Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi 8 κλειδωμένο

derveni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Babbiomi: “Παράθεση από derveni: “@Babbiomi Εγώ σου είπα να πας να το παραδώσεις στην Ασφάλεια και να τους πεις τι πραγματικά συνέβη, γιατί αν πραγματικά ξέρει ο πραγματικός ιδιοκτήτης πως να το βρει, μάντεψε τι θα γίνει το λιγότερο για αποδοχή προϊόντος από κλεπταποδοχη. ” Δεν κατάλαβα το κομμάτι που τόνισα από την απάντηση σου. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις (δεν το λέω ειρωνικά). Είναι η πρώτη περίπτωση που βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλλον λάθος υπέθεσα ότι ο χρήστης θα …

• "χαμένη" συσκευή

derveni - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Παράθεση από Vstromakias: “Αν υπάρχει κάποιος που έχει "χάσει" redmi note 8 pro θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου γράφοντας τα 5 τελευταία ψηφία του κινητού που είναι συνδεδεμένο το mi account. Αν υπάρξει νικητής θα γίνει επιστροφή συσκευής, αλλιώς κάνω παραγγελία μητρικής. Το έχω αφήσει 4 μέρες στο ίντερνετ μπας έρθει μήνυμα απο τον ιδιοκτήτη. ” Σου απάντησα και σε άλλο νήμα που έκανες ανάρτηση, πρέπει να παραδώσεις την συσκευή στην Αστυνομία, αυτό που κάνεις είναι παράνομο να παρακρατας την σ…

• @Vstromakias Κράτησε αντίγραφα σε foto και κάνε εργοστασιακες ρυθμίσεις και θα o.k.

• Κλειδωμένο Mi Account

derveni - - RedMi 8 (Olive)

Μήνυμα

Παράθεση από mike708: “ κατα την δημιουργία MI λογαριασμού έβαλε λάθος κινητο και email ” Όλα λάθος ? Η υπόθεση μπάζει νερά.

• Mi 8 κλειδωμένο

Μήνυμα

@Babbiomi Εγώ σου είπα να πας να το παραδώσεις στην Ασφάλεια και να τους πεις τι πραγματικά συνέβη, γιατί αν πραγματικά ξέρει ο πραγματικός ιδιοκτήτης πως να το βρει, μάντεψε τι θα γίνει το λιγότερο για αποδοχή προϊόντος από κλεπταποδοχη.

• Mi 8 κλειδωμένο

Μήνυμα

@Babbiomi Συνιστώ να μεταβείς στην Ασφάλεια να το δηλώσεις

• Mi 8 κλειδωμένο

Μήνυμα

Παράθεση από Babbiomi: “ ο αριθμός κινητού της δεν αντιστοιχούσε με αποτέλεσμα μόλις τη ρώτησα αν το "βρήκε" να μείνω με το κινητό στα χέρια μου δίχως άλλη επικοινωνία. ” Το κινητό είναι προϊόν κλοπής δεν τίθεται αμφισβήτησης, ερώτηση ποια περιοχή ?

• Παράθεση από amavroudis: “Τι rom έχει επάνω; Εργοστασιακό είναι και κλειδωμένο; ” Αποστόλη το 99,9% είναι πλέον Global άσε το παλιό ποια rom φοράει, το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει κάνει ακόμη της ορθές ρυθμίσεις, επομένως θα πρέπει να πάει Ρυθμίσεις - - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - - - - Ημερομηνία και ώρα.

• @makis1024 Τι να πω εδώ μπαίνει σε test η μετά 12 εποχή MIUI και ο φίλος θα είναι 10 προσωπικά θα το έδινα στο ανηψακι να παίζει, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι άλλος θα αποφασίσει, καλό βράδυ και καλές γιορτές.

• @makis1024 Φίλε Μανώλη γειά χαρά μετά από πάρα πολύ καιρό, προσωπική άποψη εκφράζω, δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει να γίνει από unoficiall σε oficiall, πλέον δεν αξίζει η υποστήριξη από την μαμά xiaomi η από τα forum. Νομίζω ότι και εδώ πρέπει να εγκαταληφθει μία μεγάλη μερίδα κινητών, όπως πράττει η μαμά xiaomi.

• @amavroudis Υπάρχουν ακόμη συλλεκτικά κομμάτια

• Νέος στη xiaomi

derveni - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

@Gasin Και όμως υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να περάσεις google services

• Το google service policy... Λογικά είναι CN

• Αυτό έπρεπε να επιλέξεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69114/

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• Παράθεση από litsaa chr: “που να το δω αφου το ειχα ξεχασει στην κουζινα μαλλον ανοιχτο ναι μου εγινε μαθημα απαπαπαπα ” Μην σε πιάνει πανικός ηρεμία, τουλάχιστον έμαθες ότι δεν πρέπει να το τερματίζεις στην μπαταρία

• Ας το αφήσει μερικές ώρες στο power bank και αν δεν αναστηθεί ο Λάζαρος να το πάει στο Πλαίσιο η @litsaa chr Αυτό θα έκανα εγώ @amavroudis

• @amavroudis Αποστόλη λίγο εξεζητημένο το ξεκλείδωμα όταν υπάρχει η Global νομίζω μια απλή χρήστης είναι. Ας δοκιμάσει άλλο φορτιστή για βαθειά αποφορτιση μου λέει, και ας μην μπει στην διαδικασία για περαιτέρω, ας το πάει από εκεί που έγινε η αγορά να το δούνε (προσωπική άποψη όλα αυτά έτσι)

• Μια χαρά μπαίνω εγώ, και από το pc και από το κινητό. Τι εννοείς της εταιρείας ? Το @Pilioritis σημαίνει Πήλιο Μαγνησίας ?

• Μπορεί να είναι εκτός ο server