Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Παράθεση από kos25k: “Άψογος!!!!Κανε και σε βοηθάμε εμείς!! Ξενέρωσα σου λέω την ξηλωσα εντελώς,εβαλα AICP Q μεχρι να στρώσουν λίγο οι R και πετάει, αγαπημένη rom απο παλιά πάει σφαίρα!!Τι θα έλεγες για AICP R; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρώτη φορά την ακούω αυτή την ROM, σε ευχαριστώ για την ιδέα θα την ψάξω άμεσα!
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Στο forum μέσα γίνεται χαμός.Και επειδή στα pinned messages δεν είχανε τα bugs (παρά μονο στο changelog) τους είπα πολύ όμορφα, βάλτε τα bugs σε κάποιο pinned message για να αποφευχθει αυτός ο πανικός.Και αρχισαν κάτι να λένε κατι άκυροι οτι βαριέμαι να διαβάσω και ότι δε σέβομαι τον dev κλπ.Οτι να ναι δηλαδή.Μεχρι με ήρεμο τρόπο να τους εξηγήσω τι εννοώ,με καναν block.Τωρα δοκιμάζω msm Q καλη φαίνεται,αλλα υπάρχουν κάποια bugs ακόμα.Αλλα για daily use είναι μία χαρά.…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη για rom.Ψιλομάλωσα εκεί με τους Μπαγκλαντοπακιστανούς κλπ και δε γουστάρω άλλο την rom τους.. Τρέχει κανείς AICP;Επισης με arrow 11 τι παίζει;Εχει παραμετροποίηση η ξερα; ” Γιατί Κώστα τι παίχτηκε και μαλώσατε ? Τρέχω Arrow OS 11 απο το πρώτο release, έχει βασικές παραμετροποιήσεις όχι τρελά πράγματα αλλά είναι η πιο stable 11 ROM που έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής δεν ξερω πως θα εξέλιχθει η EvoX.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Βγήκε EvolutionX R! Αν κάποιος τη δοκιμάσει,ας μας πει τι και πως,καθώς επίσης ποια καλούδια παραμετροποίησης λείπουν σε σχέση με την Q.. ” Βγήκε αλλά κατέβηκε λόγω σοβαρού bug ενω έπαιρνες τηλέφωνο. O developer κάνει ξανά νέο build και θα την ανεβάσει σε περιπου κανα 6ωρο οπό ότι είπε στο telegram group .„“ Ανέβηκε
-
Παράθεση από ipankas: “Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν την ανάπτυξη για Android 11 στην evolutionx. Ενώ στην arrowos μέσα σε 10 μέρες έχουν ανεβάσει 3 rom, προσπαθούν να διορθώσουν σφάλματα Το θέμα είναι πως αλλάζεις πεπατημένη και σε ποια rom να πας ” ναι δυστηχώς το ανακάλυψα αργά , προσπαθω να το κάνω να λειτουργήσει με τα device trees του ArrowOS
-
Μικρό update όσον αφορά την EvoX , στο github υπάρχει εκδοση για Android 11 όσο και official support για το whyred αλλά ο maintainer φαινεται να μην την έχει κάνει compile ακόμα , θα προσπαθήσω να την κάνω εγω αλλά θα πρέπει πρωτα να κατεβάσω την source το οποίο θα πάρει όλο οτο βράδυ με την συνδεση που έχω (ADSL στο 2020 και πιάνω 10mbps) θα δημιουργήσω thread άμα τα καταφέρω
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από CodeFox: “Αυτή την στιγμή ο Extended Kernel και ο Panda είναι κορυφή! ” o panda undervolted ή οχι ; ” Με την undervolted έκδοση χάνεις επιδόσεις κερδίζεις πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας όμως
-
Παιδιά όσον αφορά την EvoX και Corvus έμαθα ότι η ομάδα έδιωξε τον genkzsz11 ( maintainer της rom για πολλά μοντέλα) λόγω μια προσωπικής διαφοράς παράτησε τα project και έφτιαξε δικιά του ROM ( Nusantara Project ) για την οποία έφτιαξα thread στο xda την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ [ROM] NusantaraProject v2.3 [17-10-2020 | An… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Φυσικά κάποιος άλλος maintainer θα παρει την θέση του αλλα σαφώς θα παρει λίγο χρόνο Προς το παρών τρέχω MsmXtended και είμαι ευχαριστημένος, αλ…
-
Αυτή την στιγμή ο Extended Kernel και ο Panda είναι κορυφή!
-
Προσωπικά περνάω πάντα gcam οπότε δεν κοιτάω καν τις stock κάμερες. Η LineageOS ειναι πολύ απλή rom , αγγίζει και την απλοικότητα, ειδικά η Android 10 έκδοση. Είναι η καλύτερη όσο αφορά την κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε : 1)Όχι δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την stock , περνα gcam και θα είσαι κομπλέ 2)Ναι και η stock και η gcam.
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Καλημέρα team!!! Χθες ήρθε Update του Audio Compatibility Patch: Έχει κανείς ιδέα τι πατάμε YES & τι NO, για να δουλεύει απρόσκοπτα το Dolby? Όταν τα έβαλα βάσει των επισήμων οδηγιών στο XDA, το Dolby κράσαρε. Όταν τα έβαλα (κλασσικά) όλα YES δούλεψε, αλλά μου τη σπάει αυτός ο απαίσιος ήχος (Ducking) που κάνει όταν έρχονται ειδοποιήσεις... ” Προσωπικά έχω καεί με το dolby πολλές φορές, με κάθε update τα φτιάχνω ολα απο την αρχή, το γύρισα σε ViPER4Android FX και σώθηκα.
-
Παράθεση από lefesta: “Βάλε μια custom rom android 10 και θα δεις άλλο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρότεινα το παιδί να περάσει την arrowos που είναι based σε android 11 , είναι μακράν η καλύτερη custom rom που έχει περάσει απο το whyred μου. Παράθεση από skiabox: “Πως γίνεται αυτό φίλε μου; Είμαι προγραμματιστής οπότε μπορείς να είσαι όσο τεχνικός θέλεις στην απάντηση. ” Μπορείς να ψάξεις στο xda developers ,καθε custom rom έχει και οδηγίες πως να την πε…