Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.
-
Έχω περάσει και τρεχω το nethunter στο whyred εδω και κανα 3μηνο, δεν είναι για καθημερινή χρήση, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις και είναι αρκετά περιπλοκο στο να φτιάξεις κάποια bugs που μπορεί να σου εμφανιστούν. Λειτουργούν όλα απο wifi σε monitor mode (wlan0) μέχρι και το HID. Μόνο το badusb και το MITMF δεν λειτουργούν αν και εγω με πατέντα τα εφτιαξα προσωρινά. Τέλος, Πέρασα το kernel με oldcam γιατί δεν λειτουργούσε η κάμερα
-
Δεν θυμάμαι αν το ειπε αλλος πιο πριν απο εμένα οπότε συγχωρέστε με. Όσοι είναι κάτοχοι του whyred , οπως και εγώ περιμένουμε για την stable , δεν γίνεται άχρηστο το κινητό επειδή δεν θα βγει αλλη beta
-
Την πέρασα χθες το βράδυ , πραγματικά υπέροχη.Δεν έχω λόγια, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο bug μέχρι στιγμής.
-
Άρα εκτός απο custom roms η αγορά νέου κινητού ειναι μονόδρομος... Κατάλαβα ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του whyred ( redmi note 5 pro) όταν λετε θα σταματήσουν οι ενημερώσεις εμείς απο την πλευρά μας τι επιλογές έχουμε μετά , να περασουμε την stable?
-
Όλα καλά σε whyred, τα κολλήματα που είχε έφυγαν!
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από CodeFox: “Είχα δοκιμάσει να την περάσω μέσω twrp και δεν δούλεψε επίσης έτσι λέει το thread ” και τι εχεις να πεις για τα ενσυρματα ακουστικα σε μουσικη και ομιλία? ακουγεται καλα ή οπως στο miui χαλια (ειδικα η ομιλία)? ” Δεν παρατήρησα κάτι, δουλεύει μια χαρά αρκεί να κάνεις αναβάθμιση το firmware σε τακτά διαστήματα!
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από CodeFox: “Ας ελπίσουμε πέρασες την Rom με επιτυχία! EvolutionX :-EvolutionX [whyred] Το thread από xda developers : [ROM][10.0][OFFICIAL] EVOLUTION-X 4.1.69 [WH… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” απλη απορια γιατι πρεπει να την εγκαταστησω μεσα απο orange fox?επισης μπορειτε να μου πειτε αν διορθωνεται πραγματικα ο ηχος στα ενσυρματα ακουστικα (μουσικη και τηλεφωνία) ? ευχαριστω ” Είχα δοκιμάσει να την περάσω μέσω twrp και δεν δούλεψε επίσης έτσι λέει το thread
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drivth: “Θα έχουμε σήμερα κανουρια rom η παμε για αύριο? ” Με τον πανικό που γίνεται στο Internet χρειάστηκαν περίπου 5 ώρες παραπάνω για να κατεβάσουμε όλες τις ROM που χρειάζονται ως Source από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα αναγκαστικά να καθυστερήσουμε παραπάνω από ότι θέλαμε ... ” Περιμένουμε πως και πως!
-
Παράθεση από rasbou2000: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εβαλα evolutionX.Ενταξει i quit,δε περιγράφω άλλο. ” Οδηγοοοοο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Έστω ότι έχεις ήδη ξεκλειδωμένο bootloader και έχεις βάλει twrp σαν recovery ( αν όχι ψάξε στην κοινότητα , υπάρχουν πολλοί οδηγοί για αυτό ) - Βήμα 1ο : - -Κατεβάζεις την OrangeFox Recovery ( η οποία περνάει όλες τις rom ακόμα και τις xtrv κτλ οπότε δεν θα έχεις θέμα αν θες να επιστρέψεις) - Βήμα 2ο : - -Bootάρεις στο twrp και flashάρεις…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Εβαλα evolutionX.Ενταξει i quit,δε περιγράφω άλλο. ” Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου Παράθεση από rasbou2000: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εβαλα evolutionX.Ενταξει i quit,δε περιγράφω άλλο. ” Οδηγοοοοο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” σου ετοιμάζω οδηγό επιτόπου θα το ποστάρω σε λίγα λεπτά μέχρι να τον ολοκληρώσω!
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
CodeFox - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “μπορω να βαλω?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66964/ ” εννοείς άμα μπορείς να περάσεις το iso?
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
CodeFox - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίμαι από τους ανθρώπους που κάνει συχνά το γνωστό "format"και μετά κάθεται 1 ώρα να κάνει βελτιστοποίηση τα Windows, αυτό το iso με έσωσε. Ευχαριστώ.
-
Μόλις το έκανα και εγώ που έχω whyred αλλά σε εμένα δεν μου παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, λογικά θα είναι πρόβλημα του λειτουργικού, περίμενε να σου απαντήσουν οι "μάστορες".