Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αναβαθμιση rom Miui 11
ΜήνυμαΤο 6Α της συζύγου σήμερα το απόγευμα πήρε κιόλας update
-
Ισοτιμια USD-Euro
ΜήνυμαΑν έκανες αγορές εκατομμυρίων θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω, συγνώμη την ανάρτηση την εκλαμβάνω ως troll νομίζω μια απλή έρευνα στο Google θα σου έδειχνε την διαφορά ισοτιμίας να είσαι καλά άλλαξα συκώτι σήμερα με το συμπάθιο.
-
κλήση 100 άμεση δράση -πρόβλημα
derveni - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@alnikou Όχι το 112 αφορά έκτακτες καταστάσεις ανάγκης
-
κλήση 100 άμεση δράση -πρόβλημα
derveni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από AXAIOS-PATRA: “Δοκίμασε αντί για 100 να πάρεις 1000 ” Έτσι ακριβώς λειτουργεί 100%
-
@MIUI_ART Και στο Ινδικό forum που παρακολουθώ Δημήτρη την ίδια ανησυχία έχουν, την λίστα που έβαλες την είδα με της beta
-
Δυστυχώς το redmi note 6 pro δεν περιλαμβάνεται στην λίστα και θα μείνει εκτός της MIUI 11
-
Gps δεν βρίσκει δορυφόρους
ΜήνυμαΕρώτηση το Sygic σπασμένο ?? Γιατί έχω αγορασμένο το Sygic το δίνει ως τέλος Σεπτεμβρίου την φουλ έκδοση για Ευρώπη με 10 euro και λειτουργεί τέλεια αν ενδιαφέρεσαι. Φίλος μου που το είχε σπασμένο ήμασταν δίπλα δίπλα το δικό κρασαρε συνεχώς το δικό μου με εντοπιζε αμέσως, πιστεύω ότι αν το έχεις σπασμένο είναι παλιά έκδοση και η Sygic εντοπίζει και τα κρασαρει
-
@Perarg Ενήργησες σαν επαγγελματίας μπράβο δυστυχώς με την κλοπή κινητού ασχολούμαι επαγγελματικά λόγω δουλειάς πράγματι έχει αρκετά και μεγάλα κενά η ασφάλεια της συσκευής (δεν δουλεύουν οι server αρκετά συχνά και όταν δουλεύουν με απόκλιση + - 50 μέτρα που είναι πάρα πολλά ) σε αντίθεση με iPhone που το βρήκα on live με 0 απόκλιση, και δεύτερο έρχεται σαν συσκευή η Samsung με απόκλιση on line 5 μέτρα. Αυτά που σου αναφέρω είναι πραγματικά γεγονότα, την xiaomi αν και έχω βρει αρκετά άλλα η απόκ…
-
Χωρίς παρεξήγηση μάλλον δεν προσπάθησες γιατί οι οδηγοί είναι τόσο απλοί που δεν χρειάζεται καν βοήθεια.
-
Παράθεση από CHRISCY: “Στο τέλος όμως δεν είχες να χάσεις κάτι οπότε και έπρεπε να το παίξεις και εσύ Ελληναράς ” Δεν σε αδικό γιατί και δεν με ξέρεις τι δουλειά κάνω, αλλά και τι έχω προσφέρει σε βοήθεια σε μέλη, το σχόλιο σου άκυρο από την αρχή ως το τέλος, δεν κατάλαβες καν το πνεύμα της ανάρτησης με το συμπαθειο κιόλας.