Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 208.

• Ευχαριστώ NasDriver. ΟΚ και το δεύτερο βήμα. Ποια Rom θα μου προτείνατε για να φύγει αυτή η μαϊμουδορόμ; Με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά, να βγαίνουν updates (αν υποστηρίζονται πλέον) και να είναι root. Έψαξα λίγο και βρήκα αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_arΩma_8.4.19.zip με τον οδηγό εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ Υπάρχει κάποια άλλη;

• Καλησπέρα και πάλι. Μόλις το ξεκλείδωσα. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να περάσω το ΤWRP (cofface_twrp_nikel_recovery1124) με τον τρόπο που ανέφερα ποιο πάνω όπως είχα κάνει παλιότερα στο άλλο κινητό;

• Σας ευχαριστώ πολύ. Τα ξαναλέμε μετά από 70 ώρες.

• Καλησπέρα. Έχω ένα δεύτερο Xiaomi Redmi K4 note Nikel που έχει όμως Αγγλοελληνικά. Δεν βλέπω πουθενά αν είναι ξεκλείδωτο. Χρησιμοποιώντας το Mi λογαριασμό που έχω από το πρώτο προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά μου λέει να περιμένω 72 ώρες με ανοιχτό τηλέφωνο. Θέλω να βάλω μια full ελληνική rom, να εγκαταστήσω ΤWRP και να γίνει root. Παρακαλώ μπορείτε να βοηθήσετε με οδηγίες; 1. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον οδηγό που έχει στην αρχή του post; 2. Χρειάζεται να περιμένω το ξεκλείδωμα; 3. Ποια rom…

• Παράθεση από amavroudis: “:) Εσύ τι λες; Δεν δοκιμάζεις και το άλλο λοιπόν; ” Έβαλα πάλι αυτό ''twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen''' και περιμένω την επόμενη εβδομάδα αν υπάρχει αναβάθμιση rom να δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ.

• amavroudis και τα άλλα παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μήπως φταίω εγώ που στο τέλος όταν ρωτάει το TWRP αν θέλω να παραμείνει ως το προεπιλεγμένο recovery δεν απάντησα θετικά γι αυτό με την νέα αναβάθμιση της rom το χάνω και γυρνά σε stock recovery;

• Παράθεση από amavroudis: “Μια χαρά είσαι με την official. Αν δεν σου κάνει θέματα μην αλλάζεις. Αν προκύψει κάτι γράφεις και το κοιτάμε. ” Ευχαριστώ και πάλι. Με αυτό που μου έγραψες ''''το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....''' υπάρχει πιθανότητα επειδή δεν τα χρησιμοποιώ να συμβεί bootloop κάποια στιγμή κατά το πέρασμα όπως σου είπα παραπάνω του twrp;;

• Eυχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το αφήσω τώρα με αυτό αλλά αν το ξανακάνει ποια ,rom , είναι καλή να περάσω; Κάποιος οδηγός αν υπάρχει και φυσικά να είναι root και να ενημερώνεται

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από makis1024: “Με official ROM είσαι; ” Παράθεση από Panagiotakis: “Έχω την mioui 10 Global 8.12.6 beta που περάστηκε σήμερα. ” Τελικα official rom έχεις ή custom; Ακόμα δεν κατάλαβα. ” Από που θα το δω αυτό; Το παλεύω διαβάζοντας εδώ αλλά δεν ξέρω και πολλά.

• Πέρασα πάλι cofface twrp αλλά με φόβισες με αυτό που μου είπες: '''''με το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....'''' Δεν έβαλα τίποτε από τα παραπάνω γιατί ακολούθησα την διαδικασία με το τρόπο του adb. Το έκανα 2-3 φορές και ανοίγει κανονικά. Αλλά είναι σπαστικό να γίνεται κάθε εβδομάδα..........

• Παράθεση από amavroudis: “Twrp μαζί με official rom δεν πάνε μαζί. Κάθε φορά που θα κάνεις update πρέπει να περνάς ξανά το custom recovery (twrp) γιατί γυρίζει σε stock recovery ” Γιατί όμως δεν το έκανε πριν και το κάνει στις τελευταίες; Μήπως είναι θέμα των τελευταίων rom;;

• Το είχα βάλει από την αρχή που πήρα το κινητό πριν 2 χρόνια περίπου. Είχα βάλει το cofface twrp και δεν είχα πρόβλημα με τα update. Στις τελευταίες 2-3 rom που μου έρχονται συμβαίνει. Θέλω να είναι root για κάποια προγράμματα. ( Εννοείτε ότι μετά το πέρασμα του twrp μπαίνω από εκεί και κάνω install το SuperSU)

• Έχω την mioui 10 Global 8.12.6 beta που περάστηκε σήμερα.

• Καλησπέρα. Μια βοήθεια παιδιά. Γιατί όταν κάνω την εβδομαδιαία αναβάθμιση χάνει το ''twrp_nikel_3.1.0-1_miui '' που έχω περάσει και πρέπει να το ξαναεγκαταστήσω;;;; (στις 2-3 τελευταίες συμβαίνει αυτό πριν δεν το έχανε) Παλιά είχα το cofface_twrp_nikel_recovery1124 και το άλλαξα όταν το έχασα σε μια αναβάθμιση πριν λίγες εβδομάδες

• Καλησπέρα. Να βοηθήσω και εγώ πάνω στο θέμα επειδή βρήκα λύση. Εγκαταστήστε το LeanKey Keyboard και μετά το LeanKey Greek Language από το google store του MI BOX ή του υπολογιστή σας. Η αλλαγή γίνεται με παρατεταμένο πάτημα της γλώσσας.

• ΟΚ ευχαριστώ πολύ σε όλους. Όλα καλά. Μπήκε το TWRP και το έκανα και root.

• Τον βρήκα τον οδηγό αυτόν αλλά δεν μου βγάζει με το δεξί κλικ μέσα στον φάκελο του adb που τον έχω βάλει στον C το ''άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ'' για να ξεκινήσω το cmd.... Να πω ότι παλιά είχα περάσει TWRP και είχα κάνει και ροοτ τη συσκευή μέσα από το TWRP. Να σου πω ότι αυτά ''Θεία και root ή lazyflasher,'' δεν ξέρω τι είναι. Δεν ξέρω και πολλά. ΤΟ TWRP το είχα περάσει με αυτό τον τρόπο από οδηγίες που μου έδωσα τα παιδιά από εδώ μέσα. Κατέβασα το TWRP του cofface, καθώς και το SuperSU. Το…

• Καλησπέρα. Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση σε Global 8.11.22 έχασα το twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen που είχα περάσει και στη θέση του εμφανίστηκε το Mi Recovery 3.0. Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός να περάσω το twrp που είχα γιατί μέσα από το νέο δεν γίνεται.

• Ακριβώς όπως λέει και ο NasDriver, αλλά και σε άλλο νήμα εδώ μέσα για το συγκεκριμένο πρόβλημα με το Google Duo.

• Και σε μένα το ίδιο μετά το update σε global 8.10.18. Και όχι μόνο ρολλάρει, ζεσταίνεται και η μπαταρία τελειώνει μέσα σε 2 ώρες. Φταίει το Google Duo μετά την τελευταία του ενημέρωση. Η λύση είναι να απεγκαταστήσεις τις ενημερώσεις του Google Duo - διαγραφή δεδομένων του και φυσικά να ρυθμίσεις το Play Store να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Αυτά μέχρι την επόμενη ενημέρωση της rom για να βρεις την ησυχία σου με το συγκεκριμένο πρόβλημα ασυμβατότητας Google Duo και global 8.10.18. (Ας ελπίσου…