Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Δεν θα σου το συνιστούσα, εκτός αν μόνο θες να μας διαβάζεις χωρίς να συμμετεχεις. Δεν θα έχεις όλες τις λειτουργίες.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H kahi έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H kahi έγραψε:

Εσείς παιδιά που έχετε βάλει 7.5.1 αξίζει να την βάλουμε έχει κάτι νέο να μας προσφέρει ή να περιμένουμε να βάλουμε κατευθείαν την 8;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
      Από την 7,3,2 είναι πολύ καλύτερη. Από την 7,2,2 δεν ξέρω.. δύσκολο το αποτέλεσμα..
      Καλησπέρα, διαπίστωσα μετά την αναβάθμιση από την 7.3.2 στην 7.5.1 ότι ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από την προηγούμενη έκδοση, είναι ζεστό ακόμα και όταν είναι στην αναμονή με σβηστεί οθόνη, θέλω να ρωτήσω αν είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε όλοι ή είναι μόνο σε μένα, και αν υπάρχει κάποια λύση, ίσως αν πήγαινα σε παλαιότερη έκδοση να είναι καλύτερα;
      Μήπως να περάσω την 7.5.1 αφού πρώτα σβήσω τα πάντα;
      Να πω επίσης ότι και η μπαταρία τελειώνει ποιο γρήγορα με την 7.5.1
      Έχουμε κάποιες λύσεις για αυτά παιδιά;

--Redmi note 3 pro--

Λιγες σελιδες πριν ειχα γραψει τα ιδια και μαλιστα με 2-3 σκεψεις που μπορει να οφειλετε και οτι θα το ξανακοιταξω. Δεν μου απαντησε κανεις αλλα never mind.

Το ψαξα δοκιμασα διαφορα ξαναεκανα clean install και αυτα που (μαλλον) ισχυουν και ειδα στη δικια μου περιπτωση και εκανα ειναι τα εξης.

Instal την 7.5.1.0 με καθαρη εγκατασταση.
      Σεταρισμα του κινητου και του κανα κατευθειαν επανεκινηση σε twrp και wipe μονο το Cache και Dalvirk Cache.
      Μετα το αφησα για ωρες αναμονης να δω αν εχω τα ιδια και κατεβηκε μονο 1% μετα απο 5 ωρες. Οποτε ολα κομπλε μεχρι εδω.

Ανοιξα ιντερνετ και ξεκινησα google play store εφαρμογες. Αφου εγκατασταθηκαν για πρωτη φορα, ξανα reboot το κινητο. Γενικα εχω συνηθησει απο τα windows ν ατο κανω αυτο, θελει δε θελει παντα του κανω επανεκινηση μετα απο εγκατασταση μιας νεας εφαρμογης.

Μεχρι στιγμης καταναλωση και θερμοκρασιες σε deep sleep ολα αψογα.

Εφτασε η ωρα που κανει ενημερωση το google play το android webview (καπως ετσι) και παρατηρησα απο κεινη τη στιγμη τη μπαταρια να πεφτει γρηγοροτερα..
      Ισως μενει στο παρασκηνιο κατι ανοιχτο που δε κλεινει μονο του και αναγκαστικα θελει επανεκινηση.

Εκανα επανεκινηση και τελευταια φορα wipe Cache + dalvirk cache.

Επισης του κανα και μια- δυο φορτισεις απο 5-10% μεχρι 100% και αυτη τη στιγμη το κινητο το βλεπω να συμπεριφερεται οπως με τη προηγουμενη ρομ στο θεμα καταναλωσης, θερμοκρασιας σε deep sleep κλπ.

Δε προτρεπω να κανει ο οποιοσδηποτε τα ιδια που εκανα και να ταλαιπωρηθει λιγακι... Απλα ηθελα να αναφερω τι εκανα εγω και το "εστρωσα". Μπορει καποιος να βοηθηθει απο το ποστ αυτο..
    • ευχαριστω πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Πέρασα την ελληνική rom miui8.!!!! Θέλω όμως να σας ρωτησω αν η εφαρμογή που βρήκα μέσα με όνομα supersu θα έπρεπε να μην είναι μέσα κ ότι το πρόβλημα μου με τη δεύτερη sim κ τα δεδομένα δε λύθηκε. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθεισει για τα δεδομένα.... Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
    • Διαφήμιση
    • Παντως εγω με την 7.5.1 δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες κτλ. Απο αυτονομια τα παει πολυ καλα. Εχω ολη μερα ανοιχτα δεδομενα και τη πρωτη φορα μου εβγαλε 2 μερες με 6 ωρες οθονη και τωρα ειμαι στο τελος της 2ης μερας παλι με δεδομενα καθε μερα και εχει 45% μπαταρια. Να σημειωσω οτι ειμαι σε χωριο και αρα δεν εχει καλο σημα.
      Επισης οπως ειπα πιανει και 4g,h,h+ σε αρκετα σημεια που πριν δεν επιανε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Εχω κι εγω στα χέρια μου το xiaomi redmi note 3 pro 3gb ram 32gb rom ( το γράφω για να είμαι σίγουρος οτι είμαι στο σωστό χώρο ) ... Εχει ελληνικά και θεωρώ οτι εχει unofficial rom και πάω να κανω τον οδηγό φλασαρίσματος .. Το βάζω σε recovery mode με τον τροπο που λεει και δεν μου βγάζει τις δυο επιλογές που εχει στην εικόνα για stable και beta αλλα μου γράφει για update σε V7.3.8.0.LHOCNDD (900M) αυτη που λεει οτι τωρα εχει ειναι η v7.1.9.0LHOCNCL... Τι γίνεται τι ρομ εχω official η unofficial? κανω το update η κατι αλλο για να περάσω τα ελληνικά που θελω ;;;
    • Αυτή που έχεις τώρα unofficial οπότε καλό είναι να κάνεις αυτό το updates για να πας σε official και μετά δοκιμαζεις να περάσεις dev με τον updater της miui για να ξεκλειδωσεις. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Επίσης σε κάποια τηλέφωνα δεν εμφανίζει τις 2 επιλογές σε recovery mode, αλλά σε fastboot mode
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • μαλλον βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Για όσους δεν το ήξεραν όπως εγώ:
      "Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την αλλαγή στην πολιτική ελάχιστου απαιτούμενου χρηματικού υπολοίπου προκειμένου οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G, WindCard & Q καρτοκινητής) να μπορούν να κάνουν χρήση του δωρεάν ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας Συγκεκριμένα, το ελάχιστο υπόλοιπο 0,01€ που απαιτείτο για να χρησιμοποιήσει ο συνδρομητής το δωρεάν ενσωματωμένο χρόνο οµιλίας, SMS ή MB από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές τροποποιείται ώστε:

•*****Οι συνδρομητές καρτοκινητής να μπορούν να χρησιμοποιούν τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και SMS από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές, χωρίς να φράζονται, ακόμα και με μηδενικό υπόλοιπο (0,00€)

•*****Ο περιορισμός της φραγής θα συνεχίσει να υφίσταται μόνο για κίνηση Mobile Internet. Δηλαδή, τα δωρεάν MB για κίνηση Mobile Internet από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές δεν θα μπορούν να καταναλωθούν σε περίπτωση μηδενικού υπολοίπου. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι το 0,01€."
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και από μένα,
      με τα χέρια μου πλέον το σούπερ redmi note 3 pro έχω μια απορία. Καταρχάς, είμαι με την offical developers, έχω βάλει τον google λογ/σμο μου 2,3 φορές γιατί δεν συγχρονίζει μόνο τις επαφές μου. Καθάρισα την εφαρμογή, έβαλα-έβγαλα όπως είπα το gmail μου, αυτό παραμένει. Έχω βάλει τις επαφές μου πλέον με vcard.
      Eπειδή όμως, θέλω να συγχρονίζονται οι επαφές μου γενικότερα σκέφτηκα να περάσω ξανά την official developers μέσω Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
      για να είμαι σίγουρη ότι είναι καθαρή η ρομ κλπ. Η απορία μου είναι εξής εφόσον έχω ήδη την official devs ανοίγοντας το mi suite θα μου εμφανίσει και εμένα την επιλογή σε stable και devs ή όχι;
      zaf_4 --> Zafeira