Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
Καλημέρα παιδιά έβαλα την καινούργια Stable και δεν δουλεύει το Google πληκτρολόγιο μόνο το SwiftKey τι κάνω?
-
καλησπερα να ρωτησω το αρχειο που κατεβαζουμε μετα την αναβαθμιση το σβηνουμε?
-
kalispera prospatho na peraso tin 3.10 sto hongmi 1s xoris update afou den exei to kinito katebasa to arxeio to ebala sto kinito to klino k molis pao na to anoikso menei kolimeno k dixnei duo arkoudakia κ γραφει FASTBOOT k den kanei tipota allo ti paizei???
-
καλησπερα παιδια μολις μου ηρθε ενα hongmi 1s που αγορασα απο to2c για ενα φιλο κ αφου το ανοιξα κ αρχισα να το περιεργαζομαι διαπιστωσα οτι δεν μπορω να μπω στο wifi κ οπωσ κ στο δικο μοθ mi3w δεν εχει update ti na kano pio poli me kaei pou den mpainei sto wifi euxaristo prokatabolika
-
να ρωτησω κατι εβαλα πριν λιγο την κιτ κατ εκδοση στο μι3 ολα καλα αλλα δεν μπορω να μπω σε σελιδες στο internet φταει η καινουργια ρομ? μαλλον φταει ο browser εβαλα το mini opera κ διορθωθηκε
-
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε! Ευχαριστώ πολύ. Μια ακόμη παρατήρηση. Δεν υπάρχει πουθενά κουμπί εφαρμογών (το τετράφωνο με τα πιο μικρά τεργάγωνα). Βλέπω τις εφαρμογές στην αρχική και μόνο. Είναι ιδιαιτερότητα του κινητού ή κάτι λείπει?
-
ευχαριστω πολλη κ συγνωμη για την απιστευτη απορια μου ειναι λιγο πολυ ασχετος
-
Bάλτην στην SD του τηλεφώνου αυτο το βημα πως το κανω αφου δεν εχει sd το τηλεφωνο
-
χιλια ευχαριστω αλλα πως γινεται αυτο?
-
καμια βοηθεια ρε παιδια?
-
οκ εθχαριστω πολυ για τον χρονο σου
-
απo to2c me multi languange k root
-
πατωντας ενημερωσεις συστηματος με πεταει στην αρχικη σελιδα!!
-
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος mi3 προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε kit-kat κ εχω διαπυστωσει οτι μεσα στο φακελο ασφαλεια δεν υπαρχει εικονιδιο update τη μπορω να κανω?