Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi 8 κλειδωμένο
derveni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Babbiomi: “Παράθεση από derveni: “@Babbiomi Εγώ σου είπα να πας να το παραδώσεις στην Ασφάλεια και να τους πεις τι πραγματικά συνέβη, γιατί αν πραγματικά ξέρει ο πραγματικός ιδιοκτήτης πως να το βρει, μάντεψε τι θα γίνει το λιγότερο για αποδοχή προϊόντος από κλεπταποδοχη. ” Δεν κατάλαβα το κομμάτι που τόνισα από την απάντηση σου. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις (δεν το λέω ειρωνικά). Είναι η πρώτη περίπτωση που βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλλον λάθος υπέθεσα ότι ο χρήστης θα …
-
"χαμένη" συσκευή
ΜήνυμαΠαράθεση από Vstromakias: “Αν υπάρχει κάποιος που έχει "χάσει" redmi note 8 pro θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου γράφοντας τα 5 τελευταία ψηφία του κινητού που είναι συνδεδεμένο το mi account. Αν υπάρξει νικητής θα γίνει επιστροφή συσκευής, αλλιώς κάνω παραγγελία μητρικής. Το έχω αφήσει 4 μέρες στο ίντερνετ μπας έρθει μήνυμα απο τον ιδιοκτήτη. ” Σου απάντησα και σε άλλο νήμα που έκανες ανάρτηση, πρέπει να παραδώσεις την συσκευή στην Αστυνομία, αυτό που κάνεις είναι παράνομο να παρακρατας την σ…
-
Mi 10 και κατανάλωση ενέργειας
derveni - - Mi 10 (Umi)
Μήνυμα@Vstromakias Κράτησε αντίγραφα σε foto και κάνε εργοστασιακες ρυθμίσεις και θα o.k.
-
Κλειδωμένο Mi Account
ΜήνυμαΠαράθεση από mike708: “ κατα την δημιουργία MI λογαριασμού έβαλε λάθος κινητο και email ” Όλα λάθος ? Η υπόθεση μπάζει νερά.
-
Mi 8 κλειδωμένο
Μήνυμα@Babbiomi Εγώ σου είπα να πας να το παραδώσεις στην Ασφάλεια και να τους πεις τι πραγματικά συνέβη, γιατί αν πραγματικά ξέρει ο πραγματικός ιδιοκτήτης πως να το βρει, μάντεψε τι θα γίνει το λιγότερο για αποδοχή προϊόντος από κλεπταποδοχη.
-
Mi 8 κλειδωμένο
Μήνυμα@Babbiomi Συνιστώ να μεταβείς στην Ασφάλεια να το δηλώσεις
-
Mi 8 κλειδωμένο
ΜήνυμαΠαράθεση από Babbiomi: “ ο αριθμός κινητού της δεν αντιστοιχούσε με αποτέλεσμα μόλις τη ρώτησα αν το "βρήκε" να μείνω με το κινητό στα χέρια μου δίχως άλλη επικοινωνία. ” Το κινητό είναι προϊόν κλοπής δεν τίθεται αμφισβήτησης, ερώτηση ποια περιοχή ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι rom έχει επάνω; Εργοστασιακό είναι και κλειδωμένο; ” Αποστόλη το 99,9% είναι πλέον Global άσε το παλιό ποια rom φοράει, το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει κάνει ακόμη της ορθές ρυθμίσεις, επομένως θα πρέπει να πάει Ρυθμίσεις - - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - - - - Ημερομηνία και ώρα.
-
@makis1024 Φίλε Μανώλη γειά χαρά μετά από πάρα πολύ καιρό, προσωπική άποψη εκφράζω, δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει να γίνει από unoficiall σε oficiall, πλέον δεν αξίζει η υποστήριξη από την μαμά xiaomi η από τα forum. Νομίζω ότι και εδώ πρέπει να εγκαταληφθει μία μεγάλη μερίδα κινητών, όπως πράττει η μαμά xiaomi.
-
Νέος στη xiaomi
Μήνυμα@Gasin Και όμως υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να περάσεις google services
-
Το google service policy... Λογικά είναι CN
-
Αυτό έπρεπε να επιλέξεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69114/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739