Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από NasDriver: “Και δεν είναι το μοναδικό... παντού συμβαίνει το ίδιο... όπου σε πιάσουν ” Ήταν τέτοιο το επίπεδο δούλεμα που προσπάθησε να κάνει που από την μία ήμουν έτοιμος να γελάσω και από την άλλη να του αρχίσω τα χαστούκια, ευτυχώς επικράτησε η λογική και έφυγα.

• Σκέφτηκα πολύ πριν γράψω αυτό μιας και ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος και θα ήθελα να το διαβάσουν προσεκτικά όσοι το διαβάσουν και μιλώ για τα νέα μέλη περισσότερο. Βλέποντας σχεδόν 9 στα 10 να μην πω 10 στα 10 καταστήματα service κινητών να έχουν το σήμα της MIUI λογότυπα και όλα τα μπαρμπαδέλια είπα να το παίξω λίγο << κοτόπουλο για μάδημα >> πήγα λοιπόν σε ένα κεντρικό κατάστημα της Λάρισας φυσικά σχετικά καινούργιο γιατι σχεδόν όλοι με γνωρίζουν εδώ. Μπήκα λοιπόν με έναν συνάδερφο να τε…

• xiaomi readmi 3 pro

derveni - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Αποκλείεται αυτό που λεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63903/

• xiaomi readmi 3 pro

derveni - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@katsorix Έλα σε επαφή μαζί μου ρε πατρίδα να το πάρω να το δω και να σου πω, στείλε προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο σου να σε πάρω

• Παράθεση από makis1024: “Τον @derveni να ευχαριστείς , αυτός έκανε την έρευνα , εγώ απλά σου έδωσα το link. ” Φίλε Μανώλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια respect

• Mi 8 Bricked

derveni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Κάρνταση λόγω ανωτέρας ιατρικής βίας δεν θα μπορέσω λόγω ότι χτες το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο μετά από αφόρητους πόνους στο χέρι και η διάγνωση τενοντίτιδα, κάνω αγωγή και ο ελεύθερος χρόνος πλέον πάει σε φυσιοθεραπεια, το αφήνουμε με ανοιχτή ημερομηνία......... ευχαριστώ για την κατανόηση.

• mi8se

derveni - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δες το τσατ σου

• mi8se

Μήνυμα

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα

• mi8se

Μήνυμα

Ανέβασε foto να δούμε το λάθος

• mi8se

Μήνυμα

Αφού έχεις ξεκλειδώσει μην φοβάσαι έχεις περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάνε έλεγχο αφού είσαι σε fastboot μην τυχόν έχει κλειδώσει και μέσω adb πέρνα πάλι το twrp νομίζω είναι εύκολο πλέον, ενημέρωσε για τυχόν διευκρινήσεις

• mi8se

Μήνυμα

Έχεις ξεκλειδώσει ? Σε περιβάλλον twrp σε βάζει ?

• mi8se

Μήνυμα

Τι προσπάθησες να κάνεις λεγε το ιστορικό

• mi8se

Μήνυμα

Πάτησε το Power συνεχόμενα για διάστημα 8 έως 10 +plus sec να νιώσεις την δόνηση και να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή σου

• mi8se

Μήνυμα

Πάτησε το power, αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανες

• Mi 8 Bricked

Μήνυμα

@mpitzi90 Έχεις χρόνο για σήμερα το απόγευμα να το κάνουμε ?

• Mi 8 Bricked

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Πού το κονόμησες το authorization account βρε Κλουζώ; ” Έχω 2 λογαριασμούς με άδεια authorization account

• Mi 8 Bricked

Μήνυμα

@mpitzi90 Κάνε αυτά που σου είπε ο @NasDriver και κατέβασε το TeamViewer που σου είπα πιο πάνω συν την global rom σημαντικό για την συνέχεια να μπορείς να το βάλεις σε edl, θα έχω ελεύθερο χρόνο να το δούμε 22:00 με 23:00 σήμερα αλλιώς ανανεώνουμε για την Κυριακή το απόγευμα

• Mi 8 Bricked

Μήνυμα

Ανέστη δεν το είδα φίλε καλά που το είπες, γιατί θα τρέχαμε τελευταία στιγμή

• Παράθεση από joypasxal: “μπορει να με βοηθησει? ” Θα μπορούσα να δοκιμάσω εγώ μαζί σου να δούμε αν μπορούμε να το επαναφέρω ?

• Mi 8 Bricked

Μήνυμα

en.miui.com/a-234.html Την CN rom θα κατεβάσεις, Φυσικά εννοείται ότι γνωρίζεις να το ανοίξεις την πλάτη και να μπει σε edl ?