Παράθεση από NasDriver: “Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και κανονικά θα το βλέπεις σαν αποθηκευτικό χώρο με τον φάκελο του TWRP μόνο για να την αντιγράψεις ξανά. Αν δεν το βλέπεις, μπορείς με usb otg ή με sd card ή με εντολές adb ” δυστυχώς δεν το βλέπει μπορείς να μου δώσεις της εντολές adb πιες είναι γιατί βλέπω να μένω χωρίς κινητό
Παράθεση από demakhs: “Πηγαινε Wipes, format data (κουμπάκι μόνο του), yes, back, reboot to recovery, flash Την rom από την SD card ” το έκανα αλλά δεν βρίσκω τώρα το αρχείο της rom που έριξα μέσα
Στο δικό μου παρόλο που φοράω θήκη NILLKIN Super Frosted Shield hard back- ΚΑΙ -NILLKIN Amazing H + PRO. με τη πρώτη βουτιά ράγισε το Touch screen. Ισως τυχαίο με την πρώτη.Ισως και από την άλλη να είναι λίγο ευαίσθητο .
Για σας σήμερα ήρθε η πρώτη ξενερα με το mi5 δεκαήμερον .Στην πρώτη του βουτιά από ύψος περίπου 1,20 (πάνω από το σώμα του καλοριφέ) ράγισε το Touch screen.Φοράω θήκη NILLKIN Super Frosted Shield hard back ΚΑΙ NILLKIN Amazing H + PRO.
Για σας θέλω να συνδέσω ένα ακουστικό Bluetooth στο mi5 όταν κάνω ανίχνευση το εντοπίζει όταν πατάω ζεύξη μου βγάζει ένα κωδικό όταν πατάω για να γίνει ζεύξη βγάζει λάθος κωδικό και δεν συνδέεται.
Καλησπέρα όταν πάρουμε άδεια για ξεκλείδωμα μιας συσκευής και ξεκλειδώσουμε.Μπορούμε να ξανά ξεκλειδώσουμε και άλλη συσκευή η πρεπει να πάρουμε πάλη καινούργια άδεια ?
Την έκανα μέσω Twrp την είδα την επιλογή αλλά δεν την πάτησα έκανα επανεκκίνηση πάντως δεν έχω πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για σας έχω αυτήν την rom MIUI V8 (Stable) 8.1.1.0 ROM για το Mi-5 και έλαβα το παρακάτω mail MIUI V8 (Stable) XTRVbeta1-V8.1.1.0 ROM για το Mi-5 είναι η ίδια rom ? και αν ναι πώς αναβαθμίζω στην ίδια rom (Stable) με νέα (Stable)?
Κάποιος φίλος είχε γράψει αυτό 440-973ec2697693b78636b12c59175a26795cf7dc80-128.png Θανασης VIP.png Greece.png 21 ώρες πριν Καλημέρα! Ερώτηση προς ολους που δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν. Στο en.miui.com εχετε κανει κανενα ποστ? question.png Αν όχι,ταραξτε τους στα thanks! attention.png Θεωρω δεδομενο ότι είναι ενεργω το oem unlock από developers option. wink.png Τους ταραξα στα thanks και ανέβηκε Level ο λογαριασμός έπειτα ξεκλειδωσα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.