Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Αυτό που γράφει ο φίλος ακριβώς από πάνω με τον αισθητήρα και το αυτί το κάνει και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Παραμένει κλειστή ή οθόνη. Μετά από reboot δουλεύει άψογα αλλά μετά από κάμποσες ώρες πάλι το ίδιο. Το αντιμετώπιζα κ στην 7.5.2 ελληνική stable αλλά και τώρα στην καινούρια stable ελληνική 8.0.1.0 Καμία ιδέα ή λύση πάνω σε αυτό; Επίσης εδώ και καιρό εψαχνα σε miui 7 την επιλογή να σβήνει το ιστορικό κλήσεων. Δεν το βρήκα πουθενά. Το ίδιο κ τώρα με την 8. Πρέπει να τα σβήσω ένα ενα... Ακόμ…
-
Γεια σας παιδια. Εψαξα για κατηγορια να βαλω την αγγελια δε βρηκα καπου, παρακαλω αν ειναι λαθος ενοτητα καποιος να το μετακινησει. Φιλος μου πουλαει σχεδον καινουριο Mi5 λευκό χρώμα εκδοση 3/64GB στα 320 ευρω. Το κινητο εχει δουλεψει ΜΟΝΟ μια μερα οπου και εγινε ξεκλειδωμα bootloader και εγκατασταση της τελευταιας ελληνικης Miui 8 Dev. Πλεον βρισκεται ξανα στη συσκευασια. Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να μου στειλει pm. Ευχαριστω πολυ!
-
Παράθεση από kahi: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kahi: “Εσείς παιδιά που έχετε βάλει 7.5.1 αξίζει να την βάλουμε έχει κάτι νέο να μας προσφέρει ή να περιμένουμε να βάλουμε κατευθείαν την 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Από την 7,3,2 είναι πολύ καλύτερη. Από την 7,2,2 δεν ξέρω.. δύσκολο το αποτέλεσμα.. ” Καλησπέρα, διαπίστωσα μετά την αναβάθμιση από την 7.3.2 στην 7.5.1 ότι ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από την προηγούμενη έκδοση, είναι ζεστό ακόμα και όταν είναι στην αναμονή με σβ…
-
Και εγω παιδια εχω θεμα με την μπαταρια. Με 7.3.2.0 τα βραδυα οταν το αφηνα ανοιχτο (κλειστα wifi και εφαρμογες) το πρωι που εφευγα για δουλεια και κοιταζα τη μπαταρια ειχε πεσει 0-1% μονο.. Τωρα με την 7.5.10 πρωτη μερα και πρωτο βραδυ που την αφησα ηταν περιπου στο 35% και το μετα απο 4 ωρες πηγε 15%. Σε 4 ωρες δηλαδη χωρις να τρεχει απολυτως τπτ ολα κλειστα εχασε 20%... Το καταλαβα με το που το επιασα στα χερια το κινητο οτι ηταν ελαχιστο ζεστο απο πισω. Τι λετε να παιζει? Εφαρμογες βαζω τις …
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΕλληνικη stable 7.3.2.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15780/ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε μου τελος ολα καλα ολα καλα αυτο εχει σημασια. Τωρα φρασεις ειρωνικες μιλαμε για ποιοτητα κ τετοια δε χρεαζονται νομιζω. Αν ειχες samsung κ το παθαινε αυτο η καμερα παλι θα λεγαμε δεν ειναι καλα μαπα ποιότητα κλπ; Επισης οπως ανεφερες εφαγε τουμπα απο μισο μετρο. Σε αλλα οκ δε σου εβγαλε προβλημα παρομοιο αλλα μη το δενεις σκοινι κορδονι αυτο. Μπορει ενα κινητο σε καποιον να του πεσει 50 φορες κ να μη παθει τπτ. Κ σε εναν αλλον ακριβωςς το ιδιο κινητο να του πεσει κ να βγαλει προβλημα.. ολα…
-
Σε ευχαριστώ για το τσεκαρισμα φίλε μου. Απλά είχα σκαλωσει το απόγευμα ξέρεις πως είναι να κολάς με κάτι όταν δε το καταφέρνεις. Αφού είδα κ εγώ ότι δεν γίνεται κάτι το παράτησα. Άφησα μπλε τις κλήσεις κ τα μηνυματα. Κ τις ειδοποιήσεις το γύρισμα σε πράσινο τουλάχιστον να δείχνει σωστά κ να δείχνει το ίδιο ή κάθε κατηγορία μεταξύ της. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από αρκετό ψάξιμο διάβασα μία δημοσίευση στο διαδίκτυο ότι το messenger έχει από προεπιλογή led ειδοποίησης χρώματος πρασίνου, το οποίο δεν υπάρχει ρύθμιση μέσα από το μεσεντζερ να αλλαχτεί. Μόνο on/off. Επίσης τα settings του λογισμικού δεν μπορούν να αλλάξουν τα settings μιας εφαρμογης που εγκαθιστούσε άρα για αυτό κ δεν επηρεάζεται το χρώμα του led για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν μετέφρασα σωστά αυτά έγραφε ή δημοσίευση. Μένει μόνο να το επαληθεύσουν. Όποιος θυμάται τι χρώμα led έχει συ…
-
Δοκιμασία τα πάντα με το led notifications χωρίς αποτέλεσμα όμως. Δε λέει να ανάβει το λαμπακι στα μηνύματα του messenger. Στις ρυθμίσεις κ του κινητού και της εφαρμογής τα έχω φυσικά ενεργοποιημένη. Στο official forum πατησα στο search "led notifications" και είδα το έχουν πολλοί το πρόβλημα αυτό... επίσης δε βρήκα κάποια λύση διαβάζοντας.. τα δοκιμασα όλα. Hardware δε πιστεύω δεν είναι γιατί όταν πάω να επιλεξω στις ρυθμίσεις τι χρώμα θέλω πχ στις κλήσεις δοκιμαζω εκεί τα χρώματα κ ανάβουν καν…
-
Το led αυτο εκτος οταν φορτιζει δε το εχω δει ποτε καμια αλλη στιγμη να αναβει... Οποιοδηποτε χρωμα.. Χρησιμοποιω messenger και δε το εχω δει ποτε να αναβοσβηνει.. Ενω τα εχω ενεργοποιημενα ολα.. Μηπως θελει υπο συγκεκριμενες συνθηκες να αναβοσβησει το led? πχ ενω ειναι κλειδωμενο το κινητο και στειλουνε μηνυμα στο messnger? Αν και νομιζω το εχω δοκιμασει και αυτο...
-
Ενω εχω κανονικα ενεργοποιημενα ολα στο led ειδοποιησεις μηνυματα κλπ σε χρωμα μπλε οπως ειναι default, οταν μου στελνουν στο messenger δε το εχω δει ποτε να αναβει το λαμπακι. Κανω καποια ρυθμιση εγω αλλη? Αν θυμαμαι καλα και στο messenger μεσα τα εχω ενεργοποιημενα ολα. Φανταζομαι led εννοει το λαμπακι αυτο διπλα απο τη μπροστινη καμερα σωστα..? Μονο οταν φορτιζει το βλεπω να να αναβει. Ελληνικη stable 7.3.2.0