Οκ θα την κατεβάσω.. σ ευχαριστώ
[Miui 12 20.6.4] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 22 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του whyred ( redmi note 5 pro) όταν λετε θα σταματήσουν οι ενημερώσεις εμείς απο την πλευρά μας τι επιλογές έχουμε μετά , να περασουμε την stable?- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Ναι. Αυτή θα συνεχίσει για ένα διάστημα και κάποια στιγμή θα σταματήσει και αυτή...
-
Άρα εκτός απο custom roms η αγορά νέου κινητού ειναι μονόδρομος... Κατάλαβα ευχαριστώ- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Εντάξει. Μην υπερβάλεις...
Ακόμα και ένα χρόνο να μη παρίες αναβάθμιση μια χαρά λειτουργεί το τηλέφωνο. Και περισσότερο θα έλεγα μπορεί να κρατήσει... -
για RN8T εχουμε καποια ενημερωση?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Στο Mi 9T Pro Παραμενουν τα θεματα Που γυρισαν στα Αγγλικα και Καποιες αλλες Εφαρμογες Της Miui,Τα λατινικα, στο Ευρετηριο Επαφων, Στις ρυθμισεις Καποια μενου εχουν Γυρισει στα αγγλικα,Το Προβλημα με την Εφαρμογη Της Πειραιως WinBank που μας Βγαζει το overlay και δεν δεχετε το δακτυλικο, Ενω Στην Εφαρμογη My Alpha Της Αλφα Bank Δουλευει Μια Χαρα.Αυτα Προς το Παρον, Α εχω θεμα Και με την Ρυθμιση Αυτη ....Wi-Fi probe protection Εδω Και Κανενα Μηνα Το Ανακαλυψα δεν μπορω να Την Απενεργοποιησω Γιατι ενω συνδεετε σε Wifi Δεν Εχει Ιντερνετ? Κυριος Στα ΑΒ και στα Mc Donald .......Βρηκα Παππα ΝΑ θαψω Καμια 10 ....Που Λενε Και στο Χωριο... Χαχαχαχα
-
Ο/H baxalo έγραψε:
για RN8T εχουμε καποια ενημερωση?
-
Την πέρασα χθες το βράδυ , πραγματικά υπέροχη.Δεν έχω λόγια, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο bug μέχρι στιγμής.- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
-
-
Δεν βλέπω τίποτα εδώ....
Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις το συνημμένο εδώ Στείλε το στο mail που θα σου δώσω σε ΠΜ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0