρωση; 'Οταν πατάω λήψη μου βγάζει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. ” Πας εδώ Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv11 κατεβάζεις την 11.0.4 , την περνάς στο κινητό και μετά πας πάλι στην ενημέρωση (αναβάθμιση) πατάς επάνω δεξιά στις 3 τελείες από εκεί πατάς στο " Επέλεξε πακέτο αναβάθμισης " και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες (δηλαδή κάνεις χειροκίνητη την αναβάθμιση) , όλα τα υπόλοιπ…