Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @JohnHD Έχεις την official global stable ή developer? Τη τελευταία έκδοση?

• Καλά κάτσε πρώτα να βγει η 10, μετά να στρώσει και βλέπουμε....

• Τίποτα φίλε Ναι δοκίμασε και πες κι εσύ την άποψή σου απλά κοίτα λίγο αυτό το θεματάκι με τη μπαταρία γι'αυτό σου έβαλα και το τελευταίο link.

• Ναι εγώ το είπα απλά επειδή είσαι απαιτητικός χρήστης (αφού τα έχεις όλα ανοιχτά), οπότε αν εσύ βλέπεις βελτίωση έχει σημασία Όσο για το MIUI 9 δε νομίζω να προσέφερε σε κανέναν τίποτα ουσιαστικό.

• Αν δεν είχα το full cover τζαμάκι της lenuo που είναι κατάμαυρο στο κάτω μέρος και δεν φαίνεται το led θα σου έλεγα αν δουλεύει και στην official developer Αν δεν δουλεύει πάντως στην official global για να δουλεύει όπως λέει ο φίλος στην xtrv τότε θα δουλεύει στην official κινέζικη.

• @M@nos Α τέλεια τότε @JohnHD Ρίξε μια ματιά εδώ ==> ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ XTRV ROM ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η GLOBAL ROM Και η ελληνική είναι MIUI απλά είναι custom rom δηλαδή όχι official Ρίξε επίσης μια ματιά κι εδώ.

• ΟΚ ευχαριστώ, οπότε ό,τι και να επιλέξω το ίδιο είναι

• Άμα το λες εσύ @theopan σημαίνει υπάρχει μεγάλη βελτίωση

• Ευχαριστώ @Stelios Stelaras, άντε να δούμε πότε θα το κάνουν αρκεί βέβαια να μην ανεβάσουν τις τιμές. Και κάτι άλλο αν ξέρετε, κάνοντας τη παραγγελία από banggood κάπου έχει να τσεκαριστεί ή όχι αν θέλω να φαίνεται το logo τους ή όχι, αυτό πχ αν επιλέξω να μην φαίνεται είναι για να φαίνεται ότι μου το στέλνουν σαν δώρο?

• @Nio Κοίτα το βίντεο @M@nos Είναι παλιά όμως αυτή η έκδοση, όπως και σε παλιές εκδόσεις stable δούλευε.....τώρα όμως δεν δουλεύει απ'όσο λένε οι χρήστες γιατί εγώ δεν μπορώ να δω αφού έχω full cover τζαμάκι που στο κάτω μέρος είναι κατάμαυρο και δεν φαίνεται τίποτα @kaikas Εμ έλα ντε, ούτε εγώ καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και δεν το ενεργοποιούν, το πρόβλημα είναι στη source οπότε πρέπει να το φτιάξει η xiaomi.

• Στις τελευταίες εκδόσεις MIUI δεν λειτουργούν τα άλλα χρώματα εκτός του άσπρου. Εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα στις ρυθμίσεις, δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από τη rom....σε μερικές εκδόσεις λειτουργούσαν όλα τα χρώματα και στο μέλλον βλέπουμε

• Και σ'αυτά πιο ακριβοί είμαστε, σε άλλες χώρες στην Ευρώπη 15 ευρώ τελωνειακά παίρνουν μόνο για ποσά άνω των 1000 ευρώ αλλιώς είναι 7,50 Όσο γι'αυτό ξέρεις κανείς κάτι? Για banggood... Παράθεση από 8@nos: “Γενικότερα σε ορισμένα προΪόντα βλέπω ότι δεν υπάρχει η επιλογή για priority, εκεί τι παίζει? Για ποιο λόγο δεν υπάρχει αυτή η επιλογή? Μπορεί να είναι πχ θέμα βάρους? Τώρα αναφέρομαι σε προΪόν των 80 ευρώ. ”

• Δοκίμασε αυτό ==> Ρυθμίσεις ==> Οθόνη κλειδώματος & κωδικός ==> Σύνθετες ρυθμίσεις ==> ενεργοποίησε το λειτουργία τσέπης. Επίσης πήγαινε στις Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα 5-6 φορές την έκδοση kernel και μόλις μπει στο μενού βρες το proximity sensor και κάνε το test και calibration

• @amavroudis Δηλαδή με priority συνήθως έρχονται πιο γρήγορα? Στις βλακειούλες των 2-3 ευρώ βλέπω είναι 2,30 παραπάνω το priority ενώ σε προϊόν των 21 κάτι ευρώ είναι 6,80 παραπάνω. Ακόμα και αυτό των 20 και τα 3 ευρώ να βάλουν παραπάνω πάλι συμφέρει Γενικότερα σε ορισμένα προΪόντα βλέπω ότι δεν υπάρχει η επιλογή για priority, εκεί τι παίζει? Για ποιο λόγο δεν υπάρχει αυτή η επιλογή? Μπορεί να είναι πχ θέμα βάρους? Τώρα αναφέρομαι σε προΪόν των 80 ευρώ.

• Για αγορές κάτω των 22 ευρώ αλλά και για πολύ πιο κάτω δηλαδή για βλακειούλες των 3-4 ευρώ από Banggood, ποια μέθοδο αποστολής επιλέγετε? Αξίζει για τέτοιες αγορές το priority direct mail?

• Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα αυτό, το led είναι RGB και είναι θέμα της rom, σε ορισμένες εκδόσεις δούλευαν και τ'άλλα χρώματα. Κοίτα εδώ κι εδώ

• Αφού είπες ότι τα άλλαξες όλα, τι να πω κι εγώ...Για να μη βάλεις λεφτά ή σου χάρισαν κομμάτια από άλλα κινητά ή τα έκλεψες(αυτό ήταν εξυπνάδα ).

• @loutas Πολλές φορές με κάποια ενημέρωση γίνονται κάποιες διορθώσεις προβλημάτων ή ενημερώσεις ασφαλείας που πολλές φυσικά δεν φαίνονται. Εδώ για παράδειγμα υπάρχει περίπτωση να διορθώθηκε αυτό το θεματάκι στο modem που παρουσιάστηκε σε ορισμένα santoni, φυσικά δεν θα το δεις πουθενά

• Η καλύτερη ενημέρωση είναι να βλέπεις έξω τι καιρό κάνει Στις ρυθμίσεις μόνο ένα αυτόματη ενημέρωση τη νύχτα βλέπω. Δεν βλέπω άλλη ρύθμιση γι'αυτό που λες ούτε καν έχω προσέξει κάθε πότε κάνει ανανέωση

• @geoanto555 Μήπως καινούργιο σου έβγαινε πιο φθηνό?