Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα!! Πας στο twrp ==> install και επιλέγεις το zip της rom.....ξεκινάει το script ARΩMA, προχωράς τα βήματα όπως είχες φλασάρει και πριν τη rom και μόλις φτάσεις εκεί που θα έχεις να επιλέξεις προσαρμογή,τροποποίηση κτλ, εσύ επιλέγεις τροποποίηση....στο πρώτο βήμα ξεκλικάρεις το superuser και προχωράς τα βήματα....reboot και είσαι οκ! Ναι αν θες να ξαναγίνεις root ξανακάνεις την ίδια διαδικασία απλά επιλέγεις το superuser
-
Παράθεση από HowAboutANewROM: “Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω περάσει TWRP αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνω flash με fastboot, ισχύει αυτό ή μπορώ να κάνω και από recovery. Έχω MIUI 9 official από china developer rom. ” Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. Αφού έχεις κάνει τα πρώτα βήματα,απλά μπαίνεις στο twrp και ακολουθείς το παραπάνω οδηγό από το "Είσοδος πρώτη φορά στο TWRP" και μετά wink.png
-
Τέλεια!! Να 'σαι καλά
-
Σιγά μη δεν έβρισκε τη λύση ο @gkalen. Συμβαίνουν αυτά, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και η fastboot rom Τα κινητά μας θέλουν καμιά φορά τη μαμά τους για να στρώσουν
-
Τέλεια!! Αν δεν το είχες στην sd κάρτα θα έχει σβηστεί ήδη μόνο του Κοίτα πάντα καλό είναι να υπάρχει σε περίπτωση που είσαι έξω και κάτι συμβεί και δεν δουλεύει το κινητό, φλασάρεις στο τσακ μπαμ ξανά τη rom Καλύτερο είναι να έχεις πάρει backup από twrp και έτσι αν συμβεί κάτι φλασάρεις ξανά τη rom και το κινητό θα είναι ακριβώς όπως το είχες σετάρει πριν. Ένα τέτοιο backup καλό είναι να έχεις πάντα κρατημένο στο pc
-
Παράθεση από Lycaon: “Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις. ” Άρα αφού δεν έχεις θέμα με τα φλασαρίσματα,που φυσικά πάντα μπορεί να χρειαστεί factory reset, παίρνεις ένα backup από twrp όπως είπε ο @makis1024 παραπάνω και επαναφέρεις τη προηγούμενη έκδοση σε περίπτωση προβλ…
-
Όχι βρε, απλά στην Ελλάδα μέσω Infoquest βλέπεις ότι τα 4Χ υποστηρίζουν B20 άρα είναι το global που αγοράζεις από Κίνα Μην το ψάχνεις......μια χαρά βάζεις τη σωστή rom σύμφωνα με το όνομα που βλέπεις (redmi note 4x mido)....το βασικό είναι να μην βάλεις rom για nikel (mtk)
-
Παράθεση από kounops: “Χαχαχα ωραία και το πήρα για 4 σκέτο.γιατι η ρομ η δικιά του το έβρισκε σαν 4 και όχι 4χ; Και τι διαφορά έχουν εκτός την 800 ” Εκδόσεις Redmi Note 4
-
Μια χαρά είσαι, έχεις official global rom και είναι ενημερωμένη Καλό είναι να περάσεις drivers στο pc σου (θα σου χρειαστούν) ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και να ελέγξεις αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader==>Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
-
Φίλε μου έχεις official global stable rom και αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και ούτε θες να πειραματιστείς, μπορείς να μείνεις όπως είσαι χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή Καλό είναι να περάσεις drivers στο pc σου (θα σου χρειαστούν) ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και να ελέγξεις αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader==>Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος. Γενικά ρίξε μια ματιά εδώ για να κατανοήσεις κάποια πράγματα ==>Π…
-
TWRP KATE ?
ΜήνυμαΤέλεια, αφού ξεκλειδώσεις bootloader με τον οδηγό που σου έδωσα παραπάνω, βάζεις drivers στον υπολογιστή σου ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και μετά ακολουθείς αυτό τον οδηγό που είναι για kenzo απλά θα κατεβάσεις τα αντίστοιχα αρχεία για το KATE ==> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) . Rom κατεβάζεις από εδώ stable (απλά για kate δεν έχει βγει ακόμα καινούργια) και από εδώ developer Και twrp βρίσκεις στον οδηγό του…
-
Παράθεση από billakos7_gr: “Καλημερα εχω το markw και εχω την global 8.5.3.0 για να βαλω την stable xtrv ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω? ” 1) Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ 2) Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 3) Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. (απλά με τη διαφορά ότι θα κατεβάσεις από εδώ ή από εδώ τη rom που θες stable ή developer )