Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ειναι γνησια ή οχι η οθονη;;;;
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔύσκολο ως απίθανο να είναι γνήσια.....Γνήσια μπορεί να βρεις από Κίνα αλλά πρέπει να ψάξεις, επίσης γνήσια μπορείς να βρεις αν τη πάρεις από κάποιο άλλο κινητό ως ανταλλακτικό. Όλες οι οθόνες για xiaomi που βρίσκεις στην αγορά είναι απλά συμβατές και όχι γνήσιες άλλες καλή ποιότητα και άλλες όχι.
-
Το πρώτο μου κινεζικό κινητό
8@nos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@aris829 Μην αγχώνεσαι είναι και καλοκαίρι, η θερμοκρασία είναι φυσιολογική. Ο 625 δε νομίζω να ξεπερνάει τους 50. Γενικά η θερμοκρασία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αν η θερμοκρασία του χώρου που βρίσκεσαι είναι πχ 40 είναι φυσιολογικότατο το 45, το φτάνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία Ανάλογα και τη χρήση που κάνεις θα δεις να ανεβαίνει η θερμοκρασία Να έβλεπες 60-70 να το καταλάβω να ανησυχείς. Κοίτα ένα δείγμα.
-
ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΟΜ
Μήνυμα@Ioannis Makridis Βάλε πρώτα official rom και μετά βλέπεις αν χρειάζεται να βγάλεις τη μπαταρία. Μετά γίνεσαι και root άμα είναι και δοκιμάζεις αυτό MANUAL BATTERY CALIBRATION. Αν μετά και από αυτό δεν διορθωθεί προχωράς στη μπαταρία
-
Battery 0% [SOLVED]
Μήνυμα@Ioannis MakridisΑρχικά ποια rom έχεις, δείξε σε παρακαλώ μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο". Έχεις ξεκλειδώσει bootloader?
-
Αυτό με το χρόνο είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα και φυσικά δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά πιο είναι το πρόβλημα απλά το έχουν βάλει έτσι γιατί το πιο πιθανό ήταν το πρόβλημα server. Το ότι δεν είναι θέμα server επιβεβαιώθηκε όμως τώρα που προσπάθησα να περάσω χειροκίνητα τη ενημέρωση, το αρχείο κατέβηκε κανονικά στον υπολογιστή μου αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα στο τέλος του φλασαρίσματος, πιθανότατα δεν μπορεί να κάνει και εδώ αυτό που λέει το μήνυμα σε μένα "αδυναμία επαλήθευσης κώδικα της ενημέρ…
-
Το κάνω τώρα και ενώ φόρτωνε μια χαρά η μπάρα, έφτασε προς το τέλος (έχει μείνει ένα πολύ μικρό κενό μέχρι το τέλος) και δεν προχωράει άλλο εδώ και 15 λεπτά και περιμένω ελπίζοντας να τελειώσει και να μην κόλλησε. Εκτός από τα pachage_extract_file took 00s, SetMetaDataFn took 00s και RunProgramFn took 00s γράφει και Patching system image unconditionally. Όλα φυσιολογικά? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η rom τελικά? @makisfz @geoanto555 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53836/
-
@makisfz Το είχα κάνει και αυτό, έκανε στην αρχή τη διαδικασία και μετά δεν έκανε τίποτα άλλο αλλά δεν έβγαζε και τίποτα άλλο για reboot κτλ οπότε το έκλεισα και το άνοιξα ξανά και φυσικά έπεσε σε bootloop οπότε έκανα επανεκκίνηση σε twrp μέσα από το pc (το κινητό έμπαινε μόνο σε fastboot mode) και έκανα τελικά restore το backup που είχα. Δεν ξέρω αν περίμενα παραπάνω ώρα αν θα γινόταν κάτι αλλά σίγουρα το άφησα τέταρτο και δεν έγινε τίποτα. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και τη παίρνει κανονικά?
-
Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ενημέρωση? Δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα εδώ και μερικές μέρες, επίσης δοκίμασα να κάνω την ενημέρωση χειροκίνητα μέσω του updater αλλά όση ώρα και να το αφήσω φορτώνει και δεν έχω κανένα αποτέλεσμα. Δοκίμασα να κάνω την ενημέρωση και μέσω VPN αλλάζοντας σε κινέζικη ip αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα να αλλάξω και region σε Ινδία αλλά τίποτα. Έχω official developer + TWRP + root και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα OTA …
-
Επιλογή συσκευής
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από alani-jm: “Δεν γνωρίζω και πολλά από κινητά άλλα στο μυαλό μου είναι πιο πολλά τα gb της ram οπότε πιο γρήγορο.Το redmi note 5 pro θα αργήσει και από τιμή εντός Ελλάδος θα πάει κάπου στα 300€ που δεν δίνω τόσα για κινητό.Εχει κουραστεί ο εγκέφαλος μου με αυτό το θέμα.Απλα θέλω την καλύτερη δυνατή αγορά από Ελλάδα στα χρήματα που διαθέτω εκτός και αν δώσω 20€ παραπάνω και αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο. ” Όχι μην το βλέπεις έτσι απλά όσο πιο μεγάλη η ram τόσο θα αντέξει περισσότερο το …
-
Επιλογή συσκευής
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕντάξει @demakhs τα Meizu έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής όπως και roms βρίσκεις (@spideman3) αλλά στο τομέα των roms, των κοινοτήτων και τιμών κερδίζουν τα Xiaomi
-
Επιλογή συσκευής
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από alani-jm: “Πιστεύετε ότι είναι υποβάθμιση να πάω από rn3pro σε 5plus? ” Τα παιδιά σου είπαν ότι δεν θα πήγαιναν σε αυτό αν είχαν το rn3pro λόγω τιμής, με την έννοια ότι μπορείς να δώσεις κάποια λεφτά παραπάνω και να πάρεις καλύτερο κινητό. Όχι ότι είναι υποβάθμιση εκτός από τη gpu που είπε ο @Antretng (για τη δουλειά που το θες το κινητό μια χαρά είναι και αυτό άρα μην δίνεις σημασία ) αλλά δεν θα δεις και μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που έχεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας κοιτ…